{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Amsterdam


se de klassiske højhuse på studieturen til amsterdam

Rejs på en studietur til Amsterdam. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur til Amsterdam. Vi klarer det praktiske for jer, og I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

4 gode grunde til at tage på studietur til Amsterdam

 • Amsterdam er, sammen med København, muligvis den mest laid-back storby i Europa
 • Alle taler et godt engelsk
 • Man kan cykle rundt på studierejsen i Amsterdam
 • De hyggelige kanaler

Danskere der tager på studietur til Amsterdam, føler sig som regel rigtigt godt tilpas i byen, hvor hovedparten taler et godt engelsk, humoren ligner vores, og cykler er lige så almindelige som i det danske bybillede.  En studietur til Amsterdam er en studietur til en spændende storby med et mix af det provinsielle og det kosmopolitiske. Amsterdam tager varmt imod sine gæster og med sin vidunderlige ungdommelige atmosfære, har byen altid rigtig meget at tilbyde på en studietur eller grupperejse.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I bliver tilknyttet en personlig rejsekonsulent som hjælper jer fra A-Z
 • Transport med tog, bus eller fly til Amsterdam t/r
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på vandrehjem i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Next Stop Amsterdam - forslag til faglige aktiviteter
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Amsterdam
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at booke flere overnatninger på studieturen til Amsterdam.

Vedr. studietur til Amsterdam med tog:

Prisen på studietur til Amsterdam med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Læs mere om studietur med tog.
sejl med en flodbåd på studieturen til amsterdam

Om studieturen til Amsterdam

Amsterdam er især kendt for to ting: Kanalerne og de mange coffeeshops, der ikke just har slået sig op på at sælge kaffe, men derimod hash. Hashsalg tolereres nemlig i Holland, så længe det drejer sig om mængder på under fem gram. På de særlige coffeeshops kan man på ”menu-kortet” vælge alt fra hash-kager over joints til en omgang vandpibe. Godt at vide, men måske ikke så oplagt til en studierejse til Amsterdam :)

Det klassiske Amsterdam er først og fremmest de mange lave huse fra 1700- og 1800-tallet, der sætter rammen langs de utallige kanaler. Apropos kanaler, så er det oplagt at snuppe en kanalrundfart på studieturen til Amsterdam, og se byen lidt fra søsiden. Er I til malerkunst, er Amsterdam i den grad leveringsdygtig i kunstmuseer og udstillinger. Van Gogh Museum rummer verden største samling af værker af den verdensberømte maler. Bysbarnet Rembrandt har naturligvis også sit eget museum, indrettet i det hus, hvor Rembrandt boede og arbejdede fra 1639 til 1658.

Få et gratis tilbud

Det siger vores kunder

Klassen og min kollega og jeg har været yderst tilfredse med studieturen – tusind tak for det. Ikke mindst vores hostel fungerede rigtig godt. Gode store værelser og en varieret morgenmad samt en atmosfære af, at det er unge mennesker, der arbejder der, skaber et miljø, de unge kan lide – og det er virkelig godt – og vigtigt.

Anne W. B.,

Lærer Nest Sukkertoppen

Det var en rigtig god tur og alle implicerede havde rigtig gode oplevelser undervejs.

Magnus,

Gladsaxe Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studierejsen til Amsterdam har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Amsterdam. Vi kan fx giver jer forslag til det faglige program fx besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Amsterdam

Godt at vide

Oplevelser på studierejsen til Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i Holland, men hverken regeringen eller parlamentet sidder her - til gengæld får I store oplevelser i Anne Franks hus, på Rijksmuseum, eller måske til en fodboldkamp på Amsterdam Arena. På en studietur til Amsterdam vil I finde ud af, at det er en oplevelse i sig selv at vandre rundt langs de charmerende kanaler og indsnuse den herlige atmosfære. Ligeledes er de fantastiske museer, som også inkluderer Van Gogh-museet og Rembrandt-museet, en god grund til at besøge byen på en studierejse. Hvis man bliver træt af at vandre rundt, kan byen nemt opleves med sporvogn - eller gør som de lokale - tag cyklen.

Vi har mange forslag til fagligt indhold på studieturen til Amsterdam, og vi er gerne behjælpelige med at sammensætte jeres program i Amsterdam.

