Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Borneo | Backpacking på Borneo | KILROY

Rejser til Borneo - Fortryllende og fantastisk

Den malaysiske del af verdens tredjestørste ø, Borneo, er et sted alle mennesker bør opleve mindst én gang i livet. Det er kun en relativt lille del af Borneo, der tilhører Malaysia, men hvilken del! Den er opdelt i to regioner: Sabah og Sarawak. Her findes uforstyrrede, eventyrlige regnskove, naturoplevelser og dyreliv med orangutanger.

Skriv til os og hør mere om Borneo!

Som rejsende kan du passende starte med at udforske den charmerende by Kota Kinabalu, der er porten til Borneo og ligger smukt mellem Det Sydkinesiske Hav og den frodige jungle. Et andet populært startsted er Kuching i regionen Sarawak. Byen er den malaysiske del af Borneos største by med mere end 600.000 indbyggere.

Oplevelser i Sabah og Kota Kinabalu

I Kota Kinabalu i Sabah findes et hav af shopping malls, med noget for alle! Besøg også byens fremragende fiskemarked og prøv egnens specialitet, "fish head curry” – hvis du tør. Du kan også besøge Filippino Market ved havnen, hvor du kan købe souvenirs og spise lækker mad. 

I nærheden finder du også Tunku Abdul Rahman National Park, der er så smuk og indbydende som noget. Besøg også Sabah Museum og State Mosque, der giver et godt indblik i det lokale Sabah-folks kultur og den imponerende muslimske arkitektur.

Fra Waterfront kan du hoppe på en af de daglige både, der fragter turister til de små øer, bl.a. Gaya Island udenfor Kota Kinabalu. Det er billigt at besøge øerne hvor du kan snorkle, slappe af på stranden og lave forskellige aktiviteter.

Kota Kinabalu er også et glimrende udgangspunkt, hvis du gerne vil ud og snuse lidt til nattelivet. Der findes masser af barer og diskoteker, og de unge lokale er ikke blege for at sætte gang i en god fest. 

Trek på Mount Kinabalu

Når du rejser til Borneo, og besøger Kota Kinabalu, skal du selvfølgelig prøve at bestige det berømte bjerg, Mount Kinabalu, der ligger i nationalparken af samme navn. Det er det højeste i Sydøstasien med over 4000 meter, og gemmer på en fantastisk flora med massevis af vilde orkideer og andre eksotiske blomster. Book dit trek i god tid, da det er en aktivitet, der er i høj kurs blandt backpackere. Læs mere om muligheden for at trekke på din rejse til Malaysia og Borneo her.

Det vilde Sarawak

På rejsen til Borneo, kan du besøge Sarawak, der er den mindst besøgte af Malaysias stater. Dens hovedby Kuching er, trods sin størrelse, overraskende rar og hyggelig med en indbydende havnefront. Byen er på samme tid gammeldags og moderne, og rummer både dejlige parker, frodige haver og farverige markeder. Tæt på ligger Gunung Mulu National Park, som et stykke inde i sit vildnis gemmer på den mystiske Garden of Eden, der består af en række storslåede huler.

Rejser man op ad floden, kommer man til områder med lokale stammer og uberørt jungle og Kinabatangan, Borneos vilde hjerte. Her kan man komme tæt på livet hos de lokale i de traditionelle Malay-landsbyer og det vilde dyreliv i form af elefanter og krokodiller, for eksempel på et vildt natte-træk! Skal der slappes af, kan det passende gøres i de varme kilder i Poring.

Orangutanger og skildpadder på Borneo

Borneos mest berømte dyr er orangutangen, som opleves bedst på Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre, hvor syge, skadede og forældreløse orangutanger plejes. Orangutangen er kritisk truet og i takt med den øgede skovfældning på øen, forsvinder mere og mere af abens naturlige habitat. Flere og flere organisationer har dog efterfølgende set dagens lys, og arbejder hårdt på at forbedre vilkårene for de aber, der lever i det fri.

Turtle Island ud for Borneos kyst, er, som navnet antyder, berømt for én ting - skildpadder! Grønne skildpadder og de såkaldte hawksbill-skildpadder kommer her og lægger sine æg på strandene hvert år, og kommer man på det rigtige tidspunkt, er det en helt enestående oplevelse at se de små skildpaddeunger komme ud af æggene og tage sine første skridt mod havet. En meget spektakulær oplevelse, der er mest sandsynlig i månederne mellem juli og september, hvor havet er mest stille. Bemærk at det udelukkende er muligt at besøge øen på guidede ture. På den måde sikres de bedste forhold for skildpadderne.

Dykning på Borneo

Har du ikke nok i eventyret på land, er der heldigvis også rigeligt at komme efter under havoverfladen, når du rejser til Borneo. Prøv at dykke ved Sipadan, et legendarisk dykkersted, der er ekstremt populært blandt de dykkere, der vælger at rejse til Borneo. Stedet har mere end 3000 forskellige former for dyrearter til havs, heriblandt hammerhajer, havskildpadder og talløse arter af de mest fantastiske og farverige fisk. 

Backpacking og rundrejser på Borneo

Når du rejser til Borneo, kan du gøre det på flere forskellige måder. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an med backpacking på Borneo på egen hånd, så kan du vælge at rejse med på en rundrejse. Her rejser du sammen med andre backpackere i en gruppe. Fordelen er, at der er styr på alt det logistiske i rejsen, og det eneste du skal koncentrere dig om, er at nyde Borneos mange fantastiske højdepunkter. Du kan selvfølgelig også vælge at backpacke på egen hånd, men det kræver, som med alle andre steder i verden, en lidt større indsats af dig selv.

Besøg Brunei - et autonomt sultandømme

Når du rejser til den malaysiske del af Borneo, har du også mulighed for at besøge Brunei. Det er et lille sultandømme, der er omringet af den malaysiske del af Borneo, og du vil opleve, at der i landet er stor forskel på rig og fattig. Bandar Seri Begawan er landets hovedstad og med afstand største bosættelse. Byen ligger ved vandet, og en omkring 10% af hovedstadens ca. 100.000 indbyggere bor i Kampang Ayer, der ligger på vandet. Her finder du både skoler, butikker og spisesteder, som i enhver anden by til lands. 

Du kan sejle en tur langs Brunei River, hvor du blandt andet passerer Kampang Ayer ligesom du kan få et glimt af sultanens ekstravagante palads, Istana Nurul Iman, der huser hele den royale familie.

I byens centrum kan du tjekke den store Omar ali Saifuddien Moské ud, der bestemt er et besøg værd. Omkring denne moské finder du desuden en stor åben plads, hvor der ofte er markedsplads, madfestivaller eller lignende aktiviteter.  

Rejs til den malaysiske del af Borneo

Verdens tredjestørste ø, Borneo, består af en indonesisk og en malaysisk del. Den malaysiske del er den arealmæssigt mindste, men byder på masser af fede oplevelser. 

Brug for inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Aktiviteter på din rejse til Borneo

Der er masser af ting at tage sig til på rejsen til Borneo, men især dykning og trekking er populære aktiviteter. 

Rejseforslag til Malaysia & Borneo

Her finder du inspiration til fede rejseforslag til Malaysia og Borneo
Se alle rejseforslag i Asien

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.