Book flybillet

9 Kun valgte datoer

Dette felt skal udfyldes

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette felt skal udfyldes

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette felt skal udfyldes

  • Kun valgte datoer
  • -/+ 1 dag
  • -/+ 3 dage

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette felt skal udfyldes

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette felt skal udfyldes

  • Kun valgte datoer
  • -/+ 1 dag
  • -/+ 3 dage

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Søg efter fly
Slet afgang

Dette felt skal udfyldes

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette felt skal udfyldes

  • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette felt skal udfyldes

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Søg efter fly

Søgeresultater

Søg efter destinationer, aktiviteter, rejseforslag, etc...
{{ count.total }} Søgeresultater
{{ count.total }} Søgeresultater

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Kontakt

Drømmer du om at studere eller tage et praktikophold i udlandet? Ved du allerede hvor du gerne vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os par tanker eller dine spørgsmål, så hjælper vi drømmen om et udlandsophold på vej.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din mail!

En af vores studievejledere kigger på den, og vi lover at vende tilbage, så hurtigt som muligt!

Bedste hilsner, KILROY

Book et gratis møde og få den bedste hjælp og vejledning. Åbningstider er Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
  • {{officeOption}}
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tak for din mødebooking. Vi sender dig en mail med en bekræftelse på tid og sted. Først da er mødet bekræftet.

Du får en kopi af din forespørgsel tilsendt på mail.

Bedste hilsner,

KILROY

 

Kontakt Chat
Kontakt Chat

Visum til praktik i USA - J-1

j1 visum - j1 visa
Suzan Woodcock

Visum til praktik i USA - J-1

For at gennemføre et praktikophold i USA er det et krav at du har det såkaldte J-1 visa. KILROY kan hjælpe dig med at søge om et J-1 visum. For at ansøge om et J-1 visum skal du bruge en DS-2019 formular og en god sundhedsforsikring.

DS-2019 formularen

DS-2019 formularen kan kun blive tildelt af "Sponsor Organisationer". Vi samarbejder med the Council on International Educational Exchange i USA og vi hjælper dig med at ansøge om dine DS-2019 formularer og den obligatoriske sundhedsforsikring.

Fordelen ved vores service er, at du bliver tildelt en fast kontaktperson hos os, der vil hjælpe dig igennem hele processen. Vi forstår, hvor vigtigt det er at få besvaret spørgsmål, derfor er vi altid klar til at besvare dem enten via telefon, e-mail eller ved personlige møder.

Kriterier for at opnå et J1-visa

  • Ansøgere skal være fuldtidsstuderende eller have bestået for nyligt (maksimalt 12 måneder siden studiet blev afsluttet).
  • Ansøgeren skal være mindst 18 år.
  • Ansøgeren skal have tilstrækkelige sprogkompetencer på engelsk til at arbejde for en virksomhed i USA.
  • Ansøgere skal være indskrevet på en videregående uddannelse af mindst et års varighed.
  • Praktikopholdet skal være relevant for ansøgerens studie i hjemlandet.
  • Hvis ansøgeren tidligere har taget praktikophold i USA skal han eller hun bevise at den nye praktik ikke svarer til den forhenværende.
  • Du må gerne ankomme til USA op til 30 dage inden dit visums startdato, og du er velkommen til at blive og rejse rundt i USA op til 30 dage efter din visum udløber (grace period).
  • Specielle kriterier for ansøgere der har afsluttet uddannelse
  • Ansøgere der har afsluttet uddannelse senest 12 måneder forinden og har relevant arbejdserfaring kan også søge om et J-1 visa. Dette kaldes Practical Career Training.
  • Ansøgeren skal have videregående uddannelse af mindst 2 års varighed.
  • Praktikpladsen skal være relateret til ansøgerens uddannelse.
  • Ansøgeren skal have mindst et års relevant erhvervserfaring.

Begrænsninger når man arbejder på et J1-visa

Et J1-visa tillader kun praktikanter at arbejde i stillinger der kræver specielle kompetencer. Dette betyder at jobbet bør kræve noget teoretisk viden. Ufaglærte opgaver som eksempelvis arbejde som receptionist, kontorassistent, kasserer eller bartender vil i de fleste tilfælde ikke opnå tilladelse.

Andre typer arbejde som ikke tillades på et J1-visa

  • Au-pair arbejde, rengøring og andet hjemligt arbejde så som børnepasning.
  • Spejderleder og lejrleder.
  • Medicin/sygepleje eller andre områder der involverer terapi, vejledning, pleje eller diagnose af medicinsk, psykiatrisk eller psykologisk art.
  • Farmaceutisk relateret arbejde.
  • Dyrlærge eller dyrepasser.
  • Pilot eller i besætningen på en båd eller et fly.
  • Lærere eller trænere.
  • Midlertidigt arbejde eller konsulentarbejde.

Pris på et J-1 visa til praktik i USA

Prisen for et J-1 visa til USA, afhænger af den tidsperiode du er afsted. Minimumsprisen er fra 8.990 kr. (vejledende pris) og vil være for et ophold på 0-3 måneder. Du kan kontakte os for at få den eksakte pris på dit J-1 visa.

  • Omkostningerne for DS-2019 formularen og den obligatoriske sundhedsforsikring for J-1 Practical Career training visum er inkluderet i prisen, mens SEVIS gebyret på 180 USD fra den amerikanske regering ikke er inkluderet.
alt

Vil du vide mere om visum J-1 til USA?

For at få et J-1 visum til USA skal du bruge en officiel sponsor, hvilket vi er. Vi hjælper dig med papirarbejdet så du kan komme til USA.

Få gratis vejledning