{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Israel


se de golde ørkener på studieturen til Israel

Rejs på den bedste studietur til Israel. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Israel. Vi har adgang til gode priser på skolerejser og studierejser til Israel pga. vores specialaftaler med flyselskaberne.

Vi skræddersyer spændende studieture og grupperejser til Israel. Oplev den spændende og unikt placerede storby - Tel Aviv. Tel Aviv har en smuk beliggenhed ud til Middelhavet og repræsenterer den dag i dag, en moderne storby. Det er også muligt at kombinere Tel Aviv og Jerusalem.

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet?

  • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
  • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
  • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
  • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
  • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
  • Digitalt ITIC kort til alle lærere
  • Alle skatter og afgifter
  • 24-timers nødtelefon under hele jeres studietur til Israel
  • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Israel. Hør mere hos en rejsekonsulent.

pige i det døde hav

Godt at vide inden studieturen til Israel

Israel ligger i den vestlige del af Mellemøsten, omgivet af arabiske lande med Egypten i syd samt Jordan og Syrien i vest. Siden Israel blev proklameret som selvstændig, jødisk stat i 1948 har landet ligget i stridigheder med flere af disse naboer og ikke mindst de palæstinensiske befolkningsgrupper i landet, men trods krige og uro er Israel stadig et populært rejsemål.

Mange kommer for at opleve den smukke natur og de imponerende historiske og religiøse monumenter, men også dykkerferie ved Det døde Hav, riverrafting på Jordan floden og badeferie ved Middelhavet tiltrækker mange.

Måske netop på grund af disse regler er maden i Israel nærende, fedtfattig og velsmagende - det gælder ikke mindst den israelske nationalsnack, falafel, der består af et pitabrød fyldt med friturestegte kugler af blendede kikærter og krydderier samt salat.

En studietur til Israel er super spændende og vi skræddersyer jeres skolerejse eller studierejse til jeres behov, ønsker og budget

Det siger vores kunder

Generelt var vi meget tilfredse med at købe vores flybilletter gennem jer! I har virket til at have styr på det og der har ikke været noget forvirring, hvilket har gjort det trygt at købe flybilletter hos jer. Derudover har I sørget for en god pris, og det var rart at I var fleksible ift at indbetale 2. rate.  Til lignende ture, vil vi klart overveje at bruge jer igen.

Ida-Marie Olsen,

Studenterforening ved Københavns Universitet

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Israel. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Israel

Godt at vide

Om jeres studietur til Israel

Israel byder på et mangfoldigt kulturliv og en lang historie, som I skal opleve på studieturen til Israel. Klimaet i Israel er tempereret og det er ideelt at kombinere by og strandlivet på jeres studierejse til Israel. Hop i det varme Rødehav efter en spændende dag med aktiviteter eller sigt mod det salte Døde Hav, som er en helt unik oplevelse.

På jeres studietur til Israel vil I mærke at landet byder på mange kulturer og indflydelse fra de omkringliggende lande. I Israel tales der ikke kun hebraisk, I vil også høre arabisk og endda russisk og fransk.

Staten Israel blev oprettet i 1948. I Jerusalem vil I opleve seværdigheder og monumenter fra tre verdensreligioner. Religion og historie er derfor ideele områder at kaste sig ud i på studieturen til Israel.

Modtag vores hjælp med jeres studietur til Israel. Vi gør det nemt for jer at rejse af sted på grupperejse til Israel, og hvis I ønsker det, kommer vi gerne med forslag til udflugter og studiebesøg, så I får planlagt en studierejse til Israel med både socialt og fagligt indhold.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.