{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Canada | Oplevelser i Canada | KILROY
Rejser til Canada | Oplevelser i Canada | KILROY

Rejser til Canada - stort, vildt og vidunderligt

Canada er en ægte drømmedestination for alle, der vil opleve det vilde, øde og smukke Nordamerika. Naturen er imponerende og storslået, befolkningen venlig og imødekommende og storbyerne cool. Der er mulighed for at arbejde, mens du rejser, f.eks. på et working holiday-visa, ligesom der er muligheder for at studere i Canada. Overalt vil du møde store forskelle i dette kæmpe land, og et road trip i bil, campervan eller motorhome kan også være en glimrende måde at tage på opdagelse. 

Skriv til os og hør mere!

Canadas natur og nationalparker

I de vestlige provinser British Columbia og Alberta kan du nyde de fantastiske nationalparker. I hjertet af de massive og mageløse Rocky Mountains, finder man storslåede nationalparker som Banff, Jasper, Kootenay og Glacier. Snedækkede bjerge med alpint skiterræn, overdådige udsigter, fantastiske vandre- og fiskemuligheder er noget af det, der venter dig her. Og snyd ikke dig selv for turen ud til Vancouver Island med smukke kyststrækninger og den charmerende, britisk influerede provinshovedstad, Victoria.

Rejser til Canadas flade prærier

Rejser man til den centrale del af Canada, vil man blive forbløffet over de store uendelige vidder. Præriestaterne Saskatchewan og Manitoba er slående, her er ekstremt fladt, tomt og stille. Stop op og nyd præriens larmende tavshed. Samtidig er det noget helt specielt, når man endelig kommer til en lille eller halvstor by - her vil du find wild west-stemning, og folk, som er ekstremt venlige.

Rejser til det østlige Canada

Endnu længere østpå, i staterne Ontario, Quebec, New Brunswick og Nova Scotia,  vil du møde store søer i Ontario og Quebec, Niagara Falls på grænsen til USA, de ekstremt smukke kystlinjer i Quebec, New Brunswick og Nove Scotia vil efterlade dig åndeløs. Prince Edward Island tilbyder maritim stemning i  og besøg også Louisburg National Historic Park og Cape Breton Highlands National Park i den nordlige del af Nova Scotia.

Ski i Canada

Ja, det er koldt i Canada. Nordpå er der ikke så mange veje og vinteren rammer hårdt hvert år. Mange af disse øde og udsatte egne får sjældent besøg af rejsende, men er man vintersports-entusiast og holder af at stå på ski, snowboard og skøjter eller måske at se Canadas nationalsport, ishockey, er store dele af Canada et fantastisk sted at besøge om vinteren. Især den vestlige del, hvor ski-mekkaerne Banff og Whistler indbyder til alpine eventyr vinter efter vinter - disse områder er nogle af verdens bedste for ski-entusiaster, og oven i er naturen overvældende. Hold øjnene åbne, måske spotter du en grizzlybjørn.

Arbejde i Canada & working holiday i Canada

Vi kan også hjælpe dig med at komme arbejde i en skisæson i Canada på et working holiday-visum. Så kan du arbejde i de største skiområder i Canada, møde andre skientusiaster og få sne under fødderne en hel sæson. Læs mere om working holiday i Canada.

Bylivet i Canada

Canadas fantastiske metropoler Vancouver, Toronto og ikke mindst Montreal i den fransktalende del af landet, Quebec-provinsen, er klar til at erobre dit hjerte. Disse storbyer er alle livlige, fascinerende og tjekkede, og byder på alt, hvad dit storbyhjerte begærer. Den franske påvirkning i Montreal og den lidt mindre provinshovedstad Ottawa giver et helt særligt og anderledes touch, der ikke findes andre steder i Nordamerika.

Road trip og Billeje i Canada

Har du ikke rigtig god tid, kan det varmt anbefales at se Canada fra vejene og bag rattet: Ja, Canada indbyder til et uforglemmeligt road trip, hvor tempoet og ruten er helt op til dig. Lej en bil, eller måske en campervan eller motorhome i Canada og tag på dit livs eventyr.

Uddannelse i Canada

Canada er i de senere år blevet et mere og mere populært studieland for skandinaviske studerende. Universiteterne i Canada har en høj kvalitet og undervisningen har en høj standard. Den fantastiske natur, som lokker til en aktiv fritid, samt de spændende storbyer, er attraktivt for udenlandske studerende.

Steder du bør opleve i Canada

Canada er et af de største lande i verden, og store dele af landet er intet andet end skøn natur. Det kendetegner meget godt Canada, da landet byder på nogle vanvittige naturoplevelser i nogle af nationalparkerne som f.eks. Banff og Jasper. Du kan dog også opleve storbylivet i f.eks. Vancouver, Toronto eller Montreal.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.