{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Tel Aviv


nyd stranden i Tel Aviv på skolerejsen til Tel Aviv

Rejs på en spændende studietur til Tel Aviv. Hos os er det altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på en grupperejse eller studietur til Tel Aviv. Vi har adgang til gode priser på skolerejser og studierejser til Tel Aviv pga. vores specialaftaler med flyselskaberne. Vi sørger for at I får den bedste studietur til Tel Aviv.

Tel Aviv er Israels næststørste by med omkring 400.000 indbyggere, men er centrum for den største metro-region i Israel med omkring 4 mio. indbyggere. Tel Aviv er med sin internationale lufthavn, og et godt udbygget vejnet, det perfekte udgangspunkt for at udforske resten af Israel på en studietur eller studierejse.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Alle skatter og afgifter
 • 24-timers nødtelefon under hele studierejsen til Tel Aviv
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Tel Aviv & Jerusalem - kombination

 • Alt ovenstående er inkluderet 
 • Overnatning er baseret på 3 nætter i Tel Aviv og 3 nætter i Jerusalem på hostel inkl. morgenmad

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Tel Aviv og Israel. Hør mere hos en rejsekonsulent.

bygninger og havnen i Tel Aviv

Om studieturen til Tel Aviv

Tel Aviv ligger ved Middelhavet og byen har hastigt udviklet sig til en moderne storby med museer, markeder, cafeer og et livligt aften/natteliv. Byen er desuden Israels omdrejningspunkt inden for handel, kultur og finans, på trods af det faktum, at det hverken er landets største by eller hovedstad.

I årene omkring 2. verdenskrig steg emigrationsbølgen til Israel i hastigt tempo, og Tel Aviv voksede sammen med nabobyen Jaffa, som ind til da, havde været domineret af muslimer. Med den store emigration efter krigen kom muslimerne i mindretal og er blevet fordrevet til bl.a. Gaza. Tel Aviv har altid haft en central placering i historien, bl.a. var den udgangspunkt for vejen til Orienten.

Det siger vores kunder

Vi havde en super tur. Vi oplevede ingen problemer undervejs, og vi har været meget tilfredse med din indsats. Vi vil helt sikkert bruge KILROY fremadrettet.

Sofie M. P.,

Underviser på Uddannelsescenter Holstebro

Når jeg bestiller studietur hos jer oplever jeg service, hurtighed, professionalisme, venlighed og omsorg for, at aftalerne overholdes og at vi får det, vi har ønsket. Med KILROY i ryggen er det ingen sag at rejse til pulserende storbyer med en flok unge mennesker. I følger os fra start til slut, og det bliver simpelthen ikke bedre.

Tania,

Morsø Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studieturen til Tel Aviv har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse eller skolerejse. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Tel Aviv

Godt at vide

Udflugter under studieturen til Tel Aviv

Med sin unikke placering i geografien er Tel Aviv det ideelle udgangspunkt for udflugter til de fleste af Israels øvrige seværdigheder f.eks. Vestbredden, Galilæa, Jerusalem, Bethlehem, Gazastriben og Negev-ørkenen.

Godt at vide inden jeres studietur til Tel Aviv

Tel Aviv blev etableret ved staten Israels grundlæggelse i 1948 og ligger centralt i Israel, tæt på grænsen til Vestbredden. Selvom landets hovedstad officielt hedder Jerusalem, holder mange ambassader og internationale virksomheder til i Tel Aviv. Tel Aviv er Israels handels-, finans- og kulturcentrum. Tel Aviv byder ikke mindst på en sorgløs atmosfære og et omfattende natteliv og appellerer til den moderne turist på jagt efter storbyens puls og stemning.

Shopping og mad på studierejsen til Tel Aviv

Tel Aviv har et væld af store indkøbscentre, elegante og dyre forretninger, mange store luksushoteller, cafeer og restauranter, en flot strandpromenade, marina med lystbåde, det kendte Carmelmarked, museer og Diamantbørsen. Der er mange muligheder for shopping på skolerejsen eller studierejsen til Tel Aviv.

Som international metropol er Tel Aviv ikke just hjemsted for den ortodokse jødedom, men det er en god ide at kende betydningen af kosher og de jødiske spiseregler - altså hvilken slags mad, troende jøder må spise. For jøder er det eksempelvis forbudt at spise svinekød, råt kød og alle slags skaldyr. Kød og mejeriprodukter må ikke serveres samtidig, og maden må ikke indeholde gelatine - animalsk stivelsesmiddel.

På omtrent hvert gadehjørne i Tel Aviv har du mulighed for at smage den israelske nationalsnack, falafel, der består af et pitabrød fyldt med friturestegte kugler af blendede kikærter og krydderier samt salat.

Vejret i Tel Aviv

Tel Aviv er en af de toneangivende byer i et land halvt så stort som Danmark. Alligevel kan du opleve vidt forskellige klimaer, alt efter hvor i landet, du rejser. Klimaet i Tel Aviv er subtropisk med varme, tørre somre og en regnperiode fra november til april, men i resten af landet kan klimaet være anderledes.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.