{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Beograd


kirke og sø på studieturen til Beograd

Rejs på en fantastisk og lærerig studietur til Beograd. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Beograd.

Beograd er fyldt med fantastiske og historiske bygninger, der bare venter på at blive udforsket på en studietur eller grupperejse. Serbiens hovedstad Beograd ligger i den nordlige del af landet, og fungerede også i de gamle Jugoslavien-dage som hovedstad.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Fly København til Beograd t/r på økonomiklasse
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse ekskl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • 24-timers nødtelefon under hele rejsen
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Færre eller flere overnatninger på studieturen til Beograd er selvfølgelig altid muligt. Hør mere hos en rejsekonsulent.

gamle borge på studieturen til Beograd

Om studieturen til Beograd

En studietur til Beograd er en spændende studietur fyldt med historie og gamle fortællinger. Beograd deles af den store flod Donau samt den lidt mindre Sava. Byen kan inddeles i tre områder med hver sine trækplastre. Zemun var engang en selvstændig by under det gamle kejserrige Østrig-Ungarn. Novi Beograd er den mest moderne del af byen. Det er her nye bygninger skyder op. Stari Grad er den gamle bydel hvor det store Kalemegdan-kompleks ligger.

Midt i Beograd finder I 'Good Hope Garden', der er byens zoologisk have. Den blev anlagt i 1936, og er en af Europas ældste. St. Sava Kirken er et imponerende bygningsværk og et absolut 'must see' for alle der besøger byen. Kirken er den største (østeuropæiske) ortodokse kirke i verden. Et spændende besøg på jeres studietur til Beograd.

Der er rigtig gode shopping muligheder på studieturen til Beograd. Der findes flere stor indkøbscentre, og gader med specialforretninger og mærkevarerbutikker. Prøv også nogle af markederne - på bl.a. Sajam bazaren finder du et stort udvalg af tøj til billige penge.

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data, og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Beograd har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Beograd, og giver jer inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Beograd

Godt at vide

Maden og vejret i Beograd

Serberne er meget glade for kød hvilket afspejles tydeligt på menukortet. Der findes et stort udbud af internationale restauranter, deriblandt også fastfood-kæder. Autentisk serbisk mad serveres altid med brød, også selvom der måske indgår kartofler i retten. Serberne elsker øl, og udvalget er enormt og tæller både serbiske og kendte udenlandske mærker. Glæd jer til at smage den serbiske mad på studieturen til Beograd.

Vejret i Beograd følger årstiderne som vi kender det i Danmark. Det er generelt mere mildt her i forhold til det sydlige Serbien.

Forslag til faglige oplevelser på jeres studietur til Beograd

 • Nikola Tesla museum
 • War galleries
 • Beograd Fæstning
 • Knez Mihailova
 • Skadarlija
 • Ada ciganlija
 • St. Sava Temple (Kram Svetog Save)
 • Danube Floden
 • Avala tårnet
 • Josip Broz Tito Mausoleum
Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.