{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Firenze


en ung dansk gruppe på studietur i firenze med deres lærer

Rejs på en spændende studietur til historiske Firenze. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studierejse eller studietur til Firenze. I bestemmer selv om I vil rejse med tog, bus eller fly på jeres studietur til Firenze. Uanset hvilken transportform I vælger, har vi gode priser til jer pga. vores specialaftaler med vores leverandører.

En studietur til Firenze i Toscana-regionen er en rejse tilbage i tiden. Tilbage til renæssancen hvor kunst, arkitektur og stolthed prægede det nordlige Italien.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transport med fly t/r til Firenze inkl. bagage
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning i en hytte på en campingplads i flersengsværelse ekskl. morgenmad (i perioden 01/03-31/10 er morgenmad inkluderet i prisen, ellers er den eksklusiv)
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Next Stop om fagligt program i Firenze
 • Fagligt kompendium om Firenze
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Firenze.
 • Alle skatter og afgifter - dog ekskl. lokal turistskat, som skal betales på stedet.
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres skolerejse til Firenze. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Vedr. studietur til Firenze med tog:

Prisen på studietur til Firenze med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Læs mere om studietur med tog.
danske unge på studierejse til firenze ser byens attraktioner

Oplevelser og aktiviteter på jeres studietur til Firenze

 • Duomo
 • Palazzo Vecchio
 • Uffizi gallerierne
 • Palazzo Pitti
 • Medici paladset
 • Boboli Gardens
 • Ponte Vecchio
 • Piazza della Signoria
 • Fodboldkamp med Fiorentina

Det bør I se udenfor Firenze:

 • Siena, den fascinerende middelalderby
 • San Gimignano, byen med de smukke tårne
 • Pisa med det skæve tårn
 • Lucca

Det siger vores kunder

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid

Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.

ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7

Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.

skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent

I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Firenze. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Firenze

Godt at vide

Kunst på studierejsen til Firenze

Det er svært at undgå at udforske kunst, kultur og historie på jeres studietur til Firenze. I bedste italienske stil er de gamle bygninger velbevarede, og når man går over den forunderlige Ponte Vecchio, er det på tide at stoppe op og se sig omkring. Kig op på husene og boderne der er stablet ovenpå hinanden som kasser midt på broen. Kunsten i Firenze opleves som regel i byens mange palazzoer, hvor verdenskendte kunstnere som Michelangelo, Rafael, Botticelli og Leonardo da Vinci hænger. Den flotte kunst findes dog ikke kun på malerier. I Firenze ligger utallige kirker og klostre, hvor udsmykningen og arkitekturen er den smukkeste kunst i sig selv. Firenze byder også på de kendte piazzaer (åbne pladser), hvor særligt Michelangelos skulpturer pryder gadebilledet. 

Kunstmuseet Uffizi-galleriet er beviset på den righoldige kunsttradition i Firenze. Museet regnes for et af verdens bedste kunstmuseer, og rummer værker af notabiliteter som Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raphael, Rubens og Rembrandt. Ja, en studietur til Firenze vil uomtvisteligt handle om kunst.

Kunst krydret med gastronomi 

Kunst i Firenze betyder ikke kun visuelt guf. Toscana regionen og Firenze er frem for alt verdenskendt for de gastronomiske oplevelser. Det er da heller ikke for ingenting, at byen er fyldt med caféer, hosteria’er og trattoria’er, hvor I på jeres studietur til Firenze kan snuppe en frisk risotto, en varm cappuccino eller bare en sød tiramisu på vej mod andre ærinder. Husk at nyde den gode mad på jeres studietur til Firenze.

Fagligt program på studieturen til Firenze

Vi tilbyder at arrangere faglige ture og oplevelser på jeres studietur til Firenze og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi sammensætter gerne et program som er tilpasset lige netop jeres behov og ønsker for studierejsen til Firenze.

Dette er blot eksempler på fagligt program på studieturen:

 • Besøg en modevirksomhed i Firenze fx taskefirmaet Lotti eller jakkefirmaet Gallotti
 • Besøg et kemisk laboratorium i Firenze fx et kemisk laboratorium som analyserer vin, olivenolie mm.
 • Studiebesøg til Carrara og Marmor - verdens ældste industriområde

En studierejse til Firenze kræver desuden mange kilometer i benene, men stop vil der også være mange af. Fristelsen for at sætte sig ved et af de hyggelige og autentiske steder kan nemt blive for stor. Firenze er en historietime, billedkunsttime og madlektion på én og samme tid. Perfekt til en god studietur eller en hyggelig skolerejse.

Godt at vide inden studieturen til Firenze

Firenze har gennem tiderne altid virket som en magnet på kunstnere fra det øvrige Europa. Således regner man med, at ikke færre end 350 af de 1.000 største europæiske kunstnere gennem de sidste 1.000 år har boet eller arbejdet i Firenze. Selv H.C. Andersen lagde vejen forbi - det var i 1834.

Firenze bugner af historiske bygninger, kirker og palæer i verdensklasse, der spænder over en tidsperiode på mere end 1.000 år. Så på en studietur til Firenze skal man bestemt have tid til at gå rundt i byen, nyde stemningen og indsnuse de utallige indtryk.

De to mest markante pejlemærker på himlen over Firenze er tårnet på Palazzo Vecchio og kuplen over Firenzes domkirke, Santa Maria-katedralen. Den massive tilstedeværelse af historiske bygninger er også forklaringen på, at Firenze har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 1982.

Der er meget at glæde sig til på jeres studietur til Firenze.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.