{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Tallinn


se de fine huse på jeres studietur i tallinn

På em studietur til Tallinn venter der en spændende historie og flotte bygninger. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Tallinn.

Tallinn betyder egentlig 'danskerbyen' eller 'danskerborgen', hvilket refererer til den gamle fortælling om, at det danske flag, Dannebrog, faldt ned fra himlen og landede her i år 1219. Estland var herefter danskstyret i en periode på omkring 100 år, hvilket stadig kan ses i byen den dag i dag. Tallinn har utrolig meget historie, hvilket gør byen oplagt som destination for en studietur eller studierejse.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Tallinn
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere nætter på jeres studietur til Tallinn. Kontakt en rejsekonsulent og hør mere.

 

brostensbelagte gader i tallinn

Dette skal I opleve på jeres studietur til Tallinn:

 • Den smukke rådhusplads i hjertet af den gamle bydel
 • Slottet Toompea
 • Domkirken i Tallinn
 • Stedet hvor Dannebrog faldt ned fra himlen
 • Alexander Nevski-katedralenr
 • Kadriorg-parken
 • Den gamle bydel som helhed

Tallinn er en gammel by med en velbevaret gammel bydel fra middelalderen - en bydel der i øvrigt blev føjet til UNESCOS verdensarvsliste i 1997. Byen er nærmest som et stort museum uden loft, og en vandretur i byen er som at tage tilbage i tiden, hvilket er perfekt til en studietur eller skolerejse.

I Tallinn finder I smukke snævre brostensbelagte gader, flotte pladser, majestætiske kirker og en fantastisk velbevaret gammel bymur. Udenfor den gamle bydel finder I i dag en moderne by med alt der dertil hører. Esterne vil virkelig gerne vise verden, at de er en moderne og uafhængig nation, og byder derfor alle gæster varmt velkommen. I kan glæde jer til at møde esterne på jeres studietur til Tallinn.

Det siger vores kunder

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

I skal have rigtig meget ros for at være så behjælpelige i planlægningsprocessen og finde løsninger på trods af mange ændringer og spørgsmål.

Cathrine,

Frederikssund Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studietur til Tallinn.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Tallinn. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Tallinn

Godt at vide

Læs om Tallinns historie på studieturen

Ifølge overleveringen faldt Dannebrog ned fra himlen i Tallinn i 1219, og det vendte krigslykken for de kæmpende danske styrker. Tallinn er med andre ord en by, hvis historie går langt tilbage, og en by der konstant har bevæget sig rundt i grænselandet mellem øst og vest - med skiftende held.

I skal også opleve forsvarsmuren på studierejsen til Tallinn. Tallinns gamle forsvarsmur hører også til en af de bedst bevarede i Europa. I 1500-tallet var muren fire kilometer lang og havde 46 tårne. I dag er over to kilometer af muren bevaret, og 26 af de gamle forsvarstårne står stadig. Mest imponerende ser det ud ved byporten mod øst, Viru-porten, hvor der også findes et langt stykke af den gamle bymur.

Tallinn og Estland har historisk haft en omtumlet tilværelse, og har været kastebold mellem øst og vest. Estland blev første gang selvstændigt i 1918, da landet benyttede den russiske revolution til at erklære sin selvstændighed. I 1940 anekterede Sovjetunionen Estland, men allerede året efter kom tyskerne forbi, og besatte Estland - en besættelse, der varede indtil 1944, og som lagde store dele af Tallinn i ruiner - men heldigvis ikke den gamle bydel. I 1991 efter Sovjetunionens sammenbrud blev Estland så igen selvstændigt, og for at markere den nye tilknytning til vesten blev Estland i 2004 medlem af både Nato og EU.

Oplev Tallinns centrum på studierejsen

Det er Tallinns smukke gamle middelaldercentrum, der er det absolutte højdepunkt, når I besøger byen på en skolerejse eller studietur. Rådhuspladsen er fantastisk med sine smukke gamle huse, men hele den gamle middelalderby er intakt med sine gamle smalle gader, og centrum har stort set stået uberørt siden byhusene blev opført tilbage i 1500-tallet.

Tallinns gamle forsvarsmur hører også til en af de bedst bevarede i Europa. I 1500-tallet var muren fire kilometer lang og havde 46 tårne. I dag er over to kilometer af muren bevaret, og 26 af de gamle forsvarstårne står stadig. Mest imponerende ser det ud ved byporten mod øst, Viru-porten, hvor der også findes et langt stykke af den gamle bymur.

Hvis I er til shopping på studieturen til Tallinn så er den gamle middelalderby stedet med masser af hyggelige specialbutikker. Priserne har fået sig et godt skub i vejret i forhold til lige efter østblokkens opløsning, men du kan stadig gøre en god handel i Tallinn. Specielt hvis du er på udkig efter kunsthåndværk. Tallinn har også fået flere internationale forretningskæder, og har også et par store varehuse, bl.a. en udgave af det finske Stockmann.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.