{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

London er en af de mest multikulturelle byer i den industrialiserede verden; der tales mere end 300 sprog blandt mere end 50 etniske grupper. Mange af grupperne har samlet sig i hver sin bydel, hvor deres tilstedeværelse er synlig i bl.a. udvalget af butikker, restauranter og deres forskelligartede religioner. På turen får i mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af disse lokalsamfund, og I får indblik i religionen og mulighed for at se hvordan de præger byen.

Hindu templet:
Guidet besøg og rundvisning i Hindu Mandir Templet, som var det første traditionelle Mandir i Europa. Det hinduistiske tempel er udsmykket med flotte udskæringer og har en permanent udstilling, Understanding Hinduism, som beskriver Hinduismen generelt, men også viser eksempler på områder hvor Indien og berømte Hinduer har bidraget betydeligt, indenfor eksempelvis matematik, astronomi og religion.
Prisen er pr. gruppe inkl. guide

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.