{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Belgien


en studerende på studietur til Belgien kigger på floden

Rejs på studietur til hyggelige Belgien. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur til Belgien. Vi har adgang til billige billetter og I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly til Belgien. Og vi tager os af alt det praktiske for jer.

En studietur til Belgien er hyggeligt, overskueligt og det er nemt at rejse dertil. Vi skræddersyer jeres studietur til Belgien ud fra jeres budget og ønsker. Kontakt os idag og modtag et uforpligtende tilbud.

Bruxelles er uden tvivl den mest populære destination for studierejser til Belgien. Vi arrangerer studieture til alle byer i Belgien.

Få et gratis tilbud

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC kort til alle lærere
 • Next Stop (om Bruxelles)
 • 24-timers nødtelefon under hele studierejsen til Belgien
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Belgien. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Vedr. togrejser:

Prisen med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Smeltedigel af kulturer og EU institutioner

Egentlig hedder den belgiske hovedstad 'Bryssel' på dansk. Men efterhånden er både den franske stavemåde og udtale, Bruxelles, blevet den gængse, måske på grund af den megen omtale af EU.

Belgien - nærmere betegnet Bruxelles er nemlig hjemsted for mange af EU-institutionerne, inklusive Kommissionen, og byen er også det ene af Europa Parlamentets to mødesteder (det andet er Strasbourg) samt sæde for NATO. Med så mange politikere og embedsmænd i en by, følger der nogle ting med – blandt andet gode restauranter, og Bruxelles bugner af dem! Byen er især kendt for sine fortrinlige fiskerestauranter, men kødspisere behøver nu ikke at fortvivle. Måske I skal have moules frites på en af Belgiens mange restauranter på studieturen til Belgien.

Det siger vores kunder

Det var en meget fin behandling, Frederiksberg Sogns Pigekor fik m.h.t. en studierejse til Bruxelles. Der var en fin information, servicen var i top, spørgsmål blev besvaret professionelt, effektivt og i en særdeles fin tone. Vi har før rejst med KILROY (bl.a. Paris, Island og USA) - og også her var servicen og effektiviteten helt i top. Næste gang, vi rejser udenlands, så henvender vi os til KILROY, - så ved vi, at alt er som det skal være! BRAVO og TAK!

Lis V,

Leder af Frederiksberg Sogns Pigekor

I skal have rigtig meget ros for at være så behjælpelige i planlægningsprocessen og finde løsninger på trods af mange ændringer og spørgsmål.

Cathrine,

Frederikssund Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studietur til Belgien.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studierejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Belgien. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole

Forslag til oplevelser

Godt at vide

Eksempler på faglige oplevelser på jeres studietur til Belgien

Besøg i EU Institutionerne

Det faglige besøgsprogram om EU, afhænger meget af jeres interesseområder. Fagligt indhold kunne f.eks. være et (eller flere) af følgende emner; udvidelsen mod Øst, miljø, landbrugets rolle i EU eller andet. Besøget omfatter en kort rundvisning i Plenarsalen samt møder med forskellige repræsentanter og lobbyister indenfor jeres interesseområde. Udbyttet af besøget er derfor helt afhængig af fokusområde på jeres studietur til Belgien - uanset vil I få et bedre indblik i EU´s arbejde ”bag dørene”.

Besøg på chokoladefabrikken Duval

Belgien er berømt for sin chokolade. Duval arbejder kun med naturlige produkter. Her vil I få forståelse for hvordan den belgiske chokolade først bliver forarbejdet og senere videresendt til de mange chokoladeforretninger i Belgien og den øvrige verden. Eleverne vil få indblik i virksomheds strategi samt distribution og selvfølgelig en lille smagsprøve. Et hyggeligt og lærerigt virksomhedsbesøg på studierejsen til Belgien.

Besøg på bryggeriet Cantillon

At besøge det familie ejede bryggeri Cantillon i Bruxelles er et must når I er i Bruxelles. Intet har ændret sig siden år 1900 hvor familien Van Roy-Cantillon grundlagde bryggeriet. Opnå større viden omkring den traditionelle måde at brygge øl på og hvordan det var at drive et bryggeri under den industrielle revolution.

Belgiens historie på studieturen til Belgien

Belgien præges først og fremmest af to folkeslag og regioner: Flandern i den nordlige del af Belgien og Vallonien i syd. Vallonien var oprindeligt den rigeste del af landet, da det var her hovedparten af Belgiens sværindustri og minedrift var placeret. Men da den tunge industri mistede betydning, overtog den nordlige Flandern og det nordlige Belgien den økonomiske førertrøje.

Flandern og Vallonien ligger traditionelt i konstant kappestrid med hinanden, og rivaliseringen har nogle gange været så intens, at den har truet med at rive Belgien midt over. Det belgiske kongehus har dog virket som en forsonende og samlende faktor, så Belgien har bestået som en samlet land.

En studietur til Belgien må næsten indeholde et besøg i Bruxelles. Bruxelles er ikke bare Belgiens, men hele Europas hovedstad, hvor EU har sit hovedsæde - og i øvrigt også Nato. Bruxelles er dog ikke kun supereuropæere. Byen er en af Europas flotteste og mest velbevarede, da Bruxelles slap nådigt gennem den 2. verdenskrig. Blandt højdepunkterne er Grand Place, byens centrale plads, som er en af Europas smukkeste. Desuden er Manneken Pis oplagt. Statuen af den lille dreng, der står og tisser, og har gjort det siden 1619.

Tilbage til toppen

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.