{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Estland


farverige bygninger i estland

Rejs på en lærerig studietur til Estland. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Estland. Hvis I er 10 personer eller mere har vi mulighed for at finde gode priser på jeres studierejse til Estland.

En studierejse til Estland er en rejse til et land som har rykket sig meget som nation siden vikingetiden, der var hård ved den baltiske nation. Siden har Estland, ad flere omgange, rejst sig oven på hårde besættelser, bl.a. fra Tyskland, Sverige og Rusland. Ja, Estland har faktisk også engang været dansk i godt 100 år.  I dag er landet et stolt og selvstændigt NATO-land. Estland har i nyere tid fået ry for at være et innovativt land, ligesom landet byder på en stolt kulturarv, som specielt kommer til udtryk i hovedstaden Tallinn. Det er spændende at rejse på studietur til Estland.

Spørgsmål? Skriv til os

 

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Estland
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Det er altid muligt at købe flere overnatninger på jeres skolerejse eller studietur til Estland.

natur og bygninger i estland

Vi har altid fokus på følgende:

 • Gruppens ønsker og faglige behov på studierejsen til Estland
 • Transportalternativer og overnatning bliver tilpasset jeres budget
 • Fagligt relevante studiebesøg som højner det faglige niveau på studieturen - hvis I ønsker det
 • Personlig service og vejledning gennem hele planlægningsprocessen
 • Alt det praktiske, så slipper I for at bekymre jer om logistikken

Der er meget at glæde sig til på en skolerejse eller grupperejse til Estland, og vi hjælper jer hele vejen. Det er ikke dyrere at lade os stå for planlægningen af jeres grupperejse til Estland, end selv at arrangere det. Tværtimod er det både billigere og nemmere da vi klarer alt det praktiske for jer fx. ændringer undervejs.

Kontakt os idag og modtag et gratis tilbud på jeres studietur til Estland.

Få et gratis tilbud

Det siger vores kunder

Det var en rigtig god tur og alle implicerede havde rigtig gode oplevelser undervejs.

Magnus,

Gladsaxe Gymnasium

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Estland. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Estland

Godt at vide

Om studieturen til Estland

Estland er det ene af de tre baltiske lande ud til Østersøen med Finland, Rusland og Letland som nærmeste naboer. Estland kan sammenlignes en del med Finland, bl.a. landskabsmæssigt, da Estland ligesom Finland har mange søer og skove, foruden en del landbrugsjord. Estland er for alvor trådt i karakter efter udbruddet fra Sovjetunionen i 1991. Esterne har i et vist omfang vendt ryggen til Rusland og har i stedet vendt blikket mod vest, hvilket blandt andet medlemsskab af EU og Nato understreger - et spændende emne på jeres studietur til Estland.

En af de absolutte hovedattraktioner ved at besøge Estland er hovedstaden Tallinn. Tallinn er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Hele den indre by er fyldt med smukke gamle huse fra middelalderen, og samtidig er den gamle bymur bevaret rundt om store dele af byen.

Estland er for de fleste et land, som kombineres med noget andet. Det kunne fx være en tur til Finland og Helsinki, som blot ligger et par timers sejlads fra Tallinn med hurtigfærge, eller det kunne være nabolandet Letland eller Rusland. Der er også direkte færge fra Tallinn til Stockholm. Der er mange kombinationsmuligheder på jeres studietur til Estland, og vi hjælper jer selvfølgelig med at skræddersy jeres studierejse til Estland, så den passer til jeres behov og budget.

Estland og Tallinn har også historisk tilknytning til Danmark. Ifølge overleveringen faldt Dannebrog ned fra himlen i Tallinn i 1219, og det vendte krigslykken for de kæmpende danske styrker.

Det estiske sprog ligger tæt på finsk, så det skal du nok ikke kunne forvente at forstå. Heldigvis taler mange estere glimrende engelsk, især den yngre del af befolkningen, hvilket gør det lidt nemmere at begå sig på studieturen til Estland.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.