{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til England


pige sidder på en klippe på sydkysten i england

Leder I efter en spændende studietur til England? Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til England.

5 gode grunde til at rejse på studietur til England

 • Kort flyvetid på ca. halvanden time
 • Storbyerne har uendeligt med oplevelser
 • Stonehenge
 • Kystlinierne, særligt i Sydengland
 • Englands kunst-, kultur- og sportsoplevelser

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium (London)
 • Next Stop (Manchester & London)
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til England
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Ved sprogkursus er følgende også inkluderet:

 • Online test
 • Diplom
 • Undervisningsmateriale til låns

 

havet i det sydlige england

Oplevelser og ture på studierejsen til England

For nogle på en studietur til England er det oplevelserne på stadioner i fodboldens hjemland, de skummende 'pints' (øl) på en hyggelig pub serveret med friturestegte løgringe eller chips, og en ordentlig omgang engelsk morgenmad med både bacon, pølser og røræg næste morgen, der trækker på studierejsen. Andre vil gerne shoppe løs i en af verdens mest hippe modebyer, spise på en af Jamie Olivers restauranter, og tilbringe resten af tiden på smarte caféer med at spotte nye trends i tøj, sko og hår. Nogle er mere til naturoplevelser som fx. Stonehenge.

Og så er der dem, der bare må på muséet Tate Modern, tilbringe en halv dag i det berømte varehus Harrods og ellers dvæle ved en perfekt afternoon tea enten i det elegante stormagasin Fortnum & Masons eller på et af de dyre hoteller som f.eks. The Ritz eller The Dorchester.

Foruden de spændende modeforretninger, loppemarkeder, de smarte restauranter i absolut alle prisklasser, pubs, fodbold og cricket, cafeer og kastanie-sælgere, dobbeltdækkerbusser og undergrundsbanen kaldet The Tube, er der også hele det historiske London.

Det siger vores kunder

Vi har flere gange rejst med KILROY og vi har valgt at bruge jer, da vi generelt har været tilfredse med turene og den service, vi har fået. Det er af stor betydning, at jeg har en fast rejsekonsulent, som jeg kommunikerer med. Det gør det meget lettere, når der opstår problemer af forskellig art eller når vi har brug for assistance og vi har altid fået hurtig svar. Jeg kan godt lide, at man får den personlige service.

Helle,

Holstebro Gymnasium

Michelle, vi har endnu en gang haft et meget tilfredsstillende samarbejde med dig. Du er meget hurtig, professionel og hjælpsom, så vi håber, at vi også fremover, kan arrangere studieture i samarbejde med dig.

Christina ,

Hjørring Private Realskole

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid

Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data, og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer.

ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7

Under studieturen til England har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.

skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent

I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til England, og giver jer inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i England

Godt at vide

Eller hvad med en studietur til Liverpool eller Newcastle?

London og Manchester de mest populære destinationer i England for skolegrupper og studieture, men England har mange andre oplagte valg til en studietur. Oplev fx en studietur til Brighton, Newcastle, Oxford eller hvad med Liverpool? Hvor end I drømmer om at komme hen på studietur i England, kan vi hjælpe jer med det praktiske. Vi gør det nemt for jer at rejse af sted på studierejse til England.

Studietur til Liverpool

Liverpool er en spændende by på jeres studietur til England. Liverpool nævnes første gang i 1207, men frem til 1700-tallet havde byen kun en meget lille befolkning. Det vendte søfarten og slavehandelen med Vestindien op og ned på. I begyndelsen af det 19. århundrede passerede 40 procent af verdenshandelen gennem Liverpool. I 1970'erne døde skibsindustrien hen, og arbejdsløsheden steg voldsomt.

Befolkningen i Liverpool har fået øgenavnet Scousers efter egnsretten ret Scouse. Der er tale om en slags gryderet, og det er mest lokalpatriotisme, der stadig får den på middagsbordene. Men byen byder også på et væld af restauranter i alle prisklasser, og der er et levende byliv med barer, diskoteker og natklubber. 

Studietur til Newcastle

Newcastle blev grundlagt af romerne omkring år 200. Omkring år 800 blev byen adskillige gange angrebet af danske vikinger, der hærgede og plyndrede. I middelalderen var Newcastle Englands bastion mod de vilde skotter, men det var i det 19. århundrede, at byen voksede som følge af de mange fabrikker, der skød op. Byens lange historie betyder, at der er masser af ting at kigge på. Centrum er fuld af spændende bygninger, museer og gamle kloster - eksempelvis Blackfriars eller det moderne oplevelsesmuseum Centre of Life. Derudover har byen en meget aktiv musikscene og der er mange gode teatre.

Med sine knap 250.000 indbyggere er Newcastle faktisk meget mindre, end den føles. Tidligere var byen verdenskendt for sine mange trykkerier, glasfabrikker og sværindustri. I dag tiltrækker de to større universiteter unge fra hele landet, hvilket giver byen et helt fantastisk liv.

Som i andre større byer kan man få mad fra de fleste verdenshjørner i Newcastle. Det lokale køkken er præget af belligenheden langt mod nord, og det kan for den kræsne gane være lidt tungt. Til gengæld har byen mange gode bryggerier, der leverer glimrende øl. De fleste kender nok Newcastle Brown Ale (kaldet Newkie), men I skal også smage øl fra nogle af de mindre bryghuse.

Studietur med engelsk?

En studietur til England er det oplagte valg, hvis I skal på studietur med engelsk. Her får I mulighed for at bruge sproget i praksis og samtidig lære mere om Englands historie og kultur. Vi er gerne behjælpelige med at sørge for, at studieturen med engelsk får den rette faglige vinkel gennem vores faglige studiebesøg og kompendier. Vi kan også arrangere sprogkursus i England på jeres studietur så I får mulighed for at kombinere sightseeing og sproglig udvikling. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Fakta om England

Alder: Grundlagt af romerne cirka 50 e.kr. 

Befolkning: Cirka 56 millioner indbyggere i England

Andet: I 2012 var London den første by, der har været værtsby for Sommer-OL tre gange. London er i sandhed multikulturel og det skønnes, at der tales mere end 300 forskellige sprog i byen. London har 43 universiteter. Byens metro, The Tube, er verdens ældste – den første del åbnede i 1863 - og verdens næststørste efter den i Shanghai.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.