Idéer til oplevelser på studieturen i Amsterdam:

 • Anne Franks Hus
 • Van Gogh Museum
 • En kanalrundtur
 • ‘Experience Holland’
 • Ajax-Museum
 • Mød en hjemløs i Amsterdam - "Stories from the street"
 • Besøg på New Metropolis Science & technology center (NEMO)

Idéer til oplevelser udenfor Amsterdam:

 • Den Haag
 • Delft
 • Haarlem
 • Zaanse Schans med ægte hollandsk livsstil og atmosfære
 • Ostemarked

Men der er nu heldigvis meget, meget mere at opleve i Amsterdam når I er på studietur. En god og hyggelig aktivitet på studieturen til Amsterdam, er kanalrundfarter. Man kan vælge dem med guide eller bare tage en af de mange kanalbåds-busser.

Derudover kan vi varmt anbefale besøg på Amsterdams mange muséer. Ikke mindst Rijksmuseum (husk at se Rembrandts berømte ”Nattevagten”), der som et af fire museer ligger ud til Museumsplein, pladsen der i 1999 blev designet af den dansk-svenske landskabsarkitekt Sven-Ingvar Andersson. På den flotte plads ligger også den skønne Café Cobara, hvor man kan nyde sin kaffe eller en god frokost omgivet af Cobra-kunst, blandt andet af Corneille og Kappel.

Broernes by – og broernes bro

Amsterdam er i høj grad kendt for sine mange kanaler og broer – her er et par hundrede af sidstnævnte. Den måske allermest kendte er ’The bridge of 15 bridges’, der ligger ved krydset mellem Reguliersgracht og Herengracht på siden med ulige numre. Især om aftenen og natten, når stedet oplyses af masser af lys, er denne bro imponerende med en fænomenal udsigt til ikke mindre end 15 broer!

Besøg Anne Franks hus på studierejsen til Amsterdam

Fordi vi aldrig må glemme, bør man også se Anne Franks Hus, altså det hus, hvor den jødiske Anne Franks gemte sig i skjul med sin familie i to år fra 1942 til 1944, hvor deres skjulested blev afsløret. Kun Annes far, Otto Frank, overlevede mødet med koncentrationslejrene. Han sørgede efterfølgende for at få udgivet datterens dagbog, der gjorde hende til et af de mest berømte ofre for jødeforfølgelsen under 2. verdenskrig. Mere muntert er det at gå en tur i Amsterdams botaniske have, som er en af verdens ældste af slagsen, og hvis man er særligt glad for blomster, kan det anbefales at tage en tur ud sydvest for byen til den enorme blomsterpark Keukenhof. 
En tur inden om red-light district, de Wallen giver da bestemt også noget at se på. Vinduesprostitution er nemlig lovligt i Holland i udvalgte områder, og det betyder, at man kan se prostituerede sidde i de oplyste butiksvinduer og byde sig til.

Amsterdams parker og markeder

Når I får nok af storbyens vrimmel med sporvogne, cykler og biler, kan I passende søge mod Amsterdams hyggelige, luftige parker fx Vondelpark, der ligger nær Leidseplan. Her kan I nyde en stille stund og se på mennesker i alle afskygninger. Bliv ikke overrasket, hvis I ser en mand på rulleskøjter kun iført undertøj – han bor her. Det er nok mest behageligt for ham om sommeren, som for de fleste andre – i hvert fald er Vonderpark især behagelig om sommeren, hvor stedets open-air teater holder gratis forestillinger.

Også Westerpark, der også tilbyder teaterforestillinger under åben himmel, er et godt sted at hænge ud. I Westerpark møder man færre turister og flere lokale, så det er det helt rigtige sted at smage på det ægte Amsterdam. Også markeder finder man et stort udvalg af på studieturen til Amsterdam. Det mest berømte er nok Albert Cuyp Market, som dog også er det mest turistede. Et mere autentisk Amsterdam-marked er Dappermark, der ligger i distriktet Watergraafsmeer. Her kan få alt fra billigt tøj til frisk frugt. Watergraafsmeer ligger 10 minutter fra Amsterdams centrum og kan nås med sporvogn nummer 9.

Er man til genbrugstøj og tilbehør skal man tage til Rembrandt Square og det glimrende Waterloo Market.

Vi arrangerer også fantastiske skolerejser til Amsterdam.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.