{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejseforsikring

mountain-view-girl-planning-kilroy-gift-voucher-cover

Rejseforsikring - Det er dyrt at komme afsted uden!

Hos KILROY arbejder vi tæt sammen med vores venner hos Gouda for at tilbyde dig en af ​​de allerbedste rejseforsikringer i verden.

Rejseforsikring er måske ikke så sexet, men det er den ene ting, du absolut ikke vil tage afsted uden - altså lige bortset fra dit pas selvfølgelig.

Hvorfor skal du vælge rejseforsikring med KILROY & Gouda?

Som tidligere nævnt, har vi teamet op med Gouda, der tilbyder en god dækning, især for dig, som er ung, nysgerrig og eventyrlysten.

Hvad får du:

  • En rigtig god dækning til dine mange eventyr i udlandet, uanset hvad du planlægger at lave – ekstremsport, Working Holiday, langtidsrejser, frivilligt arbejde osv. Dette er ikke almindelige dækninger for alle rejseforsikringer, så uanset om du vælger Gouda Rejseforsikring eller ej, er det ekstremt vigtigt, at du sammenligner dine planer med din nuværende forsikring for at sikre, at du er ordentligt dækket.

  • Den absolut bedste dækning for COVID19 (det er desværre stadig relevant...)

  • Høj kundetilfredshed!

Hvis du vil rejse ubekymret rundt i verden, er det vigtigt at købe en rejseforsikring. Det vil være en meget nemmere proces, hvis noget skulle gå galt. Gouda er specialiseret i rejseforsikring, og ved, hvad de skal gøre, hvis der skulle opstår noget - uanset om det er i Los Angeles, Australiens Outback eller i junglen på Borneo.

 

Kom i kontakt med en lokal læge gennem appen

Tid er afgørende, når du er ude at rejse, og vi ved, at du ikke gider at vente i lange telefonkøer eller sidde hos en lokal læge et sted midt i ingenting, når alt hvad du har lyst til er at fortsætte dit eventyr så hurtigt som muligt. Med en Gouda Rejseforsikring slipper du for dette! Gouda tilbyder 24-7-365 hjælp med dansktalende medarbejdere, hvis du har brug for det, og vil hjælpe dig igennem hvad end du har brug for hjælp til. Det er enkelt, nemt og meget praktisk.

Har du overhoved brug for en rejseforsikring?

Det korte svar er ja! Som verden er i dag, ønsker du ikke at rejse uden en rejseforsikring. Tingene er, som du sikkert ved, ekstremt uforudsigelige. Det kan selvfølgelig være uforudsigeligt generelt, men i særdeleshed i disse dage, og med en god rejseforsikring kan du tage det helt roligt og undgå at stresse, hvis du skulle være uheldig på rejsen!

Du tænker måske "det sker ikke for mig", og det gør det forhåbentlig ikke! Men en rejseforsikring er i det store og hele et lille beløb at spare, og absolut ikke det værd, hvis du en dag skulle være uheldig. Stol på os!

Hvor kan jeg købe min rejseforsikring og hvor meget koster den?

Tag fat i os, så hjælper vi dig med at finde netop den rejseforsikring, der passer til din rejse. Prisen vil variere afhængigt af hvor du skal hen og hvor længe du skal være væk.

Jeg vil vide mere!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.