{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip på Vestkysten i USA


california-seqouia-national-park-sunlight-cover
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

4 uger

Starter i

Seattle

Slutter i

Los Angeles

Inkluderet i prisen

Fly, billeje m.m.

Pris fra*

14.017 DKK

Skriv til os
Dette road trip er den perfekte kombination af storslået natur og pulserende byer. Et road trip på USA's vestkyst tager dig gennem frodige landskaber i Oregon til de barske klipper på den nordlige del af Californiens kyst og videre til det bakkede San Francisco og det altid solrige Los Angeles.

Start dit adventure i Seattle og kør sydpå langs kysten. Når du kører ned langs den vestlige amerikanske kystlinje, kommer du til at besøge byer som Seattle, Portland, San Francisco og Los Angeles, men du vil også komme til at opleve nogle fantastiske naturseværdigheder såsom de gigantiske redwoods, USA's dybeste sø og betagende Yosemite National Park.

Vi har inkluderet en bil i dette road trip, men du kan ændre den til en autocamper, hvis du vil, valget er dit! Det er også godt at nævne, at når du lejer en bil i udlandet, så sørg for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Bare rolig - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Seattle
 • Billeje i 4 uger (Hertz FCAR model)
 • 3 nætter i LA
 • Fly hjem fra Los Angeles
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Envejsafgift på lejebilen på 500 USD + lokal skat
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter/ tilføjelser

Ruteforslag Vestkysten i USA

Hjem - Seattle - Portland - Redwood National Park - San Francisco - Yosemite National Park - Monterey Bay - Big Sur - Hearst Castle - Morro Bay - Santa Barbara - Malibu - Santa Monica - Los Angeles - Hjem

Husk, denne rejseplan er kun et ruteforslag til din drømmertur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips. Åh, og en sidste ting. Når du er på road trip, vil du virkelig ikke rejse uden en god rejseforsikring. Sig til, hvis du har brug for hjælp til det!

Seattle Washington

Start din tur i det smukke Seattle, hvor vi anbefaler, at du tager mindst 2 overnatninger, så du kan få en god start på dit eventyr uden at haste afsted. Tag dig tid til at udforske byen, der bl.a. er berømt for sine mange kaffebarer, det høje Space Needle tårn og det gamle Pike Place Market.

Efter et par dage i byen, er det tid til at gøre dig klar til at hente lejebilen og komme afsted!

Portland Oregon

Næste stop på ruten er den pulserende by Portland, som også betragtes som en af de grønneste og mest miljøvenlige byer i USA. Besøg en eller flere af byens haver, prøv forskellige restauranter, gå en tur rundt på det berømte lørdagsmarked og tag på en shoppingtur, hvis du har lyst.

Mens du rejser gennem staten Oregon, bør du uden tvivl også køre ud for at besøge den smukke Crater Lake og vandre op ad en af de omkringliggende stier for at nyde en fantastisk udsigt over det krystalklare vand og næsten 700 meter lange caldera dannet af en kollapset vulkan.

Redwood National Parks California

Har du nogensinde drømt om at vandre rundt i en vild skov omgivet af verdens højeste træer? Her er din chance! Stop for at opleve Redwood National Parks og tag på vandretur ad en af de mange stier i dette fantastiske område. Parkerne har en fantastisk mangfoldighed, hvilket betyder, at du ikke kun kan finde redwood skove, men også prærier, vilde floder og 60 kilometer stillehavskyst.

San Francisco California

Velkommen til den smukke by San Francisco, hvor hippier og finansfolk bor side om side. Byen er fuld af modsætninger, farverige personligheder, kultur, fede restauranter og hyggelige kvarterer. Her finder du et finansdistrikt, en hippieby, China Town og Japan Town! Alcatraz er også et besøg værd, inden du hopper i bilen og tager videre på dit road trip. Bare husk at bestille dine billetter i god tid, tro os - de bliver udsolgt!

Yosemite National Park California

Det er tid til at tage en lille detour fra kysten og køre mod Yosemite National Park. Her kan du finde nogle af de højeste vandfald i Nord Amerika såvel som dybe klipper og dale, som vil tage vejret fra dig. Brug nogle dage på at trekke og udforske parken og dets mange vandreruter.

Monterey Bay California

Hvis du vil se søløver og oddere i den vilde natur, skal du tage ned til Fisherman's Wharf, hvor de ofte ligger på stenene i havnen og nyder solen. Hvis du er fan af vin, anbefaler vi, at du tager ud at besøge nogle af Californiens mange vingårde.

Big Sur California

Big Sur State Park er en rigtig road trip attraktion. Vejen gennem parken strækker sig langs de dramatiske kystlandskaber præget af smukke strande, søløver, søelefanter og et af områdets mest ikoniske vandfald – McWay Falls.

San Simeon, Hearst Castle & Morro Bay California

San Simeon er berømt for to ting som du skal lave når du er i området. Det første er, at du skal udforske the ekstravagante Hearst Castle, som blev bygget af den tidligere ejendomsmagnat, William Randolph Hearst. Det andet er, at du skal tage til San Luis biskop og leje en dune buggy! Når du er færdig med det, skal du sørge for at give dig tid til at opleve tidevandsbassinerne og havlivet i San Simeon. Afslut dit ophold i området i Morro Bay - en lille strandby med fantastisk stemning, inden du bevæger dig længere ned ad kysten.

Santa Barbara California

Santa Barbara er også kendt som den Amerikanske Riviera. Her kan du tage på hvalsafari, tag til det ugentlige arts & crafts marked eller tage til ølsmagning på et af de mange lokale bryggerier. Du skal også huske at gå til stranden, hvor du kan leje en kajak eller et surfbræt! Byen er hjemsted for et af de fedeste universiteter i Californien, så den unge og hippe stemning i strandbyen afspejler den sande californiske ånd.

Santa Monica & Los Angeles California

Sidste stop på turen er Los Angeles. Vi har inkluderet 3 nætter på vores foretrukne hostel på Venice Beach, så du kan vælge at lade bilen stå og udforske omgivelserne til fods, på cykel eller en elektrisk scooter. Det er en god måde at komme rundt i de nærliggende kvarterer. Men, hvis du gerne vil tilbagelægge større afstande i byen for eksempel tage ud at se nogle af de fashionable områder som Beverly Hills og Hollywood, ville en bil være en bedre løsning. Gå ikke glip af udsigten fra Griffith Observatory, hvor du får et fantastisk kig ud over byen. Uanset om du vil hjem efter L.A. eller fortsætte turen videre, er det op til dig, vi hjælper dig uanset hvad.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.