{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Denne tur koncentrerer sig om området nord for Dublin, hvor I kan nyde en heldags udflugt til Boyne Valley – her kommer I ud til en af de ældste dele af Irland. Amtet Meath er kendt som Det Royale Herred, stedet hvorfra The High Kings of Ireland engang regerede landet.
Efter en betagende køretur gennem Irlands smukkeste natur, ankommer I til den gamle bydel i Trim. Her får I en guidet tur i det berømte Trim Castle, som er det største, bedst bevarede og mest imponerende anglo-normanniske slot i Irland.
Herfra rejser I videre til et af de helligste steder i det gamle Irland - The Hill of Tara. Det siges, at en fjerdedel af Irlands landskab kan ses fra denne bakke. Her har I også mulighed for at nyde jeres medbragte frokost, imens I beundrer den smukke udsigt.
Herefter kører I til udkanten af Ardee, hvor I gør et fascinerende stop ved The Jumping Church. Efterfølgende kører I til Monasterboice klosteret, hvor I ser Irlands flotteste og nok bedst bevarede høje kors, der stammer fra det 9. eller 10. århundrede. Dette er et pragteksemplar af irsk religiøs kunst.
Sidste stop på turen er i den historiske by Drogheda, hvor I besøger St. Peters Kirken.

Denne dagstur varer ca. 8 timer.
Prisen er baseret på busleje inkl. guide til Boyne Valley for min 20 personer.

I har også mulighed for selv at sammensætte jeres heldagstur. Udover Hill of Tara og Drogheda kan I også besøge Newgrange og Knowth. Vi anbefaler dog at I besøger max. 2 af de 3 af disse steder, så I kan få mest muligt ud af besøgene.

Newgrange og Knowth:
Newgrange og Knowth ligger på Boyne-flodens nordlige bred og er et af Europas mest bemærkelsesværdige forhistoriske steder. Der er bl.a. et gravkammer fra ca. 3000 år f. Kr., som er ca. 73 m. i diameter og 13 m højt. Det er cirkelformet med hvide og sorte sten og er dækket med jord og græs. I kan via Bru Na Boinne visitor Centre komme ind i gravkammeret og se de dekorerede sten.

Bemærk venligst, at Newgrange og Knowth er en yderst populær attraktion og derfor kræves op mod 6 måneders forudgående booking.
Reservationsgebyr vil forekomme.

Pris pr. person for entré til Hill of Tara Visitor Centre kr. 50,00
Reservationsgebyr vil forekomme.

Pris pr. person for entré til Newgrange og Knowth + Bru Na Boinne kr. 120,00

Heldagsbusleje for 17-29 personer kr. 6.140,00
Heldagsbusleje for 30-53 personer kr. 6.720,00

Reservationsgebyr vil forekomme.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.