{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Tag på rundrejse i Japan

rundrejse i japan
rundrejse i japan

Tag på rundrejse i Japans mystiske afkroge

Japan kan være et finurligt land at besøge. Kulturen er så forskellig fra vores egen herhjemme, storbyerne er STORE, og de japanske tegn forvirrer formentlig mere, end de er til gavn. For mange førstegangs-rejsende, er det derfor oplagt at tage med andre af sted på en rundrejse i Japan.

Jeg vil vide mere om rundrejser i Japan

Hvorfor tage på rundrejse i Japan?

Som sagt, så kan Japan være et tricky land at rejse rundt i på egen hånd, og derfor er en rundrejse med andre en oplagt mulighed. Du kan altid vælge at rejse på egen hånd efterfølgende, når du har fået smag for, hvad det vil sige at rejse rundt i Japan. På en rundrejse i Japan er du også så priviligeret, at det meste er planlagt for dig, så alt du skal er egentlig bare at læne dig tilbage og nyde rundrejsen sammen med de andre i gruppen. Transport og overnatning er klaret, og du har en lokalkendt guide med hele vejen rundt, så du altid har en go-to person, hvis der er ting, du er i tvivl om undervejs på rejsen.

Hvad kan man opleve på en rundrejse i Japan?

Japan er fyldt med oplevelser, og du kan både glæde dig til at tjekke store byer som Tokyo, Kyoto og Osaka ud ligesom der venter dig mere lokale oplevelser i små landsbyer, forbi smukke templer og langs det varierede naturlandskab. Glæd dig til at komme helt tæt på Japans mest autentiske kulturskatte, lær at håndtere et samuraisværd som en ægte ninja eller spis dig mæt i forrygende sushi!

Hvem tager på en rundrejse i Japan?

På en rundrejse i Japan kan du møde alle typer af rejsende. Aldersgrupperne kan variere, og det samme kan gruppesammensætningen - nogen tager af sted alene mens andre kommer i venne- eller kærestepar. Fælles for dem alle er dog, at de vægter det sociale ved at rejse sammen i en gruppe højt. Hvis du er i tvivl om en grupperejse er noget for dig, så skriv til os, så hjælper vi dig med planlægningen!

 

Hvorfor tage på rundrejse i Japan med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.