{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Italien


en gruppe unge vandrer på en grupperejse og studietur i Italien

Leder I efter en fantastisk studietur til Italien? Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studierejse eller studietur til Italien. Vi har adgang til billige priser for grupper, og vi sørger for, at I får verdens bedste studietur til Italien.

Italien er et opbevaringssted af sensoriske fornøjelser. Landet har alt fra kunst til mad, en fantastisk og varieret natur,  og en flamboyant mode - Italien har det hele. Italien er også det land der bragte os "Slow Food", hvor der er fokus på friske råvarer og traditionel madlavning. Og hvad der startede som en lokal italiensk protest mod fastfood, er nu blevet en verdensomspændende bevægelse. Uanset hvad jeres faglige indgangsvinkel til jeres studietur til Italien skal være, så rummer landet det I leder efter.

De mest populære byer til studieture i Italien er uigenkaldeligt:

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende (rabatter i Italien og resten af verden)
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere (rabatter i Italien og resten af verden)
 • Fagligt kompendium (Firenze & Rom)
 • 'Next Stop' om faglige ture (Firenze & Rom)
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Italien
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: Ved egen bus: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på skolerejsen eller studieturen til Italien. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Oplev de evige stæder på studieturen til Italien

Vælger I den klassiske studietur til Rom oplever I ’Den evige stad’, men Italien byder også på mange andre fantastiske storbyer – de lidt mindre. I kan fx tage på studietur til Milano i Norditalien, hvor mode, design, stilfulde mennesker, smukke pladser og kirker (fx imponerende Duomo Milano) og byens to fodboldhold – og rivaler – Milan og Inter mødes. Hvad med at opleve en spændende kamp live på San Siro?

En studietur til Firenze er også et besøg værd på jeres studietur til Italien, og så er der selvfølgelig spændende Napoli og Pompeii, den ’forstenede’ by der blev begravet i aske fra vulkanen Vesuv i år 79 efter Kristi fødsel. Pompeii og vulkanen ligger lidt syd for Napoli, og begge er et spændende bekendtskab, alt efter om I er til et stykke kultur fra oldtiden eller stejle vulkanskrænter.

Det er svært at sige, hvilken by I skal vælge til jeres studierejse eller skolerejse til Italien – de oser alle af charme og de mange velbevarede kirker og pladser, smalle gader, hyggelige restauranter, italienernes passion og temperament summer på hvert gadehjørne.

På jeres studietur til Italien skal I desuden opleve middelaldercharmen og landets fantastiske kulturskatte. Italien har flere UNESCO World Heritage sites end noget andet land på jorden. Dens store Città d'Arte(byer af kunst), som Rom, Milano og Firenze, har tiltrukket mange besøgende i århundreder, og med god grund. Til tider synes det som om, at Italien hviler på dets kunstneriske laurbær. Dette er dog ikke helt sandt.

Det siger vores kunder

Michelle, vi har endnu en gang haft et meget tilfredsstillende samarbejde med dig. Du er meget hurtig, professionel og hjælpsom, så vi håber, at vi også fremover, kan arrangere studieture i samarbejde med dig.

Christina ,

Hjørring Private Realskole

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Italien har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Italien. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Italien

Godt at vide

Udenfor Italiens storbyer

Sideløbende med Italiens kunstskatte, vil I finde masser at holde jer beskæftiget med. De mange smukke italienske storbyer bliver man aldrig træt af. Og ønsker man alligevel variation, er der masser af muligheder for at tage på ture ud af byen, og lade sig omfavne af den smukke natur og de enorme bjerge. Vi kan fx hjælpe jer med at arrangere guidede vandreture, kajakture og cykelture udenfor Italiens storbyer.
Men snyd ikke jer selv for at sidde på en café, og lade den italienske livsstil snige sig ind på jer, imens I nyder den lune Middelhavssol.

Studierejse til andre byer i Italien - Venedig, Pisa, Palermo eller Bologna?

