{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Den 15. januar 1990 besatte demonstranter STASI’s hovedkvarter; fra den ene dag til den anden opløste Berlins borgerkomite STASI, og hovedkvarteret blev med øjeblikkelig virkning omdannet til museum.
Stasi var den primære sikkerheds- og efterretningstjeneste, samt undersøgelsesorgan, for politiske forbrydelser i DDR. Efterretningstjenesten baserede sig på et korps af spioner og meddelere – og der var mange af dem. Der er historier om, at mand og kone hver især var STASI-spioner og indberettede hinanden til STASI.

I dag kan man se STASI-chef Erich Mielkes kontor, mødelokaler og stedets kantine, hvor der bliver vist en DDR-film. Museet har desuden en udstilling af spionudstyr, faner, ordner, buster og censurerede kunstneres værker, samt billedmateriale om tvangsforflyttelser i grænseområdet
Prisen er pr. skolegruppe op til 25 personer inkl. entrë og 1 times omvisning med tysk, engelsk eller dansk talende guide.
Pris pr. skolegruppe op til 30 personer DKK 1755
Entré for skolegrupper DKK 50 pr. person
Få et gratis tilbud
stasi-museum

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.