{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip på Østkysten i USA


new-york-niagara-falls-cover
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

4-5 uger

Start & stop

New York

Campervan eller bil?

Spørg os!

Hvornår kan du tage afsted?

Hele året rundt!

Pris fra*

16.119 DKK

Skriv til os
Oplev den smukke østkyst! Dette road tripgiver dig masser af tid til at udforske nogle af de vigtigste byer på østkysten, såsom New York, Boston og Washington. Når du kører sydpå, har du også mulighed for at se de berømte Great Smokey Mountains!

Dette road trip vil ikke kun give dig de kulturelle knudepunkter som New York, Pittsburg og Washington, men du vil også se episke natursteder som Niagara Falls, Shenandoah NP, Great Smokey Mountains og ølivet på Outer Banks i North Carolina.

Vi har inkluderet en bil i dette road trip, men du kan ændre den til en autocamper, hvis du vil, valget er dit! Det er også godt at nævne, at når du lejer en bil i udlandet, så sørg for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Bare rolig - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
  • Fly til New York
  • 4 nætter i New York City
  • Billeje i 3 uger (Hertz FCAR model)
  • Fly hjem fra New York 
  • Alle bookinggebyrer
  • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
  • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
  • Vaccinationer
  • Måltider
  • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser

Road trip forslag Østkysten

Hjem - New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah NP - Blue Ridge Parkway - Great Smokey Mountains - Outer Banks, NC - Williamsburg, VA - Washington DC. - New York - Hjem

Husk, denne rejseplan er kun et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips. Åh, og en sidste ting. Når du er på road trip, vil du virkelig ikke rejse uden en god rejseforsikring. Sig til, hvis du har brug for hjælp til dette!

New York City New York

Start dit road trip ud på den rigtige måde med sightseeing, shopping, Frihedsgudinden, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gademusikanter ved Times Square og doughnutspisende politibetjente i Central Park. New York har enormt meget at byde på, så vær sikker på, at du har nok tid til at opleve hele byen (vi tror ikke 2-3 dage er nok!). Når du er færdig med at udforske NYC, så afhent din lejebil og tag afsted på et episk road trip! (I New York har du lov til at leje en bil fra du er 18 år).

*Du afhenter din lejebil og afleverer den igen i NYC.

Niagara Falls New York

Det verdensberømte Niagara Falls ligger på grænsen mellem USA og Canada, og det er virkelig en unik oplevelse. Du kan se på vandfaldene (gratis) på afstand eller smide en poncho på og gå ud til «Maid of the Mist» for at opleve vandfaldene helt tæt på.

Pittsburgh Pennsylvania

Pittsburgh er kendt som en af ​​de absolut bedste sportsbyer i USA. Så hvis du er interesseret i sport, er det her du skal opleve en kamp. Se noget amerikansk fodbold eller en baseball kamp. Inden du rejser videre, bør du også hoppe med en tur på den næsten lodrette Duquesne Incline jernbane.

Shenandoah National Park Virginia

Dette road trip tager dig langs den natur smukke Shenandoah Nationalpark, så vær klar med dit kamera! Rute er særlig populær om efteråret, da omgivelserne her er enormt betagende i alle efterårets farver. Tag en omvej og tilbring et par nætter i naturen!

Blue Ridge Parkway Virginia & North Carolina

Fra den ene natur smukke rute til den anden. Blue Ridge Parkway er proppet med imponerende udsigtspunkter og masser af muligheder for udendørsaktiviteter, uanset om du vil lege cowboy og ride rundt til hest eller måske tage ud på en afslappende fisketur - denne rute byder på alle former for aktiviteter.

Great Smoky Mountains National Park Tennessee & North Carolina

Dette sted er for alle naturelskere derude! Det smukke landskab komplimenteres af spændende dyreliv som hjorte, vaskebjørne, vilde kalkuner og wapitier (nordamerikansk kronhjort). Pas også på sorte bjørne (!), og udforsk de gamle bygninger i Cades Cove.

Outer Banks

Velkommen til OBX! Nogle af jer genkender måske navnet fra Netflixshowet, Outer Banks. The Outer Banks i North Carolina har over 160 kilometer kystlinje, indbydende kystlandsbyer, tonsvis af personlighed og en masse forbindelser til den amerikanske historie. Besøg Roanoke Island og lær mere om den mystiske forsvinden af ​​de første engelske bosættere...

Williamsburg Virginia

Williamsburg er kendt som centrum for kolonibevarelse. Williamsburg blev grundlagt som hovedstaden i Virginia Colony i 1699 (den nye verden) og var en af ​​USA's første planlagte byer. Hvis du er lidt af en historienørd, er et stop i denne mærkelige og vidunderlige by et must do!

Washington D.C.

Washington D.C. er så meget mere end blot historiske bygninger og monumenter. Nationens hovedstad huser nogle af de bedste museer, og mange af dem tilbyder gratis entré! Hvis du besøger byen i vintersæsonen, så sørg for at se en hockeykamp med Washington Capitals.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.