{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Rom


tre unge hopper foran colosseum på deres studietur til rom og studierejse til rom

Rejs på en fantastisk studietur til Rom. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Rom. Vi har specialaftaler med leverandørerne, så vi har mulighed for at få gode priser på studieture til Rom.

Rejs på studierejse til Rom og oplev Europæisk kulturhistorie for hele gruppen. Rom er og bliver en af vores mest populære destinationer for studieture og grupperejser. Rom kan noget, ingen anden hovedstad kan. Bestil et gratis tilbud på jeres studietur til Rom idag.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Rom

 • Det er nemt at rejse til Rom - mange direkte fly på kun 2,5 time
 • Rom har umådeligt mange ikoniske og historiske seværdigheder
 • Rom har et behageligt middelhavsklima med meget varme, tørre somre og milde vintre (foråret er det mest behagelige med gennemsnitstemperaturer på 20 grader)
 • Rom er som et stort museum under åben himmel

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning i en hytte på en campingplads med bad og toilet ekskl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Rom
 • 'Next stop' om Rom (forslag til aktiviteter i Rom)
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Rom
 • Alle skatter og afgifter - dog ekskl. lokal turistskat, som skal betales på stedet.
 • Afgift til Rejsegarantifonden


Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Rom. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Studietur til Rom - forslag til faglige oplevelser:

 • Forum Romanum
 • Colosseum
 • Peterskirken
 • Vatikan staten
 • Trevi fontænen
 • Den Spanske Trappe
 • Trastevere kvarteret
 • Piazza Navona
 • Borghese galleriet
 • Engelsborg
 • San Klemente kirken
 • Piazza del Popolo

Det siger vores kunder

Vi er rigtig godt tilfredse med det hele. Alt er gået planmæssigt og problemfrit, og der har været hurtig hjælp og svar fra jeres side ved evt. spørgsmål.

Marianne,

Slothaven Gymnasium i Holbæk

Når jeg bestiller studietur hos jer oplever jeg service, hurtighed, professionalisme, venlighed og omsorg for, at aftalerne overholdes og at vi får det, vi har ønsket. Med KILROY i ryggen er det ingen sag at rejse til pulserende storbyer med en flok unge mennesker. I følger os fra start til slut, og det bliver simpelthen ikke bedre.

Tania,

Morsø Gymnasium

Spar penge på studieturen til Rom

Med jeres digitale ISIC og ITIC-kort på lommen, får I rabatter i Rom, og i resten af verden. Spar fx penge på:

Cafeer & restauranter:

Hard Rock Cafe - 20%
Ginger Sapori e Salute - 10%
Favilla - 10%
TreeBar - 10%
Ice Club Roma - 50% på drikkevarer
Osv.

Oplevelser:

Jewish Museum in Rome - 2x1 billet
Mostra di Leonardo - 2€ fratrækkes
Big Bus Rome - 20%
Osv.

Ovenstående rabatter er blot eksempler og kan ændres. Jeres rejsekonsulent kan fortælle mere om rabatter i Rom.

Gratis museer på jeres studierejse til Rom

Der findes en del muséer i Rom som har gratis entré. Vi anbefaler altid at man kontakterne muséer om forventet ankomsttidspunkt, da de kun har plads til få grupper af gangen. Glæd jer til at opleve følgende museer på jeres studietur til Rom - helt gratis:

 • Museo di Scultura Antica Giovanni Barracco
 • Museo delle Mura
 • Villa di Massenzio
 • Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina
 • Museo Napoleonico
 • Museo Carlo Bilotti
 • Museo Pietro Canonica

Spørgsmål? Skriv til os

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid

Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.

ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7

Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.

skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent

I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Rom. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Rom

Godt at vide

Studietur til Rom - hvad skal I opleve?

Vi er gerne behjælpelige med at arrangere oplevelser, ture og udflugter på jeres studietur til Rom. Vi er specialister i oplevelser for studierejser til Rom, og vi kan hjælpe jer med at sammensætte det faglige indhold på jeres studietur til Rom.

Om seværdighederne på studieturen til Rom

Colosseum

Colosseum er et symbol på den romerske historie og udvikling. Det er et arkitektonisk mesterværk. Det blevet bygget af 20.000 slaver og fanger og blev blandt andet brugt til gladiatorkampe. Her kunne være 50.000 tilskuere. Også den dag i dag er Colosseum et af Roms vigtigste vartegn og bestemt et must på studieturen til Rom.

