{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Edinburgh


se gamle slotte på studieturen til edinburgh

Rejs på en eventyrlig studietur til Edinburgh. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studierejse eller studietur til Edinburgh.

Edinburgh er nok en af verdens smukkeste byer. Edinburgh er idéel til studieturen. Byens dramatiske beliggenhed, særlige arkitektoniske arv og kulturelle livskraft, charmerer enhver besøgende. Den tæt bebyggede gamle by står i skarp kontrast til den georgianske nye bydel med de retlinede gader, der i andre byer ville være en historisk del for sig selv. Lad os hjælpe jer med at arrangere den bedste studietur til Edinburgh.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

Det er altid muligt at tilkøbe flere (eller ønske færre) overnatninger på jeres studietur til Edinburgh. Hør mere hos en rejsekonsulent.

se de hyggelige huse på studieturen til edinburgh

4 gode grunde til at rejse på studietur til Edinburgh

 • Edinburgh er dejlig overskuelig og oser af historie - byen ideel at indtage til fods
 • Edinburgh er en af Storbritaniens smukkeste byer - glæd jer til panorama udsigten fra Edinburgh Castle over byen
 • Kort flyvetid på 2 timer og kun 1 times tidsforskel
 • Edinburgh har et tempereret og mildt klima

Det siger vores kunder

Vi havde en super tur. Vi oplevede ingen problemer undervejs, og vi har været meget tilfredse med din indsats. Vi vil helt sikkert bruge KILROY fremadrettet.

Sofie M. P.,

Underviser på Uddannelsescenter Holstebro

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Edinburgh har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Edinburgh. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Edinburgh

Godt at vide

Oplevelser på studieturen til Edinburgh

En studietur eller grupperejse til Edinburgh vil byde på et mangfoldigt kulturliv, lige fra det verdenskendte årlige Royal Edinburgh Military Tattoo i august måned, til de mange internationale musik, mad og kultur festivaler.

Selvom Glasgow er Skotlands største by, så er Edinburgh hovedstaden i Skotland, og den næstmest besøgte by i Storbritannien, efter London. Edinburghs helt særlige struktur og sjæl sikrede i 1995 byen en plads på UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket har bidraget yderligere til den enorme popularitet. Edinburgh Castle er byens absolutte midtpunkt, men som turist imponeres man også over, at byen synes at fungere i flere etager, særligt hvis man ankommer med tog til den imponerende banegård.

Edinburgh er omkranset af smuk natur, som er ideel at opleve på en dagstur på jeres studietur til Edinburgh. Vi kan fx anbefale en halvdagstur til Stirling Castle, det skotske højland, det skønne naturområde The Trossachs og en sejltur på Loch Katrine, en af Skotlands mange søer.

Eksempler på andre spændende oplevelser i Edinburgh kan være et besøg på Nationalmuseet samt et besøg på The Elephant House, hvor caféens baglokale nok er mest kendt for det sted, hvor J.K. Rowling fandt ro til at skrive de berømte Harry Potter bøger.

Derudover kan man kombinere en studietur til Edinburgh, med et besøg i Glasgow. Det tager cirka en time med toget at komme til Glasgow.

Flere eksempler på oplevelser på studieturen til Edinburgh:

 • Den gamle by
 • Den nye bydel
 • Edinburgh Castle
 • Holyrood Palace
 • Calton Hill
 • The Royal Mile
 • National Gallery
 • Dynamic Earth

Udenfor Edinburgh bør I opleve:

 • Deep Sea World i North Queensferry
 • St. Andrews
 • Stirling Castle, The Trossachs og Loch Katrine
 • Loch Ness og Urquhart
 • Glasgow - fodbold med Rangers og/eller Celtic

Få personlig vejledning om fagligt indhold og ture i Edinburgh

Nogle grupper vælger selv at sammensætte hele eller dele af programmet på deres studietur til Edinburgh. Dog kan det være rart med personlig rådgivning omkring forslag til ture og aktiviteter på studieturen til Edinburgh, særligt hvis man ikke er kendt i Edinburgh. Vi har nøje udvalgt og sammensat lærerige oplevelser som er idéele for skoleklasser og større grupper der vil have fagligt udbytte på studierejsen til Edinburgh og omegn.

Vi arrangerer også fantastiske skolerejser til Edinburgh.

Transport rundt på studieturen i Edinburgh

I kan komme til de mest interessante seværdigheder på jeres studietur til Edinburgh til fods og ellers byder byen også på gode busruter. I kommer ikke til at bruge lang tid på transport på en studierejse til Edinburgh. 

Indkvartering på jeres studierejse til Edinburgh

Det kan være svært at finde det rette hostel eller hotel til studieturen til Edinburgh. Særligt hvis man ikke er kendt i byen. Vi har nøje udvalgt gode og fine hoteller, hostels og vandrehjem i Edinburgh. Fælles for dem alle er, at de er vant til større grupper indlogeret og stederne ligger godt placeret i forhold til aktiviteter på jeres studietur til Edinburgh. Det er altid muligt at modtage flere tilbud fra os med forskellige typer indkvartering på studierejsen til Edinburgh, for på denne måde at sammenligne priserne.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.