{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Oasis Hostel er meget centralt beliggende i Malagas historiske centrum, og et vandrehjem i Malaga der er perfekt til en studietur eller en studierejse til Malaga.

Hostel Oasis Backpacker’s Malaga er meget centralt beliggende i Malagas historiske centrum. Der er blot et par stenkast til Thyssen Museet og ca. 500 m til hhv. Picasso museet, Katedralen og til stranden. 

Vandrehjemmet har en døgnåben reception. Desuden mulighed for bagageopbevaring. Af fællesområder findes lounge med PC’ere, patio og trendy tagterrasse med bar. Wi-fi. Morgenmad er inkluderet i prisen

I indkvarteres i 8-10 sengs værelser (køjesenge) med brusebad og toilet. Skabe, A/C, gratis Wi-Fi samt stik til at oplade din elektronik. Mod et tillæg kan I vælge at bo på værelser med færre senge. Sengelinned er inkluderet, mens håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet.

Bemærk venligst, at der opkræves et depositum ved ankomsten til vandrerhjemmet på EUR 5,00 pr. person. Beløbet tilbagebetales ved afrejsen, såfremt der ikke er sket skader på inventar el. lign.

Bemærk venligst, at såfremt fordelingen af eleverne ikke passer med antallet af senge i værelserne, vil der blive opkrævet tomsengstillæg.Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet.

Bo på Oasis Hostel på jeres studietur til Malaga.

 

Tilbage til hoteloversigten

 

  • A+: 3 eller 4-stjernede hoteller med pæn standard, god komfort og mange faciliteter
  • A: Gode turistklassehoteller med eget bad/toilet, evt. TV, Wi-Fi og andre faciliteter.
  • B+: Enkle turistklassehoteller eller rigtig gode vandrehjem med fine faciliteter. Altid med eget bad/toilet.
  • B: Ungdomshoteller af rimelig standard. De fleste værelser har eget bad/toilet.
  • C: Vandrehjem eller enkle ungdomshoteller, ofte med bad/toilet på gangen.
Få et gratis tilbud

B Ungdomshoteller af rimelig standard. De fleste værelser har eget bad/toilet.

Adresse: Calle San Telmo, 14, 29008 Málaga

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.