Forum Romanum

Forum Romanum var under Romerriget et offentligt område for politiske møder, handel og religiøse ceremonier. I løbet af det 19. og 20. århundrede har der været utallige arkælogiske udgravninger til glæde for ikke mindst turister, som nu har optimal glæde af de mange velbevarede og tydelige ruiner.

Trevi-fontænen

Trevi-fontænen ligger i Roms hyggelige centrum hvor gågaderne mødes og er vel nok Italiens mest berømte springvand. Ifølge traditionen bør man smide en mønt over skulderen i fontænen for at sikre sig at man en dag vender tilbage til Rom. Trevi-fontænen er bestemt et besøg værd, ikke mindst for det liv og den stemning, der konstant udfolder sig omkring dette samlingssted.

Vatikanstaten

Vatikanstaten er en uafhængig stat i forlængelse af Rom og pavens ’magtcentrum’. Peterskirken blev indviet i 1626 og er den største af alle katolske kirker. Den er intet mindre end fantastisk, helt og aldeles overvældende og et besøg værd på studierejsen til Rom. Stemningen er helt unik her, også selv om der altid er mange mennesker. I kirken finder man bl.a. Berninis baldakin, hvor det kun er paven som må messe. Man kan også se Michelangelos mesterværk Pietà (1499), der afbilder Jomfru Maria med den døde krop af Jesus på skødet. Også Det Sixtinske Kapel og Vatikanmuseet lige ved siden af rummer en stor skønhed, man ikke lige kan sammenligne med noget andet. Uanset hvilke fag I rejser med på jeres studietur til Rom er Vatikanstaten næsten et 'must-see'.

Pantheon

Pantheon med sin åbne runde kuppel er en af meget få antikke bygninger, der har været i brug lige siden den blev bygget. Det gjorde den omkring år 120 efter Kristi fødsel af kejser Hadrian. Pantheon ligger på den dejlige og livlige Piazza della Rotonda, og begge dele er blandt det allerbedste, Rom har at tilbyde.

Den spanske trappe

Den spanske trappe er en meget populær seværdighed og et af de mest almindelige mødesteder i Rom, lige ved Trevi-fontænen. Altid fyldt med mennesker, mange af dem forelskede par, og altid utroligt smuk.

Det I bør se og opleve uden for Rom:

 • Pompeji
 • Assisi
 • Tivoli

Hotel, hostel eller vandrehjem på studierejsen til Rom?

Vi har flere forskellige typer overnatning for studieture til Rom. Vi kan tilbyde pæne hoteller og hostels som alle ligger godt placeret i Rom, og som er ideele til studieture og grupperejser. Vi kan altid fortælle mere om vores forskellige typer overnatning, og vi kan altid sende et samlet tilbud på fly til Rom samt overnatning for hele gruppen. Vi sender gerne flere tilbud på forskellige typer overnatning, så I har mulighed for at sammenligne priserne.

Kultur, historie og religion på studieturen til Rom

Den antikke by virker som et stort museum under åben himmel. Rom er fyldt med legendariske og sagns ombundne monumenter, kirker og kunstværker. Selv den mindste lille gårdsplads i den smalleste smøge har en lille charmerende detalje - et dekoreret fortov, et freskomaleri eller en fontæne. Ligeså flot og lærerig Rom er, ligeså krævende er den. På en studietur til Rom vil der blive tilbagelagt nogle kilometer. Mange kilometer. At udforske området fra Forum Romanum til Piazza del Popolo er som at tage et kursus i europæisk kulturhistorie: Man passerer det ene fornemme hus og kirke efter det andet og krydser over elegante pladser. De mange kilometer føles pludselig ikke som andet end et par hundrede meter. Et godt råd er dog at minde jer på at huske rigtig godt fodtøj på jeres studietur til Rom. Det får I brug for.

Jeres studietur til Rom er et bombardement af indtryk og billeder

En studietur til Rom er ikke kun en arkitektonisk oplevelse. Byens sanselige indtryk er betagende: Ældre damer med farvet hår chatter i Trastevere, præster med cigarer slentrer ved det kejserlige forum; trafikpropper rundt om Colosseum, pastelfarvede scootere varmer op ved lyskrydsene. De italienske stereotyper kommer til live her. Folk i Rom indkapsler ånden i byen, hvilket let opleves på jeres studietur til Rom. Derfor bør I også afsætte en dag eller to til at slentre rundt i byen, uden de store gøremål. Det er et sted der nærmest opfordrer jer til at tage let på tingene. Og alt hvad I måtte ønske at se eller opleve - finder I her i denne fantastiske by, som mange taber deres hjerte til.

Vi arrangerer også skolerejser til Rom.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.