{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Holland


sejl i flodbåde på jeres studietur til holland

Rejs på studietur til livlige Holland. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på en studietur til Holland. Vi ordner alt det praktiske for jer og I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

En studietur til Holland byder på masser af oplevelser. Amsterdam er en sprudlende og energisk by, men samtidigt overskuelig og hyggelig med en laid-back attitude. Amsterdam er oplagt som valg til studieturen, da man nemt og hurtigt kan komme til byen, og der er et stort udvalg af seværdigheder og muligheder for spændende studiebesøg på jeres studieturen og grupperejsen til Holland.

Der er også spændende studieture til Rotterdam, Den Haag eller hvad med en studietur til Utrecht eller Groningen?

Læs mere om vores mest populære destination i Holland: studietur til Amsterdam

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Al hjælp og vejledning med praktiske af jeres personlige rejsekonsulent fra A-Z
 • Transport med tog, bus eller fly til Holland
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på vandrehjem i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon under hele studierejsen til Holland
 • 'Next Stop' - program om faglige ture i Amsterdam
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning

Det er selvfølgelig muligt at booke flere overnatning på studieturen til Holland. Hør mere og modtag priser hos en rejsekonsulent.

Vedr. togrejser:

Prisen med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

 

 

besøg de berømte museer på studieturen til holland

Læs mere om vores mest populære destination i Holland: studietur til Amsterdam

Studierejse til Holland - Midteuropæisk storhed

Holland er et lille land med store muligheder for den rejsende. Selv om det er mindre end Danmark, bor her tre gange så mange mennesker. Og så byder landet på alt fra funklende storbyer til charmerende landsbyer, smukke tulipanmarker til rå industrihavne.

En skolerejse eller studietur til Holland – og herunder ikke mindst landets spændende hovedstad, Amsterdam – kan hurtigt vise sig at være en hel del mere spændende og anderledes, end de fleste måske umiddelbart forestiller sig. Her er tolerancen høj, frisindet lige så, og det hollandske folk generelt åbne, skarpsindige og meget nemme at omgås. Ja, det er ikke mindst menneskerne, der vil gøre jeres studierejse til Holland til noget særligt – selv om landets geografi, historie og kultur bestemt også fortjener opmærksomhed.

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres skolerejse eller studietur til Holland.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Holland har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Holland. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Holland

Godt at vide

Fokus på Hollands geografi på jeres studietur til Holland

På jeres studietur til Holland vil I opdage at landet i den grad er domineret af vand. Her er vand alle vegne – landet krydses af floder, kanaler og diger, og stranden er heller aldrig ret langt væk. Det er Hollands vestlige del, der er den mest urbane, hvor landets fire største byer ligger nemlig:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Haag
 • Utrecht

Holland grænser op til Tyskland mod øst, Belgien mod syd og Den Engelske Kanal og Nordsøen – og England længere væk – mod nord.

Vi arrangerer studieture til alle byer i Holland og skræddersyer studieturen til Holland efter jeres ønsker, samtidig med at vi også tilbyder en bred vifte af inspiration til kulturelle, historiske og fagligt relevant tilbud og ture. Kontakt os med jeres detaljer, budget og evt. ønsker om aktiviteter, og få et gratis tilbud på transport, overnatning og evt. fagligt indhold, hvis I ønsker det.

Måske er det ting som tulipaner, træsko og vindmøller når først falder jer ind når I tænker på Holland. Og her er da også mange tulipaner og vindmøller, men træsko ser man nu ikke mange af. Til gengæld vil I møde mangef frisindede, venlige holllændere og især i storbyerne nogle spændende og inspirerende miljøer med masser af ungdommelige, kunstneriske ’vibes’.

Om jeres studietur til Amsterdam

En studietur til Amsterdam er uden tvivl vores mest populære destination, og byen kan da også kan prale af en række interessante og attraktive trækplastre – heriblandt en masse kulturelle begivenheder og et enestående natteliv. Ud over ovennævnte museer skal nævnes området omkring de hyggelige kanaler, de mange gode parker og markeder (prøv f.eks. ’Noordermarkt’, der sælger økologiske mad- og drikkevarer). 

En studietur til Holland bør også inkludere et besøg i havnebyen Rotterdam, der især er berømt for sin kolossale havn, kaldet Europoort, der faktisk er verdens største havn – og en understregning af Hollands status som industri- og søfarernation. Ved havnen finder man ’Euromast’, et 185 meter højt tårn der giver den besøgende den perfekte udsigt over området.

Det er måske ikke helt hen i vejret at påstå, at modsætningen til verdens største industrihavn er en masse blomster. Og det er lige præcis, hvad man også finder i Holland. Her er så mange blomster, at man også holder blomsterauktioner, hvilket kan være ganske underholdende. Prøv f.eks. den i Aalsmeer samt den smukke udstilling Keukenhof Flower Exhibition i byen Lisse.

Godt at vide inden jeres studietur til Holland

Møller, træsko, hashbarer og tulipaner. Holland har det hele - og mere til. Det flade land midt i Europa lever flot op til sit farverige ry med sine blomstermarker, diger, tungebrækkende nationalsprog og liberale hovedstad.

Belgien og Tyskland er de nærmeste naboer til Holland, hvor mere end en trediedel af arealet oprindeligt befinder sig under havoverfladen og er blevet tørlagt med talrige dæmninger. Fisk er populært i Holland og indgår som ingrediens i mange af nationale retter. Bl.a. er sild i alle mulige varianter meget populært. En af de mere eksotiske nationale spiser er kylling i ølsovs.

Vi fokuserer på:

 • Jeres krav og ønsker til jeres studietur til Holland
 • Transport og indkvartering så det matcher til det I har budget til
 • Studierelevante og faglige studiebesøg, som er med til at højne niveauet på jeres studietur
 • Service og rådgivning af erfarne rejsekonsulenter
 • Alt det praktiske og det kedelige papirarbejde, det tager vi os af
Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.