{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Wicklow Mountains ligger lige syd for Dublin. Området består af granitklipper og moseområder, som kaldes boglands. De fleste af bjergene er skuret ned af is og ælde, så de mere ligner bakker – til gengæld har Istiden dannet stejle slugter, hvor der nu er floder og søer. Tilsammen skaber dette et smukt og til tider råt landskab.

En typisk tur til Wicklow Mountains inkluderer en køretur langs kysten, hvor I bl.a. kommer forbi Dun Laoghaire havnen, Dalkey og Killiney
I Glendalough får I en guidet tur rundt i området, hvor I bl.a. ser klosterruinen fra det 13. århundrede, samt den fortryllende Valley of the Two Lakes. Køreturen videre tager jer rundt i områdets storslåede natur, med dens højmoser, sandstrande og spektakulære vandfald blandt smukke grønne dale og skove. Husk endelig at have godt med strøm på telefonen, for I får rig mulighed for at tage en masse billeder.

Denne dagstur varer ca. 8 timer.
Prisen er inkl. bus og engelsktalende guide.

Mod et tillæg er der desuden mulighed for at besøge Glendalough Visitor Ventre og/eller Powerscourt House & Gardens, som er en af verdens flotteste haver, prydet med 200 kunstigt anlagte søer, utallige terrasser og over 200 forskellige slags buske og træer.

I har også mulighed for selv at sammensætte jeres heldagstur.
Reservationsgebyr vil forekomme.
Få et gratis tilbud
111-celtic-dublin-wicklow-mountains

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.