{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Marrakech


markedspladsen i Marrakech

Rejs på en spændende studietur til farverige Marrakech. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Marrakech.

En studietur til Marrakesh vil være unikke oplevelser i et spændende land, som endnu ikke er overrendt af skoler, organisationer og andre institutioner. Marokko har haft en meget omtumlet historie, hvor flere af de store europæiske magter har gjort deres indflydelse gældende. Størst var den franske, idet Marrakesh i 1912 blev en del af det franske protektorat. Derfor er der i dag mange franske fingeraftryk, selv om Marokko og dermed også Marrakesh blev et selvstændigt kongedømme i 1956.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Marrakesh

 • Atlasbjergene udenfor Marrakesh og Marokkos højeste bjerg Jebel Toubkal
 • Jardin Majorelle - betagende smuk
 • Paladser, moskeer og synagoger
 • Stemningen i souken, det gamle handelskvarter, som er over 800 år gammelt

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Alle skatter og afgifter
 • 24-timers nødtelefon under hele studierejsen til Marrakech
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere eller færre overnatninger på studieturen til Marrakesh. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Studietur til Marrakech - Oplev diversiteten

Bl.a. er det franske sprog meget udbredt i undervisningen og indenfor det offentlige. Den franske indflydelse gør sig også gældende på det arkitektoniske plan, idet franskmændene bygger deres egen ”village” uden for den marokkanske ”medina”, som er byens gamle centrum, ofte med en mur til at beskytte mod indtrængen fra fjendtlige magter. Dette er også tilfældet i Marrakesh, men det gamle Marrakesh er stadig meget synlig. I Marrakesh findes også Marokkos største traditionelle berbermarked også kaldet ”souk”.

En anden meget kendt lokation er Jemaa el-Fnaa, som er en kæmpe plads i byens medinah, hvor såvel lokale som turister mødes. Jemaa el-Fnaa har været UNESCO World Heritage siden 1985.

Men der er i det hele taget meget at se på og studere på en studietur til Marrakesh. Moskeer, kongelige paladser, grave, det jødiske kvarter (Mellah) m.fl.

Det siger vores kunder

Vi havde en super tur. Vi oplevede ingen problemer undervejs, og vi har været meget tilfredse med din indsats. Vi vil helt sikkert bruge KILROY fremadrettet.

Sofie M. P.,

Underviser på Uddannelsescenter Holstebro

Morten har leveret fremragende service i forbindelse med alt i forbindelse med vores studietur. Altid behjælpelig ved små og store spørgsmål, lynhurtig svartid, kompetent og med stort overblik. Tak for forbilledligt samarbejde.

Martin,

Birkerød Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Marrakech har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Marrakech. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Marrakesh

Godt at vide

Udflugter på jeres studietur til Marrakesh

Når man er i Marrakesh bør man dog ikke snyde sig selv for minimum én dagstur uden for byen. Mulighederne er utallige, men Atlas-bjergene er en oplagt mulighed. Disse bjerge er over 4000 m høje og I kan besøge landsbyer, se vandfald, opleve vandingssystemer og oaser. Det vil være helt igennem unikke oplevelser der viser, hvordan folk ude på landet overlever under barske vilkår.

1: Imlil – Ourika & let trekking

En fornøjelig og charmerende tur i Ourika bjergene og den uspolerede smukke dal - små 60 km fra Marrakech. Det er en ideel måde at slappe af på, væk fra stress og jag i byen.
I vil se en helt anden måde at leve på, idet folk i bjergene er berbere og meget forskellige fra dem i Marrakech. Ourika er berømt for sine lokale keramikværksteder og eksempler på mineraler og krystaller. Derefter forsætter I til Imlil og oplever det smukke landskab, de sneklædte atlasbjerge og møder en lokal berber familie, som hver dag lever deres liv i bjergene. En trekkingtur der i alt varer i små 2 timer.

2: Ouzoud vandfald

Oplev en tur til Ouzoud vandfaldet, som er Marokkos højeste med et fald på 125 m. Her kan du også opleve fritgående aber, en skøn natur og ikke mindst en forfriskende svømmetur i vandet.

3: Ouarzazate & Ait benhaddou

Om morgenen vil I forlade byen og køre gennem lunden med Argan træerne mod Ouarzazate, der i dag betragtes som et "Mini Hollywood” hvor mange film er blevet lavet, grundet det fantastiske sceneri i de nærliggende eksotiske grønne Oasis byer. I vil besøge lokal marked i Ouarzazate. Turen er også inkluderet besøg til Ait Benhaddou, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Ved floden vil du observere en samling af Kasbahs, hvis vægge er udsmykket med blinde buer og geometriske mønstre. Sørg for at tage en tur bag Kasbah og besøg den række af ksars med individuelle almindelige jordhuse stadig beboet af Berber familier. Jeres guide vil dele den fascinerende historie om Aït Benhaddou med jer. De fleste af byens indbyggere bor nu i en mere moderne landsby på den anden side af floden; ti familier lever dog stadig i ksar. Aït Benhaddou var engang en vigtig stop for erhvervsdrivende, der udøver guld, salt og slaver langs den berømte sydlige Caravan rute, der bevæger sig gennem Sahara. Udsigten over landsbyen domineres af canyon vægge og Glaoui Kasbah. Her er kulisserne til flere af de mest berømte filmlokationer i verden. Film såsom Lawrence of Arabia, Gladiator, Alexander den Store, The Kingdom of Heaven, Babel; Game of Thrones blev filmet her.

4: Essaouira

Essaouira, tidligere kendt som Mogador, ligger 175 km fra Marrakech. Den store fiskerihavn blev grundlagt af romerne og beboet af portugiserne indtil det 17. århundrede. Her findes attraktive eksempler på middelalderlig arkitektur, og byen er berømt for håndværk lavet af lokalt træ. Besøget omfatter havnen, volden og Medina.

Godt at vide inden jeres studietur til Marrakech

Marrakech er opdelt i to meget forskellige byer - Medina, den gamle by og de to moderne distrikter Gueliz og Hivernage. Så indenfor kort afstand finder du moderne luksushoteller og restauranter og så Afrikas største traditionelle souk (marked).

Alt kan købes i Marrakech, og hvert håndværk har tilsyneladende sit eget marked. Husk altid at prutte om prisen, og sørg for ikke at have for travlt. Mange handlende sætter stor pris på, at kunden har tid til en ordentlig forhandling.

Marrakech tager sig bedst ud i forået og efteråret, hvor temperaturerne ligger på behagelige 20-25 grader. Det er bedst at undgå april måned, hvis du vil en tur ud i ørkenen, da det er sæson for ørkenstorme. 

En gåtur gennem Marrakech er en historisk vandring helt frem til i dag. Landets brogede historier viser sig på hvert gadehjørne i form af synagoger, kirker og moskeer, museer, mausoleer og koubbaer. Overalt ligger der små og store markeder, hvor der lystigt pruttes om prisen.

Når det er tid til en pause fra Marrakechs hektiske liv, kan man gå en tur ind i Majorelle gardens, der praler af, at have blomster og planter fra hele kloden. Og inde i haven finder man museet for islamisk kunst, der har et særdeles flot udvalg.

Hotel og hostels på studieturen til Marokko

Vi har nøje udvalgt og besøgt flere hoteller og hostels som er ideele til grupperejser til Marokko. Alle er vant til større grupper og studierejser og ligger godt placeret i forhold til aktiviteter i Marokko. Vi sender gerne et gratis tilbud med flere typer overnatning, så der er mulighed for at sammenligne de forskellige muligheder. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på en studietur til Marokko.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.