En studietur til Italien kan naturligvis gå til andre spændende byer end de ovennævnte.
Kontakt os og vi sender jer et tilbud på transport og overnatning for hele gruppen. 

Studietur til Venedig

Markuspladsen er Venedigs centrale plads, og ud til pladsen ligger overraskende nok Markuskirken med sine fem imponerende kupler. Markuspladsen ligger imidlertid så lavt, at den jævnligt er oversvømmet med flere centimeter vand. Når det sker, lægges der gangbrædder ud, så turisterne kan færdes tørskoet. Rialto-broen er heller ikke til at komme uden om. Eller rettere over. Broen går nemlig over Grand Canal, og var i mange år den eneste forbindelse over kanalen og var derfor en vital del af Venedigs infrastruktur. Fra broen er der en flot udsigt over Grand Canal.

Venedig har imidlertid det problem, at byen synker. Det er ret uheldigt, når store dele af den gamle by er bygget på træpæle ude i den lavvandede lagune. I takt med at de gamle træpæle rådner, synker byens smukke palæer tættere og tættere ned mod vandoverfladen, og mange dommedagsprofeter har gennem tiden bebudet Venedigs undergang. Men byen står der endnu, og der tænkes mange tanker over, hvordan man kan holde byen oven vande i fremtiden.

Studietur til Pisa

En studietur til Pisa er synonym med byens skæve tårn, der i årevis har set ud som om, det er liiige ved at vælte. Men det bliver stående, og millioner af turister kommer hver år forbi Piazza dei Miracoli i byens centrum for at se, at tårnet er der endnu.

Pisa er desuden universitetsby og hovedbyen i Toscana-provinsen og en af de mest eftertragtede feriemål i Europa. En natur med bjerge, vinmarker og sandstrande, så man er ved at tabe pusten, og en indstilling til livet, der tiltrækker kunstnere, gourmet'er og livsnydere. Som i resten af Toscana er maden i Pisa et kapitel for sig. Et tag selv-bord af kød- og pastaretter, fromager, marinerede og stegte grøntsager og naturligvis en af egnens mange fantastiske vine.

Studietur til Bologna

Piazza Maggiore er typisk omdrejningspunktet for studieture til Bologna i Italien. Byens centrale torv er bl.a. hjemsted for den berømte Neptun-fontæne fra 1566. Ud til torvet ligger også Bolognas rådhus, som blev påbegyndt i 1287 og den store San Petronio-kirke, der blev stod helt færdig i 1659. En anden central plads på studieturen til Bologna er Cavour-pladsen, der med sine smukke bygninger og nærliggende middelaldergader er et andet godt udgangspunkt for byture i Bologna. Bologna bugner af historiske bygninger overalt i byen, med de ældste fra 1100-tallet og fremefter. Der er tale om en sådan mængde, at det næsten er til at blive helt forpustet af for gruppen - på den gode måde.

Når I har fået nok af alt det historiske, og trænger til at skylle støvet lidt ned, så gå tilbage mod centrum, hvor I finder hovedparten af Bolognas butiksliv med masser af shoppingmuligheder. 

Studietur til Palermo

Palermos storhedstid var under den normanniske periode, som varede i cirka 100 år. Byen var dengang et vigtigt kulturcentrum, senere blev Palermo underlagt det Tysk-Romerske rige og var kejser Frederik II’s hovedstad. Bybilledet i Palermo er spændende og vidner om byens fantastiske historie og storhedstid. I Palermo finder du eksempelvis middelalderkirker med arabiske kupler, spanskinspirerede kirker og monumenter fra den store normanneræra. Palermos hovedstrøg hedder Via Maqueda, Via Roma, Via Vittorio Emanuele og Via Ruggero Settimo. Hvis I er til shopping på studieturen til Italien er er det muligt at finde alt, hvad hjertet begærer af indkøbsmuligheder, og der er naturligvis et rigt udvalg af caféer og restauranter.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.