{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip i Sydstaterne


Road trip USA | Road gennem sydstaterne | KILROY
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3 uger

Start

Atlanta

Slut

Atlanta

Hvornår kan du tage afsted?

Bedst fra november til juni for at undgå sommervarmen og orkansæsonen i efteråret

Skriv til os
Fantastisk musik, velsmagende soulfood, rig historie, cowboys og Elvis! Sydstaterne er ikke som nogle andre steder, du har besøgt, og er helt sikkert et af USA's skøreste hjørner.

Har du nogensinde drømt om at møde en rigtig cowboy? Du vil uden tvivl møde én på dit road trip gennem Georgia, Louisiana, Mississippi, Florida, Tennessee og South Carolina. Uanset om du er musik- og/eller historieelsker, finder du det hele i Sydstaterne. Det er hjemlandet for Elvis Presley, Hank Williams, Robert Johnson, Dolly Parton og Otis Redding. Og lad os ikke glemme maden ... Gumbo, jambalaya, stegt kylling, majsbrød, kogte krebs, sød te, ferskentærte og meget mere!

Derudover vil det være umuligt for dig at rejse gennem regionen uden at se de resterende påmindelser om både borgerkrigen og borgerrettighedsbevægelsen.

Du har mulighed for at leje FCAR bilmodellen eller ændre den til en autocamper, valget er dit! Det er også værd at nævne, at når du lejer en bil i udlandet, så sørg for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Ingen bekymringer - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Atlanta 
 • Fly hjem fra Atlanta
 • Billeje i 3 uger (Hertz FCAR model)
 • 2 nætter i New Orleans 
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
 • ISIC kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (Men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / Tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Bliv inspireret af alle stoppene på: Sydstaternes Road Trip

Ruteforslag: 🚙 Atlanta - Great Smokey Mountains - Nashville - Memphis - Jackson - New Orleans - Pensacola - Savannah - Charleston – Atlanta

Husk, at dette kun er et ruteforslag til din tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, bedes du kontakte vores eventyrlystne rejsespecialister. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

Atlanta Georgia

Hent- og efterlad din bil i den livlige og hurtigt voksende by Atlanta, Georgia, hvor det mest populære gadenavn er Peachtree - Ja de har 71 gader med det navn. Atlanta har også en levende musikscene, og meget af nutidens hiphop og R&B stammer herfra. Mens du hygger dig i byen, bør du helt sikkert få en "chili dog", Atlanta er berømt for dem!

Hvis du leder efter noget action, bør du tage ud til Six Flags Amusement Park, lige uden for Atlanta. De har nogle af de største rutsjebaner i verden!

Great Smoky Mountains National Park Tennessee

Smoky Mountain National Park er kendt for sin fantastiske diversitet i plante- og dyreliv, smukke gamle bjerge og utrolige rester af den sydlige appalachiske bjergkultur. Gå ud og oplev både natur- og kulturhistorien i disse gamle bjerge.

På vej væk fra national parken, stop ved Dollywood forlystelsespark! Parken ejes naturligvis af ingen ringere end selveste Miss Dolly Parton.

Nashville Tennessee

Her vil du kunne lytte til live musik i hele byen 24/7. Nyd at lytte til honky-tonk-bands, der jammer i Tootsie's Orchid Lounge, sangskrivere, der tager deres første skridt på Bluebird Cafe og/eller countrymusiklegender, der rocker Grand Ole Opry. Du ved aldrig, hvem du møder!

Memphis Tennessee

Elvis Presley og Graceland - behøver vi sige mere? Memphis er også Amerikas BBQ hovedstad med rib joints, der serverer det lækreste svinekød, du nogensinde har smagt. Soulfood og rock n' roll, se det er en uimodstålig kombination.

Jackson Mississippi

Du kan måske huske byen fra filmen "Niceville" med Emma stone eller på grund af dets blomstrende musik venues, som byder på musik lige fra Heavy Metal, til Indie Rock, til Blue Grass. Uanset hvad, glem ikke at sætte dig ind på en lokal diner og prøv deres ferskentærte!

Hvis du er historieinteresseret, bør du besøge Vicksburg ved Mississippifloden, lige uden for Jackson. Vicksburg er en lille historisk by med en stor slagmark fra borgerkrigen.

New Orleans Louisiana

I New Orleans står den på Blues, Jazz, Voodoo og Mardi Gras! Tag på et pub-crawl i det charmerende French Quarter, slå dig løs på Bourbon Street og nyd alt den lækre mad som byen har at tilbyde.

Er du facineret af spøgelser? Så tag på en Ghost Hunting tur i det Franske Kvarter eller besøg de specielle kirekgårde.

Pensacola Florida

Hæng ud i centrum og prøv nogle lokale drikkevarer, lej en cykel og udforsk kysten eller nyd de historiske steder rundt omkring i byen. Besøg steder som Fort Pickens, Fort Barrancas, Arcadia Mill og meget mere. Der er nogle seriøst smukke strande rundt om Pensacola - så husk badetøjet!

Savannah Georgia

Savannah er et sted fyldt med fantastisk koloniarkitektur, uhyggelige kirkegårde og en rig historie. Byen er faktisk kendt som en af ​​de mest hjemsøgte byer i hele USA, så du kan være heldig at mærke håret i din nakke rejse sig.
Der er dog også andet at opleve i Savannah. Du kan f.eks. tage ned til River Street for at drikke noget sweet tea, mens du nyder udsigten udover floden eller tage til det historiske distrikt og smage på Leopold's ice cream, der ikke har ændret sig siden 1919.

For dem af jer, der har set en af de allerstørste filmklassikere: Forrest Gump, vil I kunne følge hans fodspor rundt i byen. Selve bænken, som han sad på i filmen (på Chippewa Square) er dog blevet flyttet til museet - men så kan du tjekke den ud der!

Charleston South Carolina

Charleston er en kystby, som byder på en masse vandaktiviteter, sejlads og afslappende dage på stranden. Måske er det præcis, hvad du har brug for efter flere timer i bilen? Hvis du er på udkig efter det bedste Instagram billede, så tag over til Rainbow Row til det perfekte Instagram backdrop i form af pastelfarvede huse fra kolonitiden. Charleston har også en helt fantastisk madscene, så du kan smage på sydstatskøkkenet og dets mange specialiteter.

Eftersom du befinder dig i sydstaterne er der ingen vej udenom plantagernes æra i dette område. Tag ud at besøg en af de gamle plantagemuseer for at lære mere om de afroamerikanskeslavers historie i denne del af USA.

Atlanta Georgia

Tilbage i Atlanta afleverer du din bil! I dette forslag har vi inkluderet fly hjem fra Atlanta, men måske er du ikke færdig med syden, eller måske vil du gerne se et par andre steder? Ingen bekymringer, bare kontakt os, så hjælper vi dig med at planlægge resten af ​​din rejse.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.