{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til München


se gamle bygninger på studieturen til münchen

Rejs på en spændende studietur til München. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til München. I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

München er en perfekt destination, hvis man drømmer om akademisk indhold samt spændende studieoplevelser til en god pris. München er særligt interessant for jer der ønsker indblik i sprog, historie, kultur og sociale studier. München er Tysklands tredjestørste by og den har rigtig meget at tilbyde indenfor kort afstand. Glæd jer til spændende historie, velbevaret kultur og til at opleve Münchens status som økonomisk stormagt, ikke kun i Tyskland, men i hele verden. Jeres studietur til München bliver præget af høj kvalitet, venlighed og god service.

Spørgsmål? Skriv til os

 

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • 24 timers nødtelefon under hele jeres studierejse til München
 • Digitalt ISIC kort til alle studerende 
 • Digitalt ITIC kort til alle lærere 
 • EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres studietur til München. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Vedr. studieturen med tog til München:

Prisen for studieturen til München med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Bemærk venligst, at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Læs mere om studietur med tog.

bjerge og god udsigt over münchen

Studietur til München - fede oplevelser

Nyd Munich Alstadt på jeres studietur til München - byens historiske centrum. I de smalle gader og stræder vil I hurtigt fornemme byens historie og atmosfære, men I vil ikke bemærke at mange af byens smukke, gamle bygninger blev genopbygget efter 2. verdenskrig. I München Alstadt finder I hyggelige caféer og restauranter, dyre butikker, second-hand butikker og lækre supermarkeder. Der er meget at opleve på en studietur til München. Derudover er Münchens hovedattraktioner:

 • Hofbräuhaus - byens legendariske ølhal
 • Slottet Nymphenburg i den vestlige del af München
 • Marienplatz med rådhuset
 • St. Peter Kirche
 • The Gothic Frauenkirche
 • Michaelskirche fra Renæssancen
 • Theatinerkirche fra Baroktiden
 • Asamkirche fra Baroktiden
 • Det Nationale Teater
 • Residenz Palace
 • Deutsches Museum
 • Bayerisches Nationalmuseum
 • English Garden med Monopteros
 • Hofgarten med Diana Temple
 • Allianz Arena fodboldstadium for Bayern München

Det siger vores kunder

Vi er rigtig godt tilfredse med det hele. Alt er gået planmæssigt og problemfrit, og der har været hurtig hjælp og svar fra jeres side ved evt. spørgsmål.

Marianne,

Slothaven Gymnasium i Holbæk

Morten har leveret fremragende service i forbindelse med alt i forbindelse med vores studietur. Altid behjælpelig ved små og store spørgsmål, lynhurtig svartid, kompetent og med stort overblik. Tak for forbilledligt samarbejde.

Martin,

Birkerød Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til München har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til München. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i München

Godt at vide

Oplevelser udenfor München

Der er også masser at tage fat på udenfor München på jeres studietur eller studierejse til München. Regionen Bayern har utallige spændende seværdigheder fx:

 • Neuschwanstein slottet fra 1800tallet, cirka 130 km fra München
 • Slottet Linderhof i Oberammargau, cirka 100 km fra München
 • Pilgrimage Church of Wies fra 1740, cirka 100 km fra München

Overnatning på jeres studietur til München

Vi har nøje testet og udvalgt hoteller og hostels til studieture til München, alle indkvarteringssteder er ideele til studieture og skolerejser til München. Hvis I har svært ved at tyde hvilket hotel eller hostel der passer bedst til jeres studierejse eller studietur til München, så sidder vi klar til at vejlede jer. Vi sender jer gerne en samlet pris på transport og indkvartering i München og gerne på flere hoteller, så I på denne måde har mulighed for at sammenligne den samlede pris på jeres studietur til München.

Munchens finansielle centrum

München har en stor finansiel rolle i Tyskland og en lav arbejdsløshed. München er en supermagt og i byen finder I mange hovedkvarterer for Tysklands største virksomheder fx BMW (Bayerische Motor Werke), Siemens, MAN og Allianz insurance. Der er også mulighed for studiebesøg hos nogle af de store virksomheder i München og Bavaria på jeres studietur til München.

Historien om München

München blev grundlagt i 1158 af Duke Henry the Lion, da han med magt, bragte munke til byen. München blev hurtigt centrum for tysk og europæisk kultur, særligt i 1500-tallet da hertugerne tiltrak kunstnere til byen.

I 1806, blev Münchens position forstærket yderligere ved udnævnelsen af den kongelige residens. På jeres studietur til München vil I opleve mange gamle bygninger og vigtige institutioner fra dengang. Mindre flatterende er byens centrum som var center for nazisimen i 1920'erne. Under 2. verdenskrig blev centrum ødelagt og nærmest jævnet med jorden, men bayerne genopbyggede mange af byens monumenter ud fra original tegningerne.

München - øl og sport

Der er ingen grund til at benægte det. München er bare forbundet med øl og fodbold. Kærligheden til øl kulminerer hvert år til Oktoberfest (som ofte starter i september). Hvis ikke øl tiltrækker opmærksomheden, så må det være fodbold. Münchens stolthed er uden tvivl Bayern Münchens fodboldhold med mange nationale og internationale sejre. Hvis der er foldboldfans blandt gruppen på studieturen til München, er det næsten et must at se en fodboldkamp på holdets hjemmestadion Allianz Arena, og så er det oven i købet et flot stadion, særligt om aftenen.

Godt at vide inden jeres studietur eller skolerejse til München

München har en række af Tysklands bedste kunstmuseer, der går under navnet Pinakothek. Pinakothek der Moderne er således Tysklands største museum med moderne kunst. Det olympiske stadion, der var rammen for OL i 1972, er også værd at besøge, især hvis I er foldboldinteresserede. Det store stadion er i dag hjemmebane for Bayern München.

München er først og fremmest historisk by med sydtysk fortegn. Byens centrum har en lang række historiske bygninger. En af de mest iøjnefaldende er Frauenkirche med sine to tvillingetårne, der betragtes som Münchens vartegn. Men der er mange andre perler imellem, og man imponeres over det store genopbygningsarbejde, som er blevet gjort for at genskabe det historiske centrum, som mere eller mindre blev udslettet under 2. verdenskrig. Et emne som er svært at undgå på jeres studietur til München.

Flere begivenheder både i historisk og i nyere tid har bragt München ind på verdensscenen. Uden at hænge i fortiden, så er mange lokale i dag ikke specielt stolte af det faktum, at nazistpartiet i 1920 holdt sit første møde i det historiske værthus Hofbräuhaus i Münchens centrum, og at nazisterne havde mange tilhængere i byen og oplandet i 30'erne. Prisen blev høj, for i krigens sidste år blev byen stort set jævnet med jorden under de allieredes bombardementer.

Tag på studietur til München - en af Tysklands smukkeste byer - I vil ikke fortryde det.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.