Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Studietur til Bruxelles


flotte bygninger med mange detaljer på studieturen til bruxelles

Rejs på studietur til historiske Bruxelles. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Bruxelles. Vi klarer det praktiske for jer, og I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

Oplev Europas politiske hovedby på en studietur til Bruxelles. Som destination for en studierejse eller skolerejse byder Bruxelles på en nænsom blanding af fornemme bygninger og moderne skyskrabere. Bruxelles er en selvsikker hovedstad, som mange besøgende hurtigt kommer til at synes om. Vi skræddersyer jeres studietur til Bruxelles ud fra jeres budget og ønsker.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Bruxelles

 • EU institutionerne danner grundlag for spændende ny viden
 • Musées Royaux des Beaux Arts - over 20.000 værker fra 1400-tallet og frem
 • Waterloo - hvor Wellington slog Napoleon
 • Bruxelles er en overskuelig størrelse til en studietur - også for de yngre elever

Kontakt os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Next Stop (om faglige oplevelser i Bruxelles)
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Bruxelles
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Bruxelles. Hør mere hos en rejsekonsulent.

se mannequin pis på studierejsen til bruxelles

Kort sagt må I ikke gå glip af:

 • Grand Place
 • Ommegang
 • Manneken Pis
 • EU-institutionerne
 • Atomium
 • Mini-Europa
 • Tegneseriemuseet
 • Udflugt til Brügge
 • Udflugt til Waterloo
Læs mere

Det siger vores kunder

Det var en meget fin behandling, Frederiksberg Sogns Pigekor fik m.h.t. en studierejse til Bruxelles. Der var en fin information, servicen var i top, spørgsmål blev besvaret professionelt, effektivt og i en særdeles fin tone. Vi har før rejst med KILROY (bl.a. Paris, Island og USA) - og også her var servicen og effektiviteten helt i top. Næste gang, vi rejser udenlands, så henvender vi os til KILROY, - så ved vi, at alt er som det skal være! BRAVO og TAK!

Lis V,

Leder af Frederiksberg Sogns Pigekor

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studierejse til Bruxelles.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Bruxelles har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Bruxelles. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Bruxelles

Godt at vide

Oplevelser på en studietur til Bruxelles

Bruxelles hører ikke til blandt Europas største hovedstæder. Men der er alligevel en masse muligheder for dem der tager på studietur til Bruxelles. Byen er hyggelig og ganske overskuelig med godt en million indbyggere. Blandt seværdighederne er den centrale plads, Grand-Place, der er en af Europas aller smukkeste, Det belgiske tegneseriecenter (mange berømte tegneserier, ikke mindst Tintin, er skabt af belgiske tegnere) samt fontænen Manneken Pis, hvor turister flokkes for at fotogafere den lille, nøgne, tissende dreng. Der findes faktisk også en kvindelig pendent til Manneken i Bruxelles, nemlig Janneke Pis, der dog langt fra er lige så berømt. Siden Bruxelles også blev EUs hovedstad, har den været pakket med bureau- og eurokrater, som har givet byen en atmosfære af travl effektivitet uden ligefrem at få den til at boble over af glæde. Byen er grundlagt langs fem boulevarder kendt som Petit Ring. På en studietur til Bruxelles må I også forbi hjertet af Bruxelles hvor I finder Grand Place, uden tvivl Europas smukkeste plads. Rundt om Grand Place finder I museer, arkitektoniske skatte og diverse mærkværdigheder, der vil være oplagte seværdigheder på en studierejse til Bruxelles.

Mod syd er den berømte Manneken Pis, der er en statue af en dreng, der tisser på et gadehjørne. Bruxelles restaurantsområde ligger på Rue des Bouchers (Slagtergaden) nær Grand Place. Og så må man ikke glemme det belgiske øl på. Blandt øl-entusiaster regnes belgisk øl for noget af verdens mest interessante – ikke mindst det øl, der er brygget af trappistmunke. Der er rig lejlighed til at smag på noget af verdens bedste øl på de mange caféer, værthuse og natklubber. I kan også besøge flere bryggerier på studieturen til Bruxelles.

Selv om Bruxelles i dag er overvejende fransktalende, har borgerne krav på at kunne blive betjent af offentlige myndigheder (for eksempel på sygehusene) på både fransk og flamsk. Når man færdes i byen lægger man også straks mærke til, at gadenavne, reklamer o.s.v. vises på begge sprog. 

Hoteller og hostels for studierejser til Bruxelles

Vi har nøje testet og udvalgt hoteller, hostels og vandrehjem i Bruxelles som er ideele grupper på skolerejse og studietur til Bruxelles. Læs mere om de forskellige muligheder, og kontakt en rejsekonsulent, hvis I ønsker at få information om hvilken type indkvartering der passer til jeres budget, lokation og gruppe. Vi har flere overnatningssteder i Bruxelles end dem der vises på kortet.

Madoplevelser på studierejsen til Bruxelles

Om der er noget, man skal huske at prøve? Ja, hvis man kan lide skalddyr, er belgiernes ”pølsevogne” hvorfra der serveres friskkogte muslinger med pommes frites "Moules Frites" (som belgierne hævder at have opfundet) himmelske. Hvis ikke man bryder sig om smagen af hav, kan man altid i stedet mæske sig i en varm belgisk vaffel, eventuelt serveret med chokoladesovs og flødeskum.

Godt at vide inden studieturen til Bruxelles

Bruxelles' mange internationale funktioner slår igennem for fuld kraft, når man kigger på byens befolkning. Over en tredjedel af Bruxelles' indbyggere er udlændinge, og byens internationale atmosfære mærkes tydeligt over hele byen. Læg hertil Belgiens fortid som kolonimagt, der også bidrager til byens mangfoldighed.

Bruxelles er rig på smukke historiske palæer og slotte, fx kongeslottet Palais Royal eller Justitspaladset, der er hjemsted for Bruxelles domstole. Også den store plads Place Royale er imponerende med sine mange palæer. Men vil du have belgiske kulturoplevelser, der trækker i en helt anden retning, så hør her: Belgien har fostret en række af verdens bedste tegneserietegnere med Tintins fader, Hergé som den mest prominente. Besøg Bruxelles' tegneserie-museum, og fordyb dig i figurer som Tintin, Lucky Luke, Vakse Viggo og Smølferne. Et sjovt indspark på jeres studietur til Bruxelles.

Er det alternativ arkitektur der trækker på jeres studierejse, er Bruxelles også leveringsdygtig: Bruxelles var i 1958 vært for verdensudstillingen, og i den anledning opførte man en gigantisk kopi af et molekyle, bedre kendt som Atomium. Den 102 meter høje skulptur med de seks store kugler i hvert hjørne, er netop blevet renoveret for et større millionbeløb, og fremstår nu næsten som ved indvielsen i 1958. Publikum kan gå rundt inde i Atomium og bl.a. se skiftende udstillinger.

Der er meget at glæde sig til på en studietur til Bruxelles.

Tilbage til toppen

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.