{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Polen


flot gammel bygning i polen

Rejs på en spændende og lærerig studietur til Polen. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse til Polen. Vi klarer det praktiske for jer, og I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

Besøg den smukke gamle hovedstad Krakow eller spændende Warzawa og lad os sammensætte et spændende studieprogram med både sociale og faglige indslag. Vi udarbejder gerne et tilbud til jer med forskellige prisforslag, så I kan se prisforskellen på både transportform og indkvartering.

De mest populære byer på en studietur til Polen er uden tvivl:

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hotel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Next Stop (forslag til oplevelser)
 • 24-timers nødtelefon under hele rejsen
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på grupperejsen til Polen. Hør mere hos en rejsekonsulent.

skolerejse til polen - grupperejser til polen

Oplevelser på studieturen til Polen

I storbyerne finder I en kombination af smukke historiske bygning og moderne arkitektur. Udbuddet af seværdigheder på en studietur til Polen er på niveau med det mange danskere kender fra fx Prag. Udenfor byerne har Polen en flot og relativ uspoleret natur der giver mulighed for gode oplevelser som fx fuglekiggeri.

Mangler I inspiration til jeres studierejse eller grupperejse til Polen, så har vi forslag til både udflugter og studiebesøg. I er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning om studieture, studierejser og grupperejser til Polen. Når I booker en studietur til Polen hos os, kommer I altid til at snakke med en rejsekonsulent som selv har besøgt landet og destinationerne. På denne måde kan vi tilbyde den bedste rådgivning og service til jer som skal på studietur.

 

Det siger vores kunder

Det var en rigtig god tur og alle implicerede havde rigtig gode oplevelser undervejs.

Magnus,

Gladsaxe Gymnasium

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studierejsen til Polen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Polen. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Polen

Godt at vide

Godt at vide inden studieturen til Polen

Polen er en af Europas kulturelle højborge og har fostret berømtheder som komponisten Frederic Chopin og Pave Johannes Paul II. Med sin spændende kultur og smukke historiske bygninger emmer Polen af stemning, og der er nok for turister at kaste sig over.

Polen ligger i den nordøstlige del af Europa, og deler bl.a. søfartsgrænse med Danmark og Sverige. I det østlige Polen findes et skovrigt bjergterræn, der har resulteret i et rigt dyreliv. I den sydlige kuperede del af landet finder du flere skisportssteder.

Polens historie

Anden Verdenskrig var skæbnesvanger for Polen på flere måder. Store dele af den jødiske befolkning mistede livet, og den sovjetiske besættelsesmagt fortsatte deres stramme greb om landet efter krigen. Polen blev en del af den tidligere østblok som i mange år blev styret af Sovjetunionene. Først i 1989 blev kommunismen overrumplet, og polakkerne slap af med det diktatoriske styre. I dag er Polen demokratisk og medlem af både EU, FN og Nato.

Smag den lokale mad på studierejsen til Polen

Vil du spise traditionel polsk mad står den bl.a. på kåldolmere, rødbedesuppe, pirog'er og en speciel polsk pølse. De fleste retter serveres med kartofler af forskellige variationer. Er du mere til fastfood kan du prøve 'Bar mleczny'-kæden der er en østeuropæisk udgave af McDonalds. Polakkerne drikker meget øl, og landet ligger faktisk blandt de bedste ølproducenter i Europa. Polen er desuden kendt for at være vodka'ens ophavsland.

Vejret i Polen følger årstiderne som vi kender det i Danmark, og faktisk er der ikke de store vejrmæssige forskelligheder.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.