{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i Krüger National Park

Safari i Krüger Nationalpark | KILROY
Safari i Krüger Nationalpark | KILROY

Safari i Krüger National Park

Vi tilbyder spændende og unikke safariture og rundrejser i Krüger Nationalpark. Her er både mulighed for mindre safariture på 4 eller 5 dage samt længere rundrejser hvor Krüger National Park blot er en del af den store rejse. I Krüger National Park vil du have rig mulighed for at opleve mange af Afrikas fascinerende dyr, fx. Giraffer, elefanter, næsehorn, løver, zebraer, aber og flodheste i deres naturlige omgivelser. 

Book et møde og hør om mulighederne!

Safarioplevelser er et 'must-do', når du er i Sydafrika! Skriv til os, og få mere information om, hvilke oplevelser der venter dig på en safaritur i Krüger Nationalpark. 

Hvorfor tage på safari i Krüger Nationalpark med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.