{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Skolerejse til Barcelona

ung fyr på skolerejse i Barcelona

Skolerejse til solrige Barcelona - få et gratis tilbud

Rejs på en fantastisk skolerejse til evigt levende Barcelona - en af verdens hyggeligste byer. I bestemmer transportformen på jeres skolerejse til Barcelona. Vi er eksperter i skolerejser til Barcelona, og vi hjælper jer med at få den bedste skolerejse til Barcelona. Det koster intet at spørge os om et samlet tilbud for hele gruppen, og det er tilmed 100% uforpligtende at modtage et tilbud fra os.

Få et gratis tilbud

Skolerejse til Barcelona - sådan hjælper vi jer

Det er ingen sag at rejse på skolerejse til Barcelona med os i ryggen. Vi hjælper med alt det praktiske, så I ikke skal bekymre jer om navnelister, deadlines, planlægningen og budgetter, og vi er med jer under hele skolerejsen til Barcelona. Pga. vores specialaftaler med flyselskaber, togselskaber og busselskaber samt indkvarteringsmuligheder i Barcelona, har vi mulighed for at finde super gode priser på skolerejser til Barcelona.

Hvis I ønsker det, kan vi sende jer flere priser på skolerejser til Barcelona fx på forskellige typer transport eller på indlogering på både hotel og vandrehjem. På denne måde kan I sammenligne priserne, og finde den pris der passer bedst til jeres gruppe på skolerejse til Barcelona.

Få hjælp og vejledning

Fra-priser på skolerejser til Barcelona

✈️Fly & hostel*
5 dage | 4 nætter

Jan-feb/nov-dec
2.475,-

Mar-okt
2.475,-

*Det er muligt at opgradere til hotel, hvis I ønsker det. Hør mere hos en rejsekonsulent. Det er også muligt at modtage en pris på indkvartering på hotel VS hostel så I kan sammenligne priserne.

Prisen er baseret på København-Barcelona på økonomiklasse

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I bliver tilknyttet en personlig rejsekonsulent som hjælper med al planlægning og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Prisen er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • 24-timers nødtelefon under hele skolerejsen til Barcelona
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende (rabatter i Barcelona)
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere (rabatter i Barcelona)
 • Next Stop - fagligt program om Barcelona
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Fagligt kompendium om Barcelona

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres skolerejse til Barcelona. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Indkvartering på skolerejsen til Barcelona - hotel, hostel eller vandrehjem?

indkvartering på skolerejsen til Barcelona

Når man rejser af sted som gruppe på skolerejse til Barcelona, er der andre krav til indkvarteringen end hvis man rejser med sin familie eller alene. Det ved vi. Vi har derfor testet og udvalgt indkvarteringsmuligheder i Barcelona som er ideele til grupper på skolerejse til Barcelona. De hoteller, hostels og vandrehjem som vi anbefaler i Barcelona, er alle vant til at have skolerejser boende, og de har de faciliteter som grupper efterspørger fx muligheden for at have et fælleslokale, Wi-Fi samt en god lokation ift. nemt at kunne komme rundt til Barcelonas mange seværdigheder på gå-ben eller med offentlig transport.

Forneden kan I læse om nogle af vores udvalgte indkvarteringsmuligheder. Vi har mange flere end dem I ser forneden. Kontakt en rejsekonsulent for at modtage et samlet tilbud på transport og indkvartering på skolerejsen til Barcelona. I er velkomne til at modtage et tilbud på flere typer indkvartering så I har mulighed for at sammenligne priserne på fx hostel og hotel.

Om skolerejsen til Barcelona

En skolerejse til Barcelona er en skolerejse til en by der ligger meget smukt omgivet af bløde højdedrag og med ansigtet vendt mod havet. Barcelona har altid tiltrukket mennesker fra mange egne, og de har sat deres præg på byen i deres søgen efter et bedre liv og en smukkere tilværelse – og samtidig har de modtaget byens aftryk i sig. Dette kan man bl.a. se, når man besøger Miró- og Picassomuseet i byen.

På skolerejsen til Barcelona, er det næsten uundgåeligt at bruge sit spanske, men i virkeligheden befinder I jer i Katalonien, og sproget er katalansk – og det er af stor betydning, at man gør sig dette forhold klart på forhånd.

Et af de helt store navne på skolerejsen til Barcelona må være arkitekten Antoni Gaudí (1852-1926). Gennem sine særprægede bygninger har han sat sit præg på det moderne Barcelona, og i den samme periode arbejdede en række arkitekter med andre projekter, som kom til at sætte skel mellem de gamle kvarterer i byen og de nye, som blev anlagt rundt om Barcelonas gamle kerne. Vi anbefaler at I lægger et antal ture til forskellige Gaudí-bygninger ind som et programpunkt på skolerejsen til Barcelona. I Casa Milá, Passeig de Grácia 92 kan I bestille rundvisning til forskellige bygninger af Gaudí, og i Sagrada Familia-kirken finder I et flot museum, som viser kirkebyggeriets historie og i Parque Güell kan I besøge Gaudí- museet.

Transport på skolerejsen til Barcelona

Med lidt "gå-på-mod" kan I nå de fleste seværdigheder til fods. Er benene til det, bør I gå ned ad de små sidegader til Ramblaen. Det er der I finder de små sjove butikker, caféer, restauranter og får jeres helt eget billede af den farverige by. Det er også nemt at tage metroen i Barcelona er også en mulighed. Metroen i Barcelona er nem og overskuelig, og med den kan I nå flere seværdigheder på én dag. Alle metrolinjerne i Barcelona har både nummer og farve, og kig blot på endestationen så I sikrer jer, at I kører den rigtige vej.

Busserne kører overalt, men systemet kan virke en smule uoverskueligt.

Forslag til oplevelser udenfor Barcelona

Hvis I ønsker at komme lidt udenfor Barcelona på skolerejsen, så er der flere spændende udflugter som vi kan hjælpe jer med at arrangere fx:

 • Girona - 100 km nord for Barcelona
 • Figueres/Salvador Dali - 136 km nord for Barcelona
 • Sant Miguel del Fai - middelalderbyen 50 km nord for Barcelona
 • Montserrat - naturpark
 • Tarragona - 92 km syd for Barcelona

Skolerejser til andre spændende byer

Vi arrangerer skolerejser til alle byer i hele verden.

Skriv til os og modtag et tilbud. Udover skolerejser til Barcelona, kan vi også hjælpe med skolerejser til fx:

 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.