{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Skolerejse til Rom

oplev skt. peters kirken på skolerejsen til Rom

Få hjælp til at arrangere årets skolerejse til Rom

Rejs på en fantastisk skolerejse til charmerende Rom - en af verdens hyggeligste byer. I vælger om I vil tage toget eller flyve til Rom. Vi har altid gode priser på skolerejsen til Rom pga. vores specialaftaler med tog- og flyselskaberne. Skriv til os og modtag et 100% uforpligtende og gratis tilbud på jeres skolerejse til Rom.

Få et gratis tilbud

Fra-priser på skolerejser til Rom

✈️Fly
5 dage | 4 nætter

Jan-Feb/Nov-Dec         
3.195,-

Mar-Okt                     
3.195,-

København-Rom t/r på økonomiklasse.

Hvad er inkluderet i prisen?

 • I får en personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Priserne foroven er baseret på overnatning i en hytte på en campingplads med bad og toilet ekskl. morgenmad
 • 4 nætter
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Rom
 • 'Next stop' om Rom (forslag til aktiviteter i Rom)
 • 24-timers nødtelefon under hele skolerejsen til Rom
 • Alle skatter og afgifter - dog ekskl. lokal turistskat, som skal betales på stedet.
 • Afgift til Rejsegarantifonden


Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på skolerejsen til Rom. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Vedr. togrejser til Rom:

Prisen med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r til Rom. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Camping/hotel/hostel/vandrehjem på skolerejsen til Rom

hostel i rom for skolerejser og grupper

Der er mange gode muligheder for indkvartering på jeres skolerejse til Rom, og vi har både testet og nøje udvalgt de aller bedste til jer både ud fra pris, men også ud fra komfort, lokation og mulighed for sociale aktiviteter.

I pris eksemplet er indkvarteringen i en hytte på en hyggelig campingplads lige udenfor Rom. Der er også mulighed for at bo på hostel, hotel eller på vandrehjem på jeres skolerejse til Rom - det er op til jer og jeres budget.

Vi sender jer gerne pris eksempler på forskellig type indkvartering, så I har mulighed for at sammenligne priserne. Af andre eksempler på indkvartering på skolerejsen til Rom kan vi bl.a. foreslå:

Om skolerejsen til Rom

Rom er ideel til en skolerejse primært på grund af at Rom har haft en kæmpe betydning for den europæiske kulturs udvikling. Italien råder over ca. halvdelen af alle verdens kunstskatte ifølge UNESCO, og en tredjedel af disse kan I opleve på en skolerejse til Rom.

Der er ikke mange andre byer i verden der kan måle sig med Rom når det kommer til stilarter og kunstarter. På en skolerejse til Rom, kommer I til at opleve næsten 3000 års historie. I Rom kan I ikke flygte fra historien. Hvad enten I tager metroen eller bussen eller er på gåben vil I besøge de steder, som også Cicero, Paulus, Augustus og Cæsar har besøgt.

I dag er Rom en moderne storby, hvor der bor knap 3 millioner indbyggere, mens der i Roms større byområde bor omkring 4 millioner indbyggere. Byens mange indbyggere mænger sig dagligt med de mange turister og skolerejser der kommer til byen på alle dage året rundt.

Historie og kultur på skolerejsen til Rom

Det er svært at undgå at beskæftige sig med Europas historie og kultur på skolerejsen til Rom, for Rom har altid påvirket det europæiske område på både godt og ondt med blandt andet de antikke vejanlæg og handelsruter, det latinske sprog og de romerske byanlæg og kirkebyggerierne.

De fleste seværdigheder i Rom ligger indenfor bymuren, hvilket gør det nemt at komme rundt til fods på skolerejsen til Rom. I får uden tvivl en god fornemmelse for samspillet mellem de mange seværdigheder og der er masser at opleve mellem de store seværdigheder som fx snævre gader, mindre kirker, smukke pladser m.m.

Transport på skolerejsen til Rom

Eftersom mange af Roms aktiviteter kan opleves indenfor bymuren, vil det altid være nemt at komme tilbage til Hovedbanegården med fods, Termini, hvor langt de fleste hoteller også ligger. 

Det kan dog være besværligt at transportere sig rundt med det offentlige i Rom pga. den enorme biltrafik. Når I skal rundt mellem Roms bydele kan I vælge mellem at tage de elektriske busser og sporvogne (også kaldet il supertram). Derudover kan I tage de 5 metrolinjer: A, B, B1, C og D.

Berømte italienere fra Rom:

 • Spartacus, oprører, (109 f. Kr. - 73)
 • Cæsar, kejser (59-44 f.Kr. )
 • Benito Mussolini, diktator (1893-1945)
 • Galileo Galilei, videnskabsmand (1564-1642)
 • Michelangelo, billedhugger, (1475-1564)
 • Leonardo da Vinci, multigeni, (1452-1519)
 • Christoffer Colombus, sømand, (1451-1506)
 • Marco Polo, sømand, (1254-1324)
 • Pavarotti, tenor (1935-2007)

Skolerejse til andre spændende byer

Vi kan hjælpe jer med at arrangere jeres skolerejse til alle destinationer i verden fx:

Skolerejse til London
Skolerejse til Edinburgh
Skolerejse til Amsterdam
Skolerejse til New York
Skolerejse til Berlin
Skolerejse til USA
Skolerejse til Barcelona

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.