{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip fra kyst til kyst


grand-canyon-horseshoe-bend-cover
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

8 uger

Starter i

Los Angeles

Slutter i

New York

Bedste tid at tage afsted?

Forår eller tidligt efterår

Skriv til os
Er du klar på det ultimative road trip adventure? Dette rejseforslag tager dig hele vejen fra Los Angeles på vestkysten til New York på østkysten. Kryds landet på cirka 8 uger og oplev det bedste af USA i en omgang!

Det er svært ikke at forelske sig i idéen om at bruge 8 uger på at krydse det store USA! Gør det i dit eget tempo og vær sikker på at du har tid til at tage det hele ind. Fra Cali-vibes på vestkysten hele vejen til det hippe New York. Ruten som vi har foreslået tager dig igennem Californien,Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Tennessee, Virginia, Maryland, Pennsylvania & New York. Det er da ikke så ringe?

Denne rejseplan er SÅ lang og spækket med så mange fede seværdigheder, at vi ikke kunne liste dem alle sammen, så husk på, at de foreslåede stop kun er en brøkdel af hele rejseplanen - og se dem som "gå ikke glip af" destinationer undervejs .

Vi har inkluderet en bil i dette road trip, men du kan ændre den til en autocamper, hvis du vil, valget er dit! Det er også godt at nævne, at når du lejer en bil i udlandet, så sørg for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Bare rolig - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Los Angeles
 • 3 nætter i Los Angeles
 • Billeje i 8 uger (Hertz FCAR model)
 • 2 nætter i New York
 • Fly hjem fra New York
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Envejsafgift på 400USD + lokal skat
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag Kyst til kyst

Hjem - Los Angeles - Death Valley - Las Vegas - Grand Canyon - Roswell & Santa Fe - Amarillo - Oklahoma City - Memphis - Nashville – Knoxville - New York - Hjem

Hvis du tager ruten sent på efteråret, så vend om på rækkefølgen og start i New York, for at få det bedste vejr undervejs.

Husk, at dette kun er et ruteforslag til dit road trip. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, skal du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig god insider rejsetips.

Åh, og en sidste ting. Når du er på road trip, vil du virkelig ikke rejse uden en god rejseforsikring. Sig til, hvis du har brug for hjælp til det!

Los Angeles California

Første stop på ruten er Los Angeles. Vi har inkluderet 3 nætter på vores foretrukne hostel ved Venice Beach, her kan du udforske omgivelserne til fods, på cykel eller en af ​​de elektriske scootere. Det er en dejlig måde at komme rundt i de nærliggende kvarterer. Hvis du derimod gerne vil tilbagelægge større afstande i byen, for eksempel for at opleve nogle af de fashionable områder som Beverly Hills og Hollywood, ville en bil være en bedre løsning - så det er op til dig, om du vil afhente bilen med det samme. Gå ikke glip af udsigten fra Griffith Observatory, hvor du får en fantastisk udsigt over byen.

Las Vegas Nevada

Tiden er kommet til at udforske Sin City! Las Vegas er et paradis, hvis du er til fest og gambling af indlysende årsager. Sørg for at tjekke den berygtede The Strip ud om natten. Den neon oplyste gade er et fantastisk syn - især hvis det er din første gang i byen. Tip: Lav en klar aftale med dig selv om, hvor meget du har råd til at bruge på gambling (hvis det er din ting) – du har ikke lyst til at fyre alle lommepengene af på det andet stop på dit road trip!

Et andet tip: Kør nord ad I-15 til Las Vegas og helst når det er mørkt. Det er et smukt syn!

Efter at have udforsket selve byen, kan du også køre ud for at se Hoover Dam som ligger omkring 40 minutter fra Las Vegas. Dette sted er en storslået kombination af natur, historie og fysik!

Grand Canyon Arizona

Med sit fantastiske og unikke landskab er Grand Canyon et sandt naturligt vidunder. Omgivelserne er smukke, og stedet rummer også en spændende kulturhistorie. Dette er et af de klassiske must-do's, når du er på road trip på tværs af USA.
Hvis du er til trekking kan du med fordel tage en tur nede i canyon.

Roswell & Santa Fe New Mexico

Efter "Roswell UFO-hændelsen" i 1947 er denne ellers ukendte by i Sydstaterne blevet verdensberømt. Men hvad skete der egentlig dengang? Var det rumvæsener eller en vejrballon? Lav din egen konklusion, når du sætter ruten på GPS'en til Roswell. Giv dig tid til at fordøje dine nye fund og nyd tiden i en af ​​New Mexicos mange varme kilder. Sørg for, at du ikke går glip ​​USA's ældste byer, Santa Fe.

Amarillo Texas

Howdy y’all! Alt er større i Amerika og det gør sig så sandelig også gældende for Texas. Test din mave på The Big Texan Steak Ranch - hvis du kan spise en 2 kg steak på mindre end en time, så får du den gratis. Hvis du vil have en autentisk cowboyoplevelse, så tag til Amarillo Livestock auktion, hvor du kan møde rigtige cowboys. Hvis du kan lide BBQ, må du heller ikke gå glip af autentisk Texas BBQ, som er noget af det bedste i landet.

Oklahoma City Oklahoma

Oklahoma City er hovedstaden i Oklahoma. Tag et smut forbi The Science Museum of Oklahoma, som er enormt spændende med dets både interaktive og hands-on aktiviteter. I Oklahoma finder du også The National Cowboy and Western Heritage museum, som handler om - du gættede det - de gode gamle dage i vesten. Gå heller ikke glip af Bricktown, som ikke kun er et billedskønt sted men også et sted fyldt med masser af fede restuaranter og barer.

Memphis Tennessee

Memphis er berømt for sine friturestegte retter - som havkat, sin BBQ såvel som at være hjemsted for kongen af Rock n' Roll, Elvis. Hans private bolig Graceland er et must at besøge, uanset om du er fan eller ej. Det er i sig selv en attraktion at se alle de Elvis-imitationer, der rejser fra hele verden til dette specielle sted. Ud over dette er Memphis selvfølgelig kendt for sin fantastiske musikscene, hvor du hver aften finder liveoptrædener indenfor soul, blues og rock n'roll.

Nashville Tennessee

Tag videre til en anden musikhovedstad i USA. Nashville er hjemsted for country musik, og byen kan prale af countrymusikere, cowboyhatte og farverige støvler i alle afskygninger. Gå ikke glip af at danse på bordene, ølkrusene serveret med sugerør og de lokale, som i høj grad diskuterer, hvilke sange der skal spilles på byens mange honky tonky-barer. Hvis du er fan af country musik skal du helt sikkert også tage dig tid til at opleve The Country Music Hall of fame, hvor du får historierne bag nogle af de største inden for musik genren.

Knoxville Tennessee

Kontrasten er stor mellem mænd og kvinder klædt på i forretningstøj og den mere jordnære stemning i Knoxville. Udforsk hjembyen for Jackass-legenden Johnny Knoxville, og nyd for eksempel den behagelige stemning på pladsen ved Gay Street.

New York City New York

Slut dit kyst til kyst road trip af i "The City that never sleeps" - New YorK! Aflever din bil og glæd dig til at bruge din tid på sightseeing, shopping, Frihedsgudinden, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gademusikanter på Times Square, donutspisende politibetjente og kunstnere af enhver slags i Central Park. Du vil aldrig have nok dage til at udforske New York, så sørg for at afsætte masser af dage her!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.