Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Oplev den smukke kirke i hjertet af Windhoek i Namibia

Rejser til Windhoek - "det tyske Afrika"

Hvis du rejser til Namibia, anbefaler vi, at du sætter et par dage af til at opleve hovedstaden, Windhoek. Det er en by, der er smukt beliggende i en dal, og som tidligere var meget kendt for de mange varme kilder. I dag er Windhoek en moderne by, hvor du kan opleve kirker, slotte, markedspladser samt tysk-inspireret arkitektur, der er bevaret lige siden tiden som koloniseret land. 
Skriv til os og hør mere!
Windhoek er Namibias største by, og er som sagt beliggende i en smuk dal i omkring 1.650 meter over havets overflade. Byen har omkring 230.000 indbyggere, og af en afrikansk storby at være, er den utrolig ren og nydelig. Byen er i dag bedst kendt for produktion af fåreskind, for at have en stor kødproduktion og for det populære lokale bryggeri, Namibia Breweries, der brygger flere forskellige slags øl, heriblandt ÿWindhoekÿ.

Den tyske indflydelse i Windhoek

I dag kan du stadig opleve den tyske indflydelse i både det daglige sprog og i kulturen. Fra 1884 indtil 1. verdenskrig var Windhoek en tysk koloni. Det ses både på det store antal af veje med tyske navne, så vel som i antallet af tyske restauranter, noget der ikke er normalt at finde i afrikanske storbyer. Du kan finde tyske bagerier, tyske øl og en årlig fejring af tyske karnevaller. Selvom engelsk er det officielle sprog i Namibia, kan man også snakke tysk i Windhoek. Byens centrum er kendetegnet ved mange tyske bygninger, og Alte Feste (Namibias ældste bygning) og Christchurch (den Lutheranske kirke i 1896) er værd at se. I Alte Feste finder du desuden landets nationalmuseum. 

Frivilligt arbejde i, og i nærheden af, Windhoek

Hvis du drømmer om at arbejde frivilligt, mens du er i Namibia, er der flere forskellige muligheder i umiddelbar nærhed. Som frivillig kan du vælge mellem forskellige projekter, der varierer fra 2 uger til 3 måneder. Vi kan garantere, at du vil få en oplevelse for livet. Læs mere om muligheden for at blive frivillig i Namibia her.

Rejsen til og rundt i Windhoek

Den internationale lufthavn er omkring 45 minutter fra byen, og når du ankommer kan du enten tage en taxi eller leje en bil. De fleste hoteller og hostels er centralt beliggende, så du er i nærheden af både butikker, restauranter og de fleste turistattraktioner.

Shopping i Windhoek

I centrum af Windhoek finder du masser af shoppinggader og shoppingcentre, hvor du kan finde nærmest alt. Den mest populære shoppinggade er Independence Avenue, der starter i den sydlige del af byen og fortsætter gennem byens centrum til den nordlige del. Her er der masser af butikker, souvenirbikse, restauranter og caféer. Det største shoppincenter hedder Item Mall, og har både vestlige og lokale butikker. 

Nattelivet i Windhoek

Nogle butikker, restauranter, caféer og internet-caféer kan være lukkede om søndagen, eller i hvert fald senest være åben til klokken 13. Salg af alkohol slutter klokken 19 på hverdage og klokken 13 i weekenden, og hvis du er på jagt efter et vildt natteliv, så er Windhoek nok ikke det oplagte bud på en afrikansk storby. Der er masser af gode restauranter, men deciderede natteklubber er der ikke mange af. Det mest populære spot i byen er Che NÿTemba, hvor du kan opleve den lokale kultur og danse til traditionelle afrikanske rytmer.

Madoplevelsen i Windhoek

Windhoek tilbyder et bredt udvalg af restauranter. Selvom det tyske køkken er stærkt repræsenteret, er der dog masser af muligheder for at få en autentisk namibisk madoplevelse. Især når madoplevelsen indeholder kød. Hvis du er vegetar, så lad det være sagt med det samme: Kød er foretrukket i Namibia. Fun fact: Internationale fast food-kæder som McDonald's og KFC har i øvrigt også afrikanske måltider på menuen.

Overnatning i Windhoek

Når du rejser til Windhoek, behøver du ikke blive nervøs for ikke at finde et sted at sove. Der er masser af muligheder, både indenfor og udenfor bygrænsen. Og du kan vælge mellem alt fra billige hostels og guesthouses til dyre luksushoteller. Vi anbefaler dog altid, at du booker overnatningen i god tid.

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Kommende events

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.