{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Frankrig


se triumfbuen i centrum af paris på jeres studierejse til frankrig

En studietur til Frankrig er lig med fascinerende bygninger, et rigt historieliv, farverige markeder og stolte traditioner. Hvis I er en gruppe på 10 eller derover kan vi hjælpe jer med at skræddersy verdens bedste studietur til Frankrig.

Da vi har specialaftaler med tog-, bus- og flyselskaberne og har vi adgang til gode priser på studieture til Frankrig. Vi gør det nemt for jer at rejse mange af sted sammen, og det er altid gratis at modtage et tilbud fra os på jeres grupperejse eller studietur til Frankrig.

Frankrig, og især Paris, Nice og Strasbourg, har altid været et stort hit i forbindelse med grupperejser og studierejser. På en studietur til Frankrig er I altid sikret unikke kulturoplevelser, gastronomiske fornøjelser samt historie, charme og et smukt sprog.

Top 3 mest populære byer til en studietur til Frankrig er:

Få et gratis tilbud

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transport med tog, egen bus eller fly t/r til Frankrig
 • 4 overnatninger på det valgte hotel/hostel inkl. morgenmad (flere/færre nætter er selvfølgelig muligt)
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium (Paris)
 • Next Stop - om faglige aktiviteter (Paris & Nice)
 • 24-timers nødtelefon under hele jeres studietur til Frankrig
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: Egen bus: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Hvis I vælger sprogkursus på studieturen til Frankrig er dette også inkluderet:

 • Skræddersyet sprogkursus til jeres behov (3-4 lektioner per dag)
 • Bog og undervisningsmaterialter
 • Sprogtest
 • Diplom

5 gode grunde til hvorfor studieturen skal gå til Frankrig:

 • Det er nemt at komme til Frankrig med både bus, tog og fly
 • Vi har altid gode priser på studieture til Frankrig og indkvartering der passer til alle grupper
 • Frankrig er en sikker vinder ift. seværdigheder og udflugter
 • Sproget & maden
 • Til Paris, modtager I vores faglige kompendium, som I kan bruge til inspiration både før, under og efter jeres studietur til Frankrig

Sådan hjælper vi jer med jeres studietur til Frankrig

Kontakt os og modtag et gratis og skræddersyet tilbud på jeres studietur til Frankrig. Vi har altid gode priser på studierejser til Frankrig og det er ikke dyrere at lade os stå for planlægningen af jeres studietur til Frankrig end at arrangere det selv. Tværtimod er det billigere og nemmere da vi tager os af alt det praktiske på jeres studietur til Frankrig - både før, under og efter. Fx tager vi os af evt. ændringer undervejs, og I kan altid ringe til vores nødtelefon under rejsen såfrem der er spørgsmål. Vi er tilgængelige 24/7 under jeres studietur til Frankrig.

Det siger vores kunder

Det var en rigtig god tur og alle implicerede havde rigtig gode oplevelser undervejs.

Magnus,

Gladsaxe Gymnasium

I skal have rigtig meget ros for at være så behjælpelige i planlægningsprocessen og finde løsninger på trods af mange ændringer og spørgsmål.

Cathrine,

Frederikssund Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data, og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres rejse, og giver jer inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Frankrig

Godt at vide

Studietur til Frankrig - flere spændende byer

Drømmer I om en studietur til en helt anden by i Frankrig, så kan vi sagtens hjælpe jer med at arrangere dette. Hermed lidt inspiration til andre spændende byer der er oplagte til en studietur til Frankrig.

1: Studietur til Grenoble

Der er noget for enhver smag på en studietur til Grenoble. Interessante museer, gode shoppingfaciliteter og muligheder for skisport om vinteren, og vandreture om sommeren. En af Grenobles mest besøgte seværdigheder er La Bastille, en middelalderfæstning der ligger på en bjergside, og har en fantastisk udsigt over hele byen. Også med svævebanen, der kaldes 'Les bulles' pga. kabinernes boldform, kan du se byen fra oven. Turen har en fremragende udsigt over Isère floden. Grenoble har fine shoppingmuligheder, og du kan især bruge lang tid på at kigge på forretninger i de små hyggelige gader omkring stationen Victor Hugo. En af specialiteterne fra området er en særlig likør der fremstilles af munke i grotterne Caves de la Chartreuse blot 25 km fra Grenoble. Kontakt os og få et gratis tilbud på jeres studierejse til Grenoble.

2: Studietur til Bordeaux

Bordeaux ligger i det sydvestlige hjørne af Frankrig og er en smuk destination på jeres studietur til Frankrig. Området er verdenskendt for sin vinproduktion, og kaldes ofte for 'vinens hovedstad'. Byen deles af floden Garonne der har plads til at store krydstogtskibe kan lægge til. Det franske køkken skal opleves på en studietur til Grenoble, og det er kendt for sin høje kvalitet og I vil bestemt ikke blive skuffet over udbudet af restauranter i Bordeaux. Her er der ikke kun fransk på menuen men også asiatisk, afrikansk og arabisk mad. Udover vin er området særlligt kendt for canneleés - en lækker kage. Vejret i Bordeaux byder på meget milde vintre og varme somre. Der er ikke mange nedbørsdage men derimod rigeligt med solskin året rundt, hvilket kun er lækkert på en studietur eller skolerejse hertil.

