{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Instituttet er beliggende i Frascati. Formålet med instituttet er at fremme, koordinere og udføre videnskabelig forskning inden for områderne partikelfysik, astropartikelfysik og kerneastrofysik, en teknologi som er en nødvendig udvikling for kernekraft aktiviteter. Det vigtigste element i LNF er evnen til at bygge partikelacceleratorer. De 120 medarbejdere, som udgør den tekniske og videnskabelige del af LNF Accelerator Division har en unik viden, som er svært at finde andre steder i Europa. LNF arbejder tæt sammen med universitetet og indgår i internationale sammenhænge.

Besøget varer ca. 2 timer og indeholder en kort introduktion af den eksperimentelle aktivitet i LNF samt indblik i aktuelle forsøg.

Der skal medbringes en deltagerliste og ved ankomst skal I udover en tilstedeværelsesliste underskrive regler for, hvordan man opfører sig på stedet.

Hele besøget gennemføres på engelsk.
Busleje for 24 pers. 4.595,00 DKK.
Busleje for 36 pers. 5.065,00 DKK.
Busleje for 54 pers. 5.375,00 DKK.
Få et gratis tilbud
rome-national-institute-nuclear-lnf-frascati

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.