{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dublins Centrale Posthus, GPO, blev verdenskendt under Påskeopstandelsen I 1916, hvor bygningen blev brugt som hovedkvarter af oprørerne – men GPO var kendt i Dublin længe før.
Denne arkitektoniske skønhed, bygget til formålet, stod færdig i januar 1818 og rummede alt hvad et topmoderne posthus havde brug for dengang. Der var bl.a. et postkontor foran, samt en gårdsplads bagved til modtagelse af posten, der kom i hestevogne. Desuden var der beboelse for de ansatte, stalde til post-hestene, samt postsortering, telegraf og telefonomstilling.
I dag er ovennævnte fortid, selvom man selvfølgelig stadig kan købe frimærker og kort på posthuset – bygningen emmer dog stadig af spændende historie, og den har man nu valgt at dele. Fra og med påsken 2016 slår GPO nemlig dørene op for et udstillingscenter, hvor man kan fordybe sig i historien om bl.a. bygningen, Dublin og Påskeopstandelsen. Her tilbydes I altså en unik og spændende blanding af læring, mulighed for fordybelse, samt sjov for alle.

En guidet tur varer ca. 45 minutter.
Reservationsgebyr vil forekomme.
Få et gratis tilbud
dublin-gpo-witness-hstory-interpretive-exhibition-center

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.