{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Wien


se de gamle bygninger på studieturen til Wien

Rejs på en lærerig studietur til Wien. Få et gratis og uforpligtende tilbud på en grupperejse eller studietur til Wien. Vi har specialaftaler og vi har mulighed for at sammensætte billige studierejser til Wien.

Wien er betagende og rummer en masse historie. Udover byens betagende skønhed og hyggelige caféer er der utrolig mange ting at se og opleve på en studietur til Wien - for enhver smag. Byen har bl.a. Europas største Museumskvarter, hvor der er udstillinger for enhver smag. Udover at være fyldt med masser af kulturoplevelser er Museums Quartier (MQ) også en urban oase hvor wienerne hænger ud på trendy caféer og de smarte loungebænke.

Smukke Wien byder på masser af seværdigheder på studieturen til Wien - bl.a. domkirken Stephansdom, det tidligere kejserpalæ Hofburg, lystslottet Schönbrunn, slottet Belvedere, statsoperaen, Freuds Museum og naturparken Prater med forlystelser.

Spørgsmål? Skriv til os

 

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I får en personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende (som giver rabatter i Østrig)
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere (som giver rabatter i Østrig)
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Wien
 • EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres studietur til Wien. Hør mere hos en rejsekonsulent.

7 gode grunde til at rejse på studietur til Wien

 • Schönbrunn Slot - på UNESCOs verdensarvliste er et must i Wien for alle aldre
 • Det er nemt at komme rundt på jeres studietur til Wien med metro, bus og til fods
 • Guidet rundvisning i FN-byen - hør mere hos en rejsekonsulent
 • Wien's arkitektur fx Domkirken Stephansdom, Karlskirken og jugendstil
 • Udsigten fra Belvedere
 • Wiens verdenskendte komponister - Mozart og Beethoven bare for at nævne nogle få
 • Det gamle kejserpalads Hofburg

Det siger vores kunder

Vi havde en super tur. Vi oplevede ingen problemer undervejs, og vi har været meget tilfredse med din indsats. Vi vil helt sikkert bruge KILROY fremadrettet.

Sofie M. P.,

Underviser på Uddannelsescenter Holstebro

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen eller studieturen til Wien har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Wien. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Wien

Godt at vide

Seværdigheder & transport på jeres studietur til Wien

Wien har i dag 1,7 millioner indbyggere og byen er for femte gang kåret som den bedste storby i verden at bo i. Wien har også en meget velfungerende infrastruktur, hvor det er meget nemt at finde rundt i byen med metro, sporvogn og bus på jeres studietur til Wien. Derudover er Wien også en af de sikreste byer i verden så man kan uden at være bekymret benytte metroen alene selv sent om aftenen, hvilket er rart at vide for grupper på studietur til Wien.

Seværdighederne i Wien er mange og af de mest populære kan nævnes: Schönbrunn slottet hvor man også finder verdens ældste zoologiske have "Tiergaten", samt Riesenrad - et af verdens første pariserhjul (1897), som er placeret i forlystelsesparken Prater. Og så er der kirkerne, et af Wiens store plusser. Der er mange af dem, og den ene overgår den anden i skønhed. Skal en enkelt peges ud, må det være den gotiske Augustinkirche i bydelen Hofburg (hvor man også finder den berømte Spanske Rideskole) fra det 14. århundrede, hvor søndagsmessen med rette er et stort tilløbsstykke – koret er virkelig smukt.

Denne by har så meget at byde på for enhver smag – den skal derfor opleves. Studierejser og studieture til Wien er populære, fordi det er sikkert, spændende, inspirerende og anderledes.

På en studietur til Wien bør I opleve: 

 • Schloss Schönnbrunn
 • Belvedere
 • Prater og Riesenrad
 • Naschmarkt
 • Stephansdom
 • Den spanske rideskole
 • Hundertwasserhaus
 • Rathaus (Rådhuset)

Det I bør se og opleve udenfor Wien:

 • Bratislava

Godt at vide inden jeres studietur til Wien

Wien ligger ved floden Danube, der løber lige gennem byen og deler den i to. Wien er Østrigs kulturelle, økonomiske og politiske centrum, fuld af kulturelle begivenheder og storslået arkitektur. Denne arkitektur bærer især præg af en fornem barok stil, der giver Wien et helt unikt udtryk, hvilket skal nydes på jeres studietur til Wien. Byens mange museer, parker, haver og kunstgallerier tilføjer yderligere raffinement til den storhed og skønhed, byen rummer, både sommer og vinter. Byens historiske og velholdte centrum blev for nylig føjet til UNESCO’s liste over bevaringsværdig verdensarv.

De kulturelle oplevelser står på spring på jeres studietur til Wien, kendt som Europas kulturelle centrum. Ingen by i verden har huset så mange berømte komponister - og foruden Mozart, Schubert, Beethoven og de andre har også Sigmund Freud og Gustav Klimt slået deres folder her. Måske I skal udforske musikkens verden på jeres studierejse til Wien?

En studierejse til smukke Wien byder også på masser af seværdigheder - bl.a. domkirken Stephansdom, det tidligere kejserpalæ Hofburg, lystslottet Schönbrunn, slottet Belvedere, statsoperaen, Freuds Museum og naturparken Prater med forlystelser. Du kan smage byens egenproducerede vine på Wiens restauranter, hvor retterne både stammer fra det internationale køkken og det traditionelle østrigske, der henter inspiration fra Böhmen, Ungarn og Balkan-landene.

Shopping på jeres studietur til Wien

Der er masser af muligheder for at shoppe igennem på studieturen til Wien i de mange spændende forretningsgader. Gå efter glasting, smykker, antikviteter og porcelæn. I kan også snuppe en Sachertorte med hjem - eller ti.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.