{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Portugal


franske altaner i portugal og en flot blå dør

Rejs på en spændende studietur til Portugal. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Portugal.

Besøg den smukke hovedstad Lissabon og få udarbejdet et tilbud med udvalg af forskellige indkvarteringer, så I kan se prisforskellen. Vi har konkurrencedygtige priser, og vores kompetencer ligger indenfor at finde lige det I ønsker, når vi taler om budget, indkvartering, transport og ikke mindst fagligt studieprogram, som vi er bekendte med, er en væsentlig del af studierejsen til Portugal.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Portugal
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden
 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning

Det er selvfølgelig muligt at booke flere overnatning på studieturen til Portugal. Kontakt os for priser.

lagos-portugal-camilo-beach

Studietur til Portugal - sådan hjælper vi jer

Den mest populære by i Portugal til studieture og skolerejser er uden tvivl: Lissabon

Vi skræddersyer jeres studietur til Portugal så I får det optimale ud af studierejsen til Portugal. Vi fokuserer på:

 • Jeres krav og ønsker til jeres grupperejse til Portugal
 • Transport og indkvartering på studieturen til Portugal så det matcher det I har budget til
 • Studierelevante og faglige studiebesøg, som er med til at højne niveauet på jeres studierejse
 • Service og rådgivning
 • Alt det praktiske så I sparer tid fx ændringer undervejs

Det siger vores kunder

Det var en rigtig god tur og alle implicerede havde rigtig gode oplevelser undervejs.

Magnus,

Gladsaxe Gymnasium

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Portugal har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse eller studietur til Portugal. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Portugal

Godt at vide

Godt at vide inden studieturen eller studierejsen til Portugal

Kun få lande i Europa kan prale af, at have en historie, der går helt tilbage til 1100-tallet. Men Portugal har en solid plads i historiebøgerne, og det alene er en rigtig god grund til at rejse til Portugal. Plus naturligvis en ikke helt dårlig placering i det sydlige Europa lige ud til Atlanterhavet.

Portugals lange historie og stolte traditioner som kolonimagt slår igen for fuld styrke i Lissabon. Byen er en af Europas smukkeste med masser af gamle palæer og smukke pladser, og byens kuperede terræn er yderligere med til at give byen karakter. Hertil kommer de mange monumenter, som hylder de mange opdagelsesrejser, som udgik fra netop Lissabon.

Portugal blev sammen med Spanien en del af EU i 1986, og var fra starten af med i euro-zonen, da den blev indført af 12 europæiske lande den 1. januar 2002. Portugal er også medlem af Nato.

Portugals geografi

Portugals geografi er populært sagt udstukket af Tejo-floden, der løber tværs gennem landet, for at løbe ud i Atlanterhavet, der hvor hovedstaden Lissabon ligger. Den nordlige del af Portugal nord for floden består af skovklædt højland, mens området syd for floden er lavland med landbrugsjord. Placeringen i det sydligste Europa er garant for et mildt klima hele året. Portugal er i øvrigt også hjemsted for Europas vestligste punkt, Kap Roca.

Vil I ikke nøjes med Lissabon på jeres studietur til Portugal, så overvej at stikke nordpå til Porto, Portugals næststørste by, der også har et smukt middelaldercentrum. Desuden er Porto centrum for Portugals velkendte traditioner for produktion af portvin. 

Studietur til Porto

Hvis I ønsker at opleve noget andet end Lissabon, så kan en studietur til Porto bestemt også anbefales. Porto er en moderne storby med middelalderhistorie er det perfekte rejsemål for en kultursulten turist.

Byens historie, der går tilbage til 1100-tallet, ses tydeligt i de middelalderlige bygningsværker. Tag på opdagelse i portvinskældrene, besøg den smukke São Francisco kirke og museet for moderne kunst. Porto har også dejlig parker hvor du kan tage dig en velfortjent pause mellem alle seværdighederne.

Portvin samt rød- og hvidvine er et must at købe med hjem når du besøger Porto. Derudover er der rig mulighed for at købe traditionelle souverniers samt kunsthåndværk. Portugal er medlem af EU, og priserne er ikke væsentlig billigere end i Danmark. Men i små specialbutikker og på markeder kan du forsøge at prutte om prisen.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.