{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Berlin


oplev berlins blå himmel på en studietur til berlin

En studietur til Berlin er en sikker vinder. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra os på jeres studietur til Berlin, og I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

5 gode grunde til at tage på studietur til Berlin

 • Berlin er en billig by, tæt på og særdeles indholdsrig på oplevelser
 • Berlins historie gør at byen er ideel til alle fag og studieretninger
 • Vi har mange gode indkvarteringsmuligheder for studieture til Berlin
 • Kort transporttid: 1 time med fly og 6-7 timer med tog eller bus
 • Alle studerende og lærere får et gratis digitalt ISIC/ITIC-kort som giver rabatter i Berlin (og i resten af verden)

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet?

Tilkøb af flere/færre overnatninger på studierejsen til Berlin er altid muligt – spørg os om priser.

Vedr. togrejser til Berlin:

Prisen for studieturen til Berlin med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Bemærk venligst, at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Læs mere om studietur med tog.

Fagligt program på studieturen til Berlin

Der er mange spændende og interessante oplevelser og seværdigheder at hive fat i på jeres studietur til Berlin, og byen er på mange måder et oplagt rejsemål for studierejser eller studieture. Hvis I ønsker det, kan vi hjælpe jer med at sammensætte jeres faglige ture på jeres studietur til Berlin. Det er op til jer. I kan også nøjes med at få et tilbud på transport og overnatning på jeres studietur til Berlin. 

Af spændende oplevelser for grupperejser til Berlin kan vi bl.a. anbefale: 

Vi kan også hjælpe jer med arrangere virksomhedsbesøg på jeres studietur til Berlin fx:

Eller hvad med et foredrag med en dansk journalist eller sightseeing med en dansktalende guide?

Udenfor Berlin bør I desuden opleve Postdam og Sanssouci Slottet.

Det siger vores kunder

Vi havde en skøn tur – og det var super rart med egen bus! Det gav præcis det sociale element vi håbede for vores HF’ere. Mht. samarbejdet med jer, kan vi ikke udsætte noget som helst! Vi var omkring mange ændringer i antal mv., så tak for god service der:)

Agnethe P.,

Frederiksund Gymnasium

Det var en rigtig god tur og alle implicerede havde rigtig gode oplevelser undervejs.

Magnus,

Gladsaxe Gymnasium

Spar penge på mad & oplevelser i Berlin

Alle studerende og lærere på studietur til Berlin modtager et gratis digitalt ISIC og ITIC kort. Med dette kan I spare penge på oplevelser i Berlin fx:

 • Berlin Dungeon - 40%
 • Sea Life Berlin - 40%
 • DDR Museum 1€ i rabat
 • Exit the Room - 20%
 • Jump House - 1 gratis drink
 • Friedrichstadt-Palast - 25%
 • Challenge Room - 20€ rabat
 • Hard Rock Café - 20%
 • Jewish Museum Berlin - 50%
 • Deutsches Historisches Museum - 50%
 • Neues Museum Berlin - 50%
 • Olympiastadion Berlin - gratis entré

Se alle rabatter over hele verden i ISICs app

Flere highlights på studieturen til Berlin

 • Brandenburger Tor
 • Resterne af Berlinmuren og mindesmærket
 • Gendarmenmarkt
 • Det Egyptiske Museum
 • Siegessäule
 • Reichstag med den nye kuppel
 • Spandauer Zitadelle
 • Pergamon Altar
 • Det Jødiske Museum
 • STASI-hovedkvarteret
 • Gedächtniskirche
 • Kurfürstendamm ("Ku damm") shopping gaden
 • Alexanderplatz
 • Checkpoint Charlie

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studietur til Berlin.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Berlin har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse eller studietur til Berlin. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Forslag til fagligt program i Berlin

Godt at vide om studieturen til Berlin

Lær om Berlins udvikling på studieturen til Berlin

Udviklingen i Berlin går fortsat stærkt, og det er efterhånden svært at se, hvor den berygtede Berlinmur skilte øst fra vest. Det mest konkrete eksempel er Potsdamer Platz, der har rejst sig fra asken efter at have ligget øde hen fra 1945 og frem til murens fald i 1990. På studieturen til Berlin skal I opleve hvordan at pladsen idag er symbolet på genforeningen af 'de to Tysklande', og splinternye kontorbygninger stræber mod himlen med Sony Center som det mest imponerende - det europæiske hovedsæde for den japanske medie- og elektronikgigant.

Berlin har mange andre lokaliteter, der direkte har relation til tiden med Berlinmuren. Brandenburger Tors 26 meter høje port blev i dagene efter genforeningen stedet, hvor man fejrede de historiske begivenheder. Checkpoint Charlie er en anden lokalitet, der hænger uløseligt sammen med Berlinmuren: Det var her at øst og vest mødtes og udvekslede personer, der var kommet i klemme mellem øst og vest. I dag er der et museum ved Checkpoint Charlie, som fortæller om nogle af de mange begivenheder, der har udspillet sig her.

Selvom Berlin de seneste år har stået i genforeningens og nybyggeriets tegn, er der stadig tydelige forskelle på Øst- og Vestberlin. Gå på opdagelse og find de forskellene på jeres studietur til Berlin. Østberlin betragtes af mange som det uberørte og charmerende Berlin, mens Vestberlin er lidt mere velpoleret og velfriseret. Alt efter temperament kan I så vælge, hvad I vil gå efter.

