{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

I Santa Susana, cirka 60 km uden for Barcelona, har I muligheden for en sjov, spændende og aktiv dag i det fri med udfordrende aktiviteter. Activ Natura har tre spændende klatrebaner med udfordringer og forhindringer, som broer, klatrenet og kabler, der giver jer mulighed for at bevæge jer fra træ til træ uden at røre jorden under vejledning af vores instruktører. Vi kan næsten garantere, at I får en uforglemmelig dag. Varigheden er ca. 1-2 timer.Vi anbefaler, at I har sportstøj på og behagelige sko, der der sidder godt fast på foden.

Andre aktiviteter kan tilføjes mod ekstra betaling, kontakt venligst jerse rejsekonsulent for detaljer:

Laser Combat – Battlefield Live - Baseret på samme principper som paintball og touchball, er Laser Combat et af verdens hurtigst voksende spil. Via den mest moderne teknologi og materialer, simuleres et autentisk øjeblik på slagmarken, hvor I er de aktive deltagere – her undgår I dog både maling og blå mærker, ligesom I slipper for at skulle manøvre rundt i tungt sikkerhedsudstyr. Varigheden er ca. 1,5 time.
Quad Bike Driving – 4-hjulet motorcykel - Nyd en spektakulær tur gennem Montnegre Naturpark på en 4-hjulet motorcykel. Der findes forskellige ruter igennem parken, som vælges udfra vejret, varighed og, ikke mindst, deltagernes kompetencer. Varigheden er ca. 3o minutter.
Fodbold Golf - En unik og sjov oplevelse for alle omgivet af natur. Et fantastisk spil, hvor man tilbringer dagen udendørs. Målet er at få bolden fra startpunktet til hullet ved at lave så få berøringer som muligt. Banen har 18 huller med forskellige ruter og sværhedsgrader. Varighed er ca. 2 timer.
Escape Space - Vores spændende Escape Space spil er innovative, unikke og foregår udendørs i vores smukke park. En ny måde at opleve et escape room på. Deltagerne løser forskellige opgaver og gåder for at gennemføre spillet. Varighed ca 75 minutter.
Zip-line kan inkluderes mod et ekstra gebyr på DKK 110.
Få et gratis tilbud
68-iberinbound-barcelona-activ-natura-park

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.