Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Sådan planlægger du din første backpackerrejse som en pro

Første backpackerrejse

Få 5 tips til planlægningen af din rejse

Sådan! Så er det endelig blevet din tur til at komme af sted på den helt store backpackerrejse. Fedt for dig! Og vi kan lige så godt sige det, som det er... Vi er misundelige. Der er noget helt specielt over den allerførste backpackerrejse og de oplevelser, der følger med.

Nå, lad os komme i gang med planlægningen!

Her får du 5 gode tips og tricks til hvordan du kan planlægge din backpackerrejse som en pro! Følelsen af at have alt under kontrol, når du hopper på flyet fra Danmark mod fjerne himmelstrøg gør bare turen ekstra god.

Den første ting du skal have styr på, er, surprise... Hvor du gerne vil rejse til. Der er dog flere ting, du skal tage højde for her.

1. Hvor vil du gerne rejse hen?

Det er nemt at lade sig rive med, når man kigger på verdenskortet. Du er naturligvis oppe at køre over, at du skal vælge hvor rejsen går til, men vores første råd er, at det handler om kvalitet frem for kvantitet. Desto flere destinationer du klemmer ind i din rejse, desto mindre får du faktisk set. Giv dig selv tid til at opleve den lokale vibe og de skjulte perler, frem for at rushe af sted. Du sparer desuden også både tid og penge, eftersom der går meget tid med at rejse til mange forskellige destinationer ligesom det koster penge.

Start med at lave en liste over de destinationer, der er must-visit. Så kan du lave en tilsvarende liste over nice-to-visit bagefter. Hvis der er tid på din rejse, kan du så tage hul på denne liste.

Planlæg din rute efter sæsonerne for hver destination, og sørg for, at du ikke skal flyve for meget frem og tilbage. Hvis du planlægger smart, kommer du længere for færre penge.

planlæg din backpackerrejse

2. Planlæg tiden så du får frihed

Når du ved hvilke destinationer, der er must-visits, skal du sikre dig, at du har tid nok til at nyde dem. Det er altid godt at indregne en lille buffer-periode i tilfælde af, at du liiige skal have et par dage mere med den søde Australier, du lige har mødt, eller hvis der var en adventure-tur, du ikke kunne gå glip af. Friheden til at kunne gøre hvad du vil, og ikke være presset på tid, er en af de gyldne regler, når du backpacker. 

Det er ikke sjovt at sige nej, når de backpackere du møder spørger, om du lige vil med til full moon party på Koh Phangan eller om du er frisk på at tage et dykkercertifikat i Fiji.

For at sikre dig endnu mere frihed, kan du med fordel booke fleksible flybilletter(det kan vi selvfølgelig også hjælpe med). At være spontan er fedt, men at være forberedt er endnu federe!

Planlæg din tid på en rejse

3. Money, money, money - Lav et budget for rejsen

 

Du er i et kompliceret forhold med din bankkonto, vi ved det godt. Vi har været på utallige backpackerrejser, og ved derfor, hvordan du laver det bedste budget til din backpackerrejse. Det er altid en god idé at splitte dit budget op i flere: Flybilletter, mad & overnatning, oplevelser, lokal transport samt til frihed og uforudsigelige omkostninger. Derudover er det altid godt at have en bufferkonto, som du kan tage fra, hvis det brænder på.

Lav en plan for hvor meget du kan bruge på hver del. På den måde er det nemmere at overskue, om der lige er råd til en opgradering af overnatningen for et par dage.

Derudover skal du i dit budget tænke over, hvilke steder det er, du gerne vil besøge. Det er markant billigere at backpacke i Asien end det er at rejse rundt i Australien eller New Zealand f.eks. Dit budget afhænger desuden af, om du er en 'jeg-kan-leve-på-en-sten'-type eller en 'vi-gør-det-bare-dét-lig'meget'-type.

Rejsebudget planlægning

4. Få styr på det praktiske

Det lyder nok kedeligt, og indrømmet, det er heller ikke den mest sexede del af planlægningen, men at få styr på det praktiske er noget af det allervigtigste. Hvis du ikke kan overskue at få styr på det praktiske, så kom forbi en af vores butikker til en snak, så planlægger vi i fællesskab. Vi har alligevel gjort det tusinde gange før!

Hvor skal du rejse hen? Skal du ansøge om visum, inden du ankommer til landet? Har du brug for vaccinationer? Hvordan er reglerne, når du rejser fra land til land?

Det er vigtige ting at have styr på, inden man rejser af sted. Nogle lande tillader eksempelvis ikke, at du ankommer til landet fra specifikke lande. Det er godt at vide, inden du booker din flybilletter. Husk i øvrigt, at dit pas ikke må løbe ud inden for 6 måneder efter ankomst i landet, da det ofte betyder, at du bliver nægtet indrejse. Det også altid en god idé at have en digital version af dine rejsedokumenter (f.eks. på Dropbox), hvis du skulle være uheldig at miste dem undervejs. 

Og sidst, men ikke mindst; investér i en ordentlig rejseforsikring. Vi kan ikke understrege vigtigheden af dette nok. Det sidste du har lyst til, er at stå uden rejseforsikring i udlandet, når uheldet er ude. Europæiske har en glimrende rejseforsikring til unge, som du kan læse mere om her. 

Få styr på det praktiske rejseplanlægning

5. Book smart or cry trying

Der er så mange grunde til at booke sin rejse smart aka i god tid. Én ting er, at du sparer penge ved at være ude i god tid, noget andet er, at du sikrer dig, at der er plads på den surfcamp eller på den adventure-tur, som du drømmer om. 
Surfcampen BLIVER fyldt op, og rundrejsen i Vietnam har heller ikke uendeligt med pladser, så det er altid smart at være ude i god tid. Hvis du er usikker på dine rejsedage for flybilletterne, er det altid en god idé at booke fleksible flybilletter. Så kan du ændre rejsedatoerne, hvis du har brug for det. Selv hvis det ind i mellem koster et ekstra gebyr at have fleksible flybilletter, så er det altid billigere end at booke en ny billet. 

Book smart rejseplanlægning

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.