Oplev Der Mitte på jeres studietur til Berlin

Vi kan anbefale at opleve Berlin historiske bydel, Der Mitte, på jeres studietur til Berlin. Der Mitte er dér hvor grænsen mellem det gamle Østberlin og Vestberlin kan ses med det blotte øje. Grænsen er ikke længere i form af en truende mur, men i form af bygningernes tydelige arkitektoniske adskillelse. Forskellene på det gamle kommunistiske diktatur og Vestberlins moderne aftryk er bevaret i arkitekturen. Udover de historiske monumenter fra den Kolde Krig, byder Der Mitte også på et væld af caféer, restauranter, muséer, gallerier og diskoteker. Det er her Berlins åre pulser. Det er her, Berlinerne går i byen. Da Der Mitte ligger så centralt, er det nemt at komme derfra når dagen eller aftenen slutter på jeres studietur til Berlin. Hvad enten I tager bussen, taxaen eller med metroen, U-Bahn, som i øvrigt er kendt for at være den mest punktlige metro i Europa. Det er nemt at komme rundt på jeres studietur til Berlin.

Kreuzberg – besøg Lille Istanbul på studierejsen til Berlin

Kreuzberg ligger i den østlige del af Berlins centrum, og her skal man regne med, at gadebilledet ændrer sig. En studietur til Berlin går ikke uden om Kreuzberg. Området har traditionelt været hjemsted for Berlins kulturradikale venstrefløj eller Bohemerne, der med utallige musikforretninger, vegetarrestauranter, tatovører og alverdens barer tydeligt har sat deres præg på Kreuzberg. Det er ved grænsen til det vestlige Kreuzberg, at det legendariske Checkpoint Charlie er placeret.

Bydelen Kreuzberg er et skoleeksempel på, hvilken ny dimension det multikulturelle samfund kan skabe i en storby - et spændende emne på jeres studietur til Berlin. Det østlige Kreuzberg og særligt gaden, Oranienstrasse, er hjemsted og arbejdsplads for tusindevis af tyrkiske immigranter. På Oranienstrasse findes et hav af tyrkiske specialiteter. Alt fra den helt fantastiske gastronomiske oplevelse til den enkle, men kendte, dönerkebab. At træde ind i det østlige Kreuzberg, er som at træde ind på en markedsplads i Tyrkiets største by, Istanbul.

Fra Pariser Platz til Potsdammer Platz

Fra Pariser Platz kan I fortsætte til Potsdamer Platz, et af Berlins mest populære byfornyelsesområder. Engang var der trist og tomt og grus overalt, men det har nu udviklet sig til et virkeligt spændende og livligt område med et godt udbud af museer, teatre, hoteller, restauranter og barer. 

Det Jødiske Museum er også en spændende seværdighed på studieturen til Berlin. Museet ligger i en avantgarde-bygning der er designet af den berømte jødiske designer Daniel Liebeskind – vi synes at Det Jødiske Museum er en stor oplevelse og et Berlin-must. Blandt de mange historiske attraktioner i Berlin skal også den gamle grænsepost Checkpoint Charlie nævnes – her får I et strejf af fornemmelsen af det gamle, delte Berlin og Tyskland fra før muren faldt i 1989.

Selvfølgelig bør studieturen rundt i Berlin inkludere byens mest berømte og historiske boulevard: Unter den Linden. Her finder I overdådig arkitektur, interessante museer og en generel stemning af storhed og skønhed.

Kontakt os, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere den bedste studierejse eller studietur til Berlin. Vi arrangerer også fantastiske skolerejser til Berlin.

Vandrehjem og hostels på studieturen til Berlin

Vi har nøje testet og udvalgt hyggelig og ideel indkvartering for grupperejser og studieture til Berlin. På alle vores hoteller, hostels og vandrehjem i Berlin, er morgenmad inkluderet. Læs mere om vores indkvarteringsmuligheder på jeres studietur til Berlin via kortet foroven og kontakt os, hvis I har spørgsmål om indkvarteringen i Berlin fx lokation, oplevelser i området, faciliteter eller andet. Vi kan også hjælpe med flere hoteller i Berlin end eksemplerne på kortet, dette er blot et udpluk. Kontakt os og modtag et tilbud på forskellig typer overnatning på jeres studietur til Berlin. På denne måde har I mulighed for at sammenligne priserne.

Transport for grupperejser til Berlin

Berlin er en kompakt by, hvilket gør det bekvemmeligt og nemt at komme rundt og se alle de spændende seværdigheder, særligt når man rejser som en gruppe på studietur til Berlin. Hvad enten det er Brandenburger Tor, Kurfürstendamm eller mindesmærket ved Berlinmuren, så er det nemt og hurtigt at komme omkring på studieturen til Berlin med offentlig transport. Vi vejleder jer gerne om de forskellige muligheder så I nemt kommer rundt i Berlin.

Kombinér studierejsen til Berlin med et tysk sprogkursus

På studieturen til Berlin har I mulighed for at blive bedre til tysk. På sprogskolen ANDA i det centrale Berlin, nærmere betegnet i Friedrichshain, får I undervisning i 3 dage med enten 4 lektioner eller 5 lektioner per dag. I bliver naturligvis undervist af tyskere, og I kan godt forvente at få styrket jeres ordforråd og tyske grammatik på få dage. Se priserne på en studietur til Berlin inkl. sprogkursus i prissektionen øverst på siden.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.