{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Østrig


se den smukke natur og bjerge og søer på studieturen til østrig

Rejs på en fantastisk studietur til Østrig. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et gratis tilbud på en grupperejse eller studietur til Østrig.

Mange forbinder umiddelbart ikke Østrig med studierejser og grupperejser, men nok nærmere noget med skirejser. Østrig er dog så utroligt meget mere end blot skirejser, og er et særdeles oplagt rejsemål for skoler, grupper, foreninger og organisationer på studietur.

Den mest populære destination i Østrig er uden tvivl en studietur til Wien.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet i prisen?

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres studierejsen til Østrig. Skriv og hør mere.

Oplevelser på jeres studietur til Østrig

På en studietur til Østrig kan vi anbefale:

 • Charmerende Wien
 • Hyggelige Salzburg
 • Gipfelwelt 3000 - den vildeste udsigt over Alperne
 • Melk Abbey og Donau
 • 5 Fingers - 10 min fra byen Hallstatt
 • Markbachjohl - op til 1500 m
 • Grossglockner National Park
 • Gosauseen - smuk sø mellem bjerge og glaciale bjerge
 • Untersberg
 • Stift Admont
 • Lünersee

 

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

I skal have rigtig meget ros for at være så behjælpelige i planlægningsprocessen og finde løsninger på trods af mange ændringer og spørgsmål.

Cathrine,

Frederikssund Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Østrig har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse eller studietur til Østrig. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Østrig

Godt at vide

Om studieturen til Østrig

En studierejse til Østrig er et mekka for såvel outdoor-entusiaster som opera-elskere og historisk interesserede storbymennesker. Her befinder man sig i hjertet af både det europæiske kulturliv og geografisk i centrum af det europæiske kontinent og dets berømte Alper. En studietur til Østrig er en rejse til et dejligt bjergrigt land, der tilbyder masser af historie, musikalsk tradition og arv, spændende kultur og ikke mindst udendørs aktivitetsmuligheder hele året rundt. De altid synlige Alper, der dækker mere end halvdelen af landet, skaber en helt speciel stemning og fornemmelse, der er unik for Østrig. By- og landområder adskiller sig markant fra hinanden hvad angår kultur og atmosfære – så for at få den rigtige oplevelse af Østrig, anbefaler vi varmt at man kommer godt rundt i landets afkroge.

Andre populære studieture i Østrig:
Salzburg & Innsbruck

Studietur til Salzburg

En studietur til Salzburg er en rejse til Mozarts romantiske fødeby og samtidig en af de vigtigste ankomstbyer for skirejsende. Salzburg er fuld af dejlige pladser og gader, barokke kirker og ekstremt lækker chokolade! På en studietur til Salzburg skal I nyde den smukke bys kulturelle perler, måske skiløjperne og Alpernes friske luft. Salzburg ligger i det vestlige Østrig ved Salzach-flodens bredder og ved Alpernes nordlige grænse. Den tætteste alpetop - 1972 meter høje Untersberg - ligger kun få km fra bymidten og er et besøg værd på studierejsen til Salzburg. Mozarts fødested kan opleves på adressen Altstadt Getreidegasse 9. Altstadt er en del af byen, der i det hele taget rummer mange højdepunkter for den besøgende, fx borgen Festung Hohensalzburg. Udsigten fra toppen af denne fæstning er virkelig smuk og et must på studieturen til Salzburg.

Der er masser af fremragende restauranter at vælge imellem på studieturen til Salzburg, hvor man selvfølgelig kan få klassiske østrigske retter som oksesuppe med nudler, kalvegullash, leverpølse med sauerkraut, strudel, sachertorte m.m. Det internationale køkken er også stærkt repræsenteret. Et besøg i Mozarts fødehjem og barndomshjem er et must på studierejsen til Salzburg. Ligesom Europas bedst bevarede fæstning, Hohensalzburg, midt i byen. Overvej også en tur i operaen, marionetteater og en tur i en af de store ølhaller.

Studietur til Innsbruck

Stram snørelivet, flet håret og sæt tyrolerhatten på hovedet på studieturen til Innsbruck. Så er I klar til at besøge Innsbruck. Byen, der især er kendt for skisport - men har så meget andet at byde på. F.eks tyroleridyl, eventyrlige renæssanceslotte og barokbygninger. Innsbruck ligger smukt ved floden Inn i det sydvestlige Østrig, i en gryde mellem de sneklædte alpetinder.

Går I efter shopping på studieturen til Inssbruck, er der alle muligheder for at få lysten styret i Innsbruck. Byen byder på flere elegante forretningsstrøg, hvor butiksvinduer lokker med fristende udstillinger. Innsbruck har mange attraktioner. Tag en slentretur i den gamle bydels smalle gader og oplev de smukke bygninger. Besøg renæssanceslottet Schloss Ambras eller alpelandsbyen Mutters 8 km fra centrum - kåret som den smukkeste i Tyrol.

Wienerschnitzel og apfelstrudel skal man smage på studieturen til Inssbruck - alt det man rent kulnarisk forbinder med Østrig. Byens mange restauranter byder dog også på elegant mad med italiensk inspiration. Nyd desuden den verdensberømte Sachertorte efter original opskrift hos Café Sacher på studierejsen til Inssbruck.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.