{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Manchester


bygninger i manchester

Rejs på en spændende studietur til Manchester. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studierejse til Manchester. Vi har specialaftaler med vores leverandører og adgang til gode priser på studieture til Manchester.

Manchester er en livlig storby, der byder på mange forskellige muligheder for spændende besøg og udflugter på en studietur. Vi ordner alt det praktiske som fly og overnatning på jeres studietur til Manchester. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere faglige oplevelser på studierejsen til Manchester hvis I ønsker det.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Manchester

 • Der er mange direkte fly til Manchester og gode overnatningsmuligheder
 • Musikalsk by - mange bands blev dannet i Manchester og byen har mange store og intime spillesteder
 • En oplevelse af fortid og nutid - den gamle nordengelske industriby møder den moderne storby
 • Spændende arkitektur - fra gotisk til moderne

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse
  inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende (der giver rabatter i Manchester)
 • Digitalt ITIC kort til alle lærere (der giver rabatter i Manchester)
 • 24-timers nødtelefon under hele studierejsen til Manchester
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Bagage kan naturligvis tilkøbes mod et mindre gebyr.

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Manchester. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Oplevelser på studieturen til Manchester

I dag er Manchester en moderne by, hvor man godt kan føle, hvordan den industrielle revolution har haft sin påvirkning på byen. De smukke gamle bygninger fra den industrielle tid blandet med moderne arkitektur giver byen sin helt egen charme.

For blot at nævne nogle få spændende aktiviteter på studierejsen til Manchester, kan vi nævne:

 • Peoples History Museum
 • Museum of industry and science
 • John Rylands Library
 • Manchester Cathedral og Evening song

Vi er gerne behjælpelige med at komme med input til jeres faglige indhold på jeres studietur til Manchester ud fra jeres ønsker, og vores ekspertise. Vi har mange faglige studiebesøg på studieturen til Manchester.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Morten har leveret fremragende service i forbindelse med alt i forbindelse med vores studietur. Altid behjælpelig ved små og store spørgsmål, lynhurtig svartid, kompetent og med stort overblik. Tak for forbilledligt samarbejde.

Martin,

Birkerød Gymnasium

Michelle, vi har endnu en gang haft et meget tilfredsstillende samarbejde med dig. Du er meget hurtig, professionel og hjælpsom, så vi håber, at vi også fremover, kan arrangere studieture i samarbejde med dig.

Christina ,

Hjørring Private Realskole

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studietur til Manchester.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Manchester. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Manchester

Godt at vide

Sport og musik på jeres studietur til Manchester

Fodbold kommer man ikke udenom når man besøger Manchester. De to hold Manchester City og Manchester United er en stor del af byens identitet. Derudover har byen også huset en del større internationale musiknavne som f.eks. Oasis, The Bee Gees, Take That & Simply Red. Både fodbold og musikkulturen er derfor en vigtig del af byens nerve og dens indbyggere.

Bymidten er meget kompakt i Manchester, hvilket gør det er nemt at gå til de fleste seværdigheder. At gå rundt i byen giver også mulighed for at mærke den specielle charme og atmosfære som byen har. En oplagt mulighed på jeres studietur til Manchester vil være at grave lidt dybere i den engelske historie og kultur, hvilket der er rig mulighed for på de mange museer i centrum.

Har man tid til en dagstur udenfor Manchester, tager det ikke lang tid at komme til Liverpool, hvilket bestemt kan anbefales.

Hotel eller hostel på studierejsen til Manchester

Vi har testet og udvalgt gode og hyggelige hoteller, hostels og vandrehjem i Manchester som vi sender grupper til hvert år. Vi er altid behjælpelige med at rådgive om hvilket hotel, hostel eller vandrehjem der passer bedst til jeres studietur til Manchester ud fra budget, aktiviteter og størrelse på gruppen.

Godt at vide inden studieturen til Manchester

Det var romerne, der i sin tid grundlagde Manchester, men det var først da flamske indvandrere slog sig ned i det 13. århundrede, at byen for alvor voksede. I 1800-tallet var Manchester det vigtigste industriområde i hele verden. Den britiske arbejderbevægelse opstod i Manchester, og her blev der kæmpet mange kampe mellem arbejdere og arbejdsgivere.

Der er masser af restauranter i Manchester, hvor man kan få lige set, man har lyst til at spise. Sidder pengene løst, skal man prøve den berømte 'Curry Mile'. De fleste pubber har glimrende, traditionel mad til frokost og aften. Om aftenen kan man more sig på nogle af de mange barer, diskoteker og natklubber i byen, eller gå til koncert på et af de utallige spillesteder.

Vejret og shopping på jeres studietur til Manchester

Manchester har ry for at være en regnfuld by, selv om det faktisk ikke regner mere end i Rom. I sommerperioden ligger temperaturerne omkring 20 grader om dagen, mens de om vinteren kommer ned på 6-8 grader.

Manchester er en typisk gammel arbejderby, der har været gennem en lang nedtur og nu er vågnet igen i det nye årtusinde. Byen er stadig præget af sin fortid, men en levende musikscene, masser af spændende butikker og en gennemgribende renovering af centrum har gjort den til en af Englands mest spændende byer.

I de senere år har Manchester udviklet sig til at være en af Englands bedste shoppingbyer. Midt i centrum finder man det enorme shopping center Manchester Arndale. De lidt yngre og mere sprælske shoppere foretrækker området omkring The Triangle og Royal Exchange Centre.

Der er meget at glæde sig til på en studietur til Manchester.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.