{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

På dette museum kommer I på en rejse gennem irlands whiskydestillerings historie, startende fra oprindelse af den gæliske Uisca Beatha og frem til den nuværende genoplivning i dag.
Den guidede tur starter med en audiovisuel præsentation, fortalt af jeres guide, og fortsætter gennem tre rum. Det første rum er en rekonstruktion af en gammel irsk pub, et establishment der altid har været centrum i det irske samfund. Det næste rum er en victoriansk bar med kendte karakterer fra Irlands whiskydestillerings fortid. Det sidste rum har vægge beklædt med whiskyflasker. De ældste flasker er fra begyndelsen af 1900-tallet og de nyeste er fra nutidens bedste og mest populære whiskymærker.
Afslutningsvis er der whiskysmagning med en whiskyekspert, som guider jer igennem smage og dufte af et udvalg af irsk whisky. Selv hvis I ikke har interesse for whisky, vil I afslutte besøget med en masse ny viden om Irlands generelle historie og kultur.
I får også mulighed for at tage en selfie med en flaske og et glas whisky i overdimensioneret størrelse. Har I tid og lyst, kan I også shoppe lidt i butikken eller nyde en drink i deres bar/café, hvor der er en vidunderlig udsigt over College Green og Trinity College.

Besøget varer ca. 1 time. Minimumsalderen for whiskysmagning er 18 år. Yngre deltagere får i stedet en sodavand.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.