Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

14 grunde til at elske Brasilien

rio-de-janeiro-brazil-cover
Rikke Roed Laursen

Tag på sydamerikansk eventyr i Brasilien

Brasilien er et land, der er lige så fantastisk, som det er enormt. Landet har så ufattelig meget at byde på, at det kan være svært at vælge, hvad der skal prioriteres. Vi lister derfor 14 grunde til at elske Brasilien, som kan hjælpe dig i planlægningen af dit sydamerikanske eventyr.

1. Storbyerne

Hvis du gerne vil opleve en latinamerikansk storby på nært hold, bliver det ikke meget bedre end Rio de Janeiro og Sao Paulo! Rio de Janeiro er akkurakt så spektakulær og enestående som rygterne siger. Det er ikke uden grund, at byen har fået tilnavnet "Cidada Maravilhosa" - Den Vidunderlige By. Når du er i Rio, må du ikke gå glip af den ikoniske Cristo Redentor eller den fantastiske udsigt fra Sugarloaf Mountain. 

Sao Paulo er den klart største by i Sydamerika og regnes af mange som Sydamerikas svar på New York. I dette inferno af mennesker, skyskrabere, trafik og uendelige kulturoplevelser er kedsomhed ikke en mulighed!

2. Ilha Grande

Du har måske hørt om paradisøen, Ilha Grande. Denne ø er det perfekte sted, hvis du vil slappe af på idylliske strande, flyde rundt i havet og nyde fantastiske solop- og nedgange ved kysten - og hvem vil ikke det?

3. Strandene

Mere end 2000 solrige strande strækker sig langs Brasiliens kystlinje. Blandt de mest kendte strande er Copacabana og Ipanema i Rio, samt Jericoacoara i det nordlige Brasilien. Disse strande er fyldt med mennesker på den bedst tænkelige måde med strandfodbold, beachvolley og god stemning. Hvis du derimod er mere til fred og idyl, er kystlinien heldigvis dækket af skjulte perler, hvor du har stranden mere for dig selv.

4. Fodbold

Man kan næsten ikke sige Brasilien uden at tænke fodbold! Brasilien har trods alt opfostret nogen af verdens bedste spillere, og landet lever og ånder for fodbold. Du skylder næsten dig selv at spille en fodboldkamp med de lokale på stranden - og man behøver ikke være fodboldfan for at nyde den gode stemning!

5. Karneval

Det verdenskendte karneval i Rio de Janeiro behøver nok ikke den store introduktion. Vi tør dog godt påstå, at det er her, du finder verdens bedste gadefest. Hvis du gerne vil opleve karnevalet, skal du rejse til Brasilien i februar, da det afholdes 40 dage før påske. Karnevalet varer i ca. 5 dage. Du kan se vores karnevalspakker her.

6. Lyserøde delfiner

I Brasilien kan du se lyserøde delfiner! Disse delfiner, også kaldt "Boto", er de største ferskvandsdelfiner i verden og kan blive op til 2,7 meter lange og veje næsten 130 kg. Der er størst chance for at se disse flotte dyr langs Rio Negro i Amazonas.

7. Caipirinha

I Brasilien er caipirinha, hvad mojitoen er på Cuba! Du kan ikke rejse lang tid i Brasilien uden at smage på en (eller flere) caipirinhas! Denne læskende cocktail består af den brasilianske brændevin Cachaça, samt lime, sukker og is.

8. Samba

Samba er Brasiliens nationaldans, som ofte associeres med Rios karneval og den berømte sambaparade! Samba er dog ikke kun forbeholdt karneval - i Brasilien finder du nemlig utallige natklubber og barer, hvor du kan ryste kroppen til sambarytmer, uanset hvilken dag, det er i ugen. 

9. Amazonas og regnskoven

Amazonas-junglen er vedens største regnskov og et absolut must at opleve, når du er i Brasilien. Det er en helt unik oplevelse at sejle langs floden og lægge til ved de lokale landsbyer for at opleve deres fascinerende traditioner og tilværelse i regnskoven. Hvis du ikke er alt for bange for piratfisk kan du også få en utrolig oplevelse under vand og snorkle blandt tropiske fisk og lyserøde delfiner. 

10. Capoeira

Capoeira er en afrobrasiliansk dans og kampsport, hvor to personer kæmper uden at røre hinanden i en smuk og nærmest koreograferet dans. Hvis du opholder dig længe nok ved Copacabana i Rio vil du med garanti opleve en Capoeira opvisning.

11. Iguazu Falls

Iguazu Falls er et ufatteligt vandfald, som udgør næsten tre kilometer af grænsen mellem Brasilien og Argentina. De enorme mængder vand, der løber gennem Iguazu, brøler så højt, at det kan høres flere kilometer væk. Iguazu er en oplevelse, man skylder sig selv at opleve i sin levetid. 

12. Churrasco (Brasiliansk BBQ)

Churrasco er det brasilianske navn for barbecue. Hvis du er fan af et god grillmåltid, er der ikke så meget andet at sige end glæd dig!

13. Pantanal

Pantanal ligger i den sydvestlige del af Brasilien, hvor du får de absolut bedste muligheder for at opleve Sydamerikas fantastiske dyreliv. I dette sumpområde lever alligatorer, papegøjer, kaimaner, jaguarer, pumaer, aber, anacondaer og mange flere tropiske dyrearter.

14. Et perfekt udgangspunkt for resten af Sydamerika

Brasilien grænser op til de fleste andre sydamerikanske lande og fungerer derfor som det perfekte udgangspunkt for en rundrejse i hele kontinentet. 

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.