{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Krakow


smukke bygninger og kirken i krakow

Rejs på en spændende studietur til Krakow. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Krakow. Vi klarer det praktiske for jer, og I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

Omkranset af langstrakte bakker og grønne dale ligger Krakow ganske idyllisk. Byen har et væld af smukke historiske bygninger, spændende museer og betagende kirker og synagoer. En studietur til Krakow er en studietur til det sydlige Polen og byen blev i 1000-tallet udnævnt til landets hovedstad. Selvom byen i dag ikke længere bærer denne titel, er Krakow stadig Polens midtpunkt når det gælder kultur og videnskab, og en studietur til Krakow er en stor oplevelse.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på 1* hotel i 3-sengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • 24-timers nødtelefon under hele jeres studietur til Krakow
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Krakow
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: Ved egen bus: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Det er altid muligt at tilkøbe flere (eller ønske færre) overnatninger på studierejsen til Krakow. Hør mere hos en rejsekonsulent.

den store torv i krakow i polen

Oplevelser på studieturen til Krakow

Vores rejsekonsulenter kan altid foreslå jer fagligt indhold på studieturen til Krakow. Vi sammensætter gerne et program for jeres tur. Af spændende oplevelser i Krakow kan vi blandt andet foreslå:

 • Den gamle by
 • St. Adalberts kirke
 • Markedspladsen
 • Oscar Schindlers fodspor
 • Wavel slottet
 • Maria kirken
 • Det jødiske Kvarter

Det I bør se og opleve udenfor Krakow:

 • Auschwitz/Birkenau
 • Klosteret i Jasna
 • Gora med Den Sorte Madonna
 • Wielicka saltminen
 • Zakopane
 • Sejltur på Dunajec
 • Ojkowski National Park

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Generelt var vi meget tilfredse med at købe vores flybilletter gennem jer! I har virket til at have styr på det og der har ikke været noget forvirring, hvilket har gjort det trygt at købe flybilletter hos jer. Derudover har I sørget for en god pris, og det var rart at I var fleksible ift at indbetale 2. rate.  Til lignende ture, vil vi klart overveje at bruge jer igen.

Ida-Marie Olsen,

Studenterforening ved Københavns Universitet

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Krakow har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres skolerejse eller grupperejse til Krakow. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Krakow

Godt at vide

Studierejse til Krakow - Kongelig hovedstad

Krakow, kongelig hovedstad i over 500 år, har suget mere historie til sig end nogen anden polsk storby. Strategisk placeret ved floden Wisla og tæt på en række nabolande, ligger Krakow centralt i Europa og suger folk fra alle samfundslag til sig. I er garanteret en spændende studietur og skolerejse i Krakow.

Krakow - historie og arkitektur på skolerejsen

Ubeskadiget af 2. verdenskrig, har byen bibeholdt et væld af gammel arkitektur fra forskellige perioder. Spirene fra kirkerne er Krakows højeste bygninger, og man mener, at området omkring Krakow har været beboet i mere end 6.000 år. Krakow lever dog ikke kun i fortiden, men er en levende universitetsby med karakter og sjæl. Krakow har meget at tilbyde til en indholdsrig studierejse eller grupperejse, ikke mindst med fokus på arkitektur og både nyere og ældre historie.

Rynek Glówny er Krakows centrale markedsplads der blev anlagt i middelalderen. Her er hyggelige caféer og restauranter samt markedshallen hvor I kan shoppe i de forskellige salgsboder. Besøg Juliusz Slowacki-teatret der er opført med Paris' opera som forbillede eller Skt. Anna kirken fra 1689 der er en af Polens smukkeste barokkirker. Blot 70 km vest for byen kan I besøge koncentrationslejren Auschwitz. Et must på jeres studietur til Krakow.

Hvor kan man bo på en studietur til Krakow?

Vi har testet og nøje udvalgt flere typer indkvartering for grupper på studieture til Krakow. Både hostels, hoteller og vandrehjem. Hvis I har spørgsmål eller vil høre hvilket hotel eller vandrehjem i Krakow der passer til jeres studietur, kan I altid kontakte os. 

Godt at vide inden studieturen til Krakow

Krakow ligger i det sydlige af Polen og blev i 1000-tallet udnævnt til landets hovedstad. Selv om byen i dag ikke længere bærer denne titel, er Krakow stadig Polens midtpunkt når det gælder kultur og videnskab.

Krakow har et fint udbud af restauranter. Det polske køkken byder bl.a. på kåldolmere, rødbedesuppe, pirog'er og en speciel polsk pølse. De fleste retter serveres med kartofler af forskellige variationer. Polakkerne drikker meget øl, og landet ligger faktisk blandt de bedste ølproducenter i Europa. Derudover er Polen kendt for at være vodka'ens ophavsland.

Der er fine muligheder for at købe souveniers med hjem fra jeres studietur til Krakow. Gå efter polsk kunsthåndværk der sælges på markeder og i kældre og baggårde. Til mere almen shopping findes der flere indkøbscentre.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at arrangere jeres studietur til smukke Krakow.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.