{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vintersol langs sydkysten


usa-road-trip-hairpin-bends-cover
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Omkring 5 uger

Kilometer

Ca. 5400

Rejsetype

Road trip & backpacking

Inkluderet i prisen

Fly, 6 nætter på hostel, 4 ugers billeje

Skriv til os
Hvis du har brug for den perfekte vinter getaway, er dette road trip måske lige noget for dig. 5 ugers road trip hele vejen fra Miami til Los Angeles på tværs af landet gennem sydstaterne. Det lyder ikke helt dårligt vel?

Der venter et episk eventyr, hvis du begiver dig ud på dette road trip fra Miami til Los Angeles. Du vil kører igennem Florida, Louisiana, Texas, New Mexico, Arizona og endelig Californien.

Du starter i det solrige Florida, hvor du kommer til at udforske Miami i 3 dage, inden du starter dit road trip. Besøg Key West, Everglades, Tampa og Crystal River, der er berømt for sine mange søkøer.

Du krydser ind i Louisiana, hvor vi anbefaler, at du stopper i New Orleans og oplever den lokale jazzkultur. Næste stop er Texas, hvor vi anbefaler, at du tager dig tid til at opleve både Houston, San Antonio og Big Bend Nationalpark, før du krydser ind i New Mexico. Tjek Rosswell, berømt for en påstået UFO-hændelse tilbage i 1947. Fortsæt til El Paso omgivet af et unikt ørkenlandskab.  

Fra New Mexico krydser du ind i Arizona, hvor vi anbefaler dig at besøge Phoenix og Tucson. Hvis du har ekstra tid på hånden, bør Grand Canyon også være et stop undervejs. 

Sidste stat på turen er Californien, hvor du bør udforske den smukke Joshua Tree Nationalpark, inden du afleverer bilen i Los Angeles. Vi har sikret dig 3 nætter på vores favorit hostel i Venice Beach, så du kan slappe af de sidste dage, inden du flyver hjem. 

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Miami
 • 3 nætter på hostel i Miami
 • 28 dages billeje (FCAR model)
 • 3 nætter på hostel i Los Angeles
 • Fly hjem fra Los Angeles
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (Men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Måltider
 • Gebyr for billeje, hvis du er under 25 år
 • Envejsgebyr skal betales lokalt (500 USD)
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag Sydlig vintersol

Rejserute: ✈️Hjem - Miami - Key West - Tampa - Crystal River - Pensacola - New Orleans - Houston - San Antonio - Big Bend Nationalpark - Rosswell - El Paso - Tucson - Saguara Nationalpark - Sedona Nationalpark - Phoenix - Joshua Tree Nationalpark - Los Angeles - Hjem✈️

Husk, at dette kun er et ruteforslag til dit drømme road trip. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips. Åh, og en sidste ting. Når du er på road trip, vil du virkelig ikke rejse uden en god rejseforsikring. Sig til, hvis du har brug for hjælp til det!

Florida

Du starter ud i farverige Miami, hvor vi har booket de første tre nætter på et cool hostel. Det er et godt udgangspunkt, hvis du vil tjekke en af de mest populære destinationer i USA ud. Besøg den ikoniske Miami Beach om dagen og en af de mange natklubber om aftenen. Start dit road trip og kør sydpå for at besøge Key West og Everglades Nationalpark, før du bevæger dig op langs Floridas vestkyst. Stop i Tampa, før du besøger Crystal River, berømt for dets store antal søkøer. Fortsæt hele vejen op til den hyggelige kystby Pensacola, der er berømt for deres fantastiske hvide strande.

Louisiana

Fra Pensacola i Florida fortsætter du ind i Louisiana, hvor vi på det kraftigeste anbefaler dig at stoppe i New Orleans. Som du sikkert ved, er byen berømt for sin legendariske jazzkultur. Der er et væld af muligheder, hvis du vil opleve de lokale jazzbands optræde i jazzklubberne. Bourbon Street eller Frenchmen Street er et godt sted at starte festen.

Texas

Det er tid til at opleve the wild west som du har set det i alle de gamle klassiske Western film. Men først er Houston og dernæst San Antonio klart et besøg værd. Hvis du er til BBQ er det et must at prøve Texas BBQ i Houston. I San Antonio bør du besøge Alamo, som er et vigtigt sted i amerikansk historie. Herfra er det tid til at tilbagelægge nogle kilometer omgivet af Texas tørre landskab. Gør et stop i Big Bend Nationalpark, hvor du vil opleve en fantastisk udsigt over ørkenen og prærien.

New Mexico

Det første stop i New Mexico er Roswell. En by som primæst er kendt for den påståede UFO-hændelse i 1947. Så hvis du er interesseret i mysterier og alien legender, vil du elske dette sted. Det næste stop er El Paso - en by som grænser til Mexico. Du kan ikke undgå at bemærke den Mexicanske indflydelse i området, specielt når det kommer til madscenen. som er stærkt præget af det mexicanske køkken.

Arizona

Fra New Mexico fortsætter du til Arizona, hvor første stop er Tucson. Tjek Arizona-Sonora ørkenmuseet ud eller vandre Sabino Camino. Dernæst kan du besøge Saguara Nationalpark, som er hjemsted for utallige kaktusser, som er det første symbol på det ægte amerikanske vilde vesten. Fra en nationalpark til en anden. Sedona nationalpark bør bestemt også være på din liste over seværdigheder. Her kan du se den ikoniske Monument Valley og meget andet smuk natur. Sidste stop i Arizona er Phoenix.

California

Fra de øde landskaber i Arizona er det nu tid til at besøge den sidste stat på dit road trip, Californien. Start ud i Joshua Tree Nationalpark. Tag en tur til Hidden Valley eller tjek Skull Rock ud. Fortsæt til den californiske kystlinje, hvor du afleverer bilen i Los Angeles. Du har nu tilbagelagt ca. 5.400 kilometer, så det er tid til en velfortjent pause fra livet bag rattet. Vi har arrangeret 3 overnatninger på et fedt hostel lige ved Venice Beach, så det er helt oplagt, hvis du gerne vil bruge lidt tid på stranden. Efter 3 dage er det tid til at vende snuden hjemad igen. Hvis du ikke er klar til at eventyret slutter, så tag fat i os, så hjælper vi dig med at forlænge rejsen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.