{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rundrejser i grupper

Boat Thailand Friends
Elise Boat Friends

Tag på den vildeste grupperundrejse

En rundrejse i gruppe er en fantastisk måde at opleve en destination på sammen med andre. Uanset om du rejser alene eller om I er flere af sted, så er det altid fedt at kunne dele sine oplevelser med andre. En grupperundejse består typisk af op til 20 andre eventyrlystne personer fra hele verden, og du vil komme til at få nogle gode venskaber på kryds og tværs i gruppen. 

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvad indeholder en grupperundrejse?

Indholdet på den specifikke tur er meget individuelt. Nogle ture inkluderer al overnatning, måltider og aktiviteter, mens andre indeholder enkelte måltider og overnatning. Du kan altid læse mere om, hvad den enkelte tur indeholder. Hvis du er i tvivl, kan vores rejsekonsulenter også være behjælpelige med info på turene, afgange, og hvordan du planlægger turen til at passe med resten af dit program.

Grupperejser med andre unge

Hvis du drømmer om at tage på en grupperejse med andre unge, er du havnet det rigtige sted. Vi samarbejder med mange forskellige turoperatører, der i langt de fleste tilfælde tilbyder fede rundrejser i grupper med andre unge. Hvis du ikke orker selv at planlægge din rejse, eller har brug for en rundrejse med andre fordi du rejser alene, så kan vi hjælpe dig med den fedeste grupperundrejse, uanset om du er til adventure eller smuk natur. 

Hvor kan man tage på rundrejse henne?

Du kan sådan set tage på rundrejse i hele verden. Du kan både rejse i enkelte lande, kontinenter eller på tværs af kontinenter, hvis du har mod på en af de lange rundrejser. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags rundrejse, der er noget for dig, så er vi altid klar på at hjælpe dig med planlægningen. 

Hvorfor tage på rundrejse med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.