Bordeaux syntes at have det hele. En spændende omegn med vingårder. Store skove mod syd og enorme strande mod vest. Bordeaux er en af de førende i Europa når det gælder arkitektur fra det 18. århundrede, hvilket gør byen til en populær filmkulisse for alverdens instruktører.

Der er masser af historiske bygninger at udforske på en studietur til Bordeaux. Prøv også at besøg en af egnens mange vingårde, de fleste byder på vinsmagning for alle, og da Bordeaux regnes for at lave nogle af verdens bedste vine bør det stå højt på to do-listen hvis I befinder dig i området, og studieturen går til Frankrig.

3: Studietur til Lyon

Lyon ligger smukt i et meget kuperet terræn, og fra højdedragene omkring byen kan man nyde udsigten over byen. Et af Lyons vartegn, Notre Dame Basilikaen, ligger på en bakketop, og fra toppen er der en smuk udsigt over hele byen, der bestemt må nydes på en studietur til Lyon.

Lyon slap relativt nådigt gennem både første og anden verdenskrig, selvom byen faktisk var den franske modstandsbevægelses højborg uden krigen. Men Lyon undgik voldsomme bombardementer, og derfor kan vi i dag nyde den gamle bydel, Vieux Lyon, med sine smalle gader og gamle byhuse helt tilbage fra 1400- og 1500-tallet. De mange gamle huse i Vieux Lyon udgør tilsammen et Europa største renæssancekvarterer - et smukt syn på studieturen eller skolerejsen til Lyon

Gælder det shopping, så har Lyon også det hele - og i alle prislag. Byens hovedstrøg har alt hvad hjertet kan begære af store butikskæder og internationale butikker. Kvarteret omkring byens nye banegård, Part-Dieu, er en moderne pendent til byens list ældre kvarterer. Se efter eventuelt efter det 142 meter høje Credit Lyonnais-tårn - det firma, som også er kendt for at være en af Tour de France hovedsponsorer.

Lyon er placeret lige der, hvor Rhone-floden og Saone-floden løber sammen. Et godt udgangspunkt for en handelsplads. Det indså romerne allerede for 2.000 år siden, og de tilskrives derfor æren for Lyons grundlæggelse. Romernes fingeraftryk på Lyon ses stadigt den dag i dag. Byens store romerske teater, der oprindeligt kunne rumme 10.700 siddepladser, er ganske velbevaret, og bruges stadig til koncerter om sommeren. Måske I har mulighed for et kulturelt indslag på studieturen til Lyon? Også byens arkæologiske park er spændende, og i Lyons Musée Gallo-Romains kan man se en af Frankrigs største arkæologiske samlinger - naturligvis især med masser af effekter fra byens romerske fortid.

4: Studietur til Marseille

Frankrigs tredje største by Marseille ligger i regionen Provence. Marseille er centreret omkring havnen Vieux Port, og har desuden den største handelshavn i Frankrig på nordsiden af byen. Området blev ødelagt under anden verdenskrig, men blev genopbygget efter krigen.

Hvis I er til shopping på jeres studierejse til Marseille, så er her bestemt masser af gode muligheder i byen. Køb anderledes sourveniers med hjem som fx smukke provence-stoffer i traditionelle mønstre og farver. Eller sæber og skumbad der har den klassiske provence-duft af lavendel. En lokal specialitet er Pastis 51 - en aperitif med lakridssmag. 

Fra Notre-Dame-de-la-Garde-basilikaen, der rager 155 meter op over byen, har du et spetakulært vue ud over Marseille. Palais Longchamps er ikke et palads men en overdådig lystpavillion bygget omkring en smuk fontæne. Man kan næsten se det for sig - damer med pudderhår og stativer under skørterne der gik deres eftermiddagsture her. Marseille er især kendt for sin Bouillabaisse - en meget delikat fiskestuvning, som du kan prøve på en af byens mange fiskerestauranter. Provence har et af verdens mest varierede og spændende vinudvalg så der mangler ikke gode vine til maden på jeres studietur eller grupperejse.

Vejret i det sydfranske er mildt og solrigt året rundt. I Marseille er de varmeste måneder mellem juni og september, hvor temperaturen sagtens kan nå over 30 grader, så husk solbriller og solcreme hvis I rejser på studietur til Marseille på denne årstid.

5: Studietur til Montpellier

Montpellier er en af Frankrigs rigtig gamle Middelhavsbyer og en spændende destination til en studietur. Montpellier kan evt. også kombineres med Nîmes, Arlès og Aix-en-Provence. På lige fod med Nice, Monaco og Cannes hører en studietur til Montpellier til i den mere mondæne afdeling, og byen er ikke specielt billig. Til gengæld er den overskuelig, og så er der rig lejlighed til at dyrke en aktiv studietur med mulighed for surfing, gode gåture og naturoplevelser.

Montpeillers placering ud til Middelhavet giver også grobund for flere smukke parker med med masser af planter og træer fra Middelhavsregionen. Smut f.eks. en tur i byens botaniske have på jeres studietur til Montpellier og se bl.a. tropiske væksthuse eller søg tilflugt i Payrou-parken, der er en af Montpelliers mest populære parker. Shopping foregår i den gamle bydel, der har et væld af hyggelige butikker, caféer og restauranter. Der er også tradition for handel med antikviteter i Montpellier. Hvis I er til markeder med farvestrålende boder, som sælger alt mellem himmel og jord, er der store markeder i byen på visse ugedage